Order a Chaos

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

poslal jsem screen i s journalem. i když nevím jestli to z toho bylo úplně přesně zřejmý, on mi to přeposílal kámoš a já to zase tak nezkoumal...
Ale to je fuk, je to už dýl...

A věř mi, že vím že to nemáte lehký, proto jsem nijak mermomocí nedomáhal jeho potrestání, či nějaké satisfakce. Jen jsem se ptal jestli je to trestný, příp. jestli bude potrestanej.
Naposledy upravil(a) Piscot dne 20.10.2008 18:53:26, celkem upraveno 1 x.
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

tak se potrestame vsichni :shock:
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Ralf

Příspěvek od Ralf »

posílal si to mě, nebo Tondovi?
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Puvodne jsem nechtel vubec postovat ale postnu jsi ;-) Pokud jsi videl OW Schizofrenik tak jsi k tomu ocnimu skoc. Jinak Schizofrenikve byli 4 a zbyvaji 3. Jinak budu rad pokud ten svuj screen das na hotpiky rad se na to podivat a pokud ot bude jak rikas ty tak smazu ten acc. Pokud se ale ukaze ze jsi jen tady vymejslis nebo to je nejak jinak budes to ochotny udelat ty ? Myslim ze tezko ... Jinak budu rad cekat na hotpick. Preju hezky den.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

trosku OT, ale este sem nevidel hotpic na kterym by byl zaznamenan odlog :pp
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Meggie píše:posílal si to mě, nebo Tondovi?
Posílal jsem to Regovi, páč se s ním znám a on že se poptá ... Ale nemusíš to ted řešit, to je jedno ;)
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

A to ja bych to zase rad vyresil ... hod mi to sme taky prosim. Nebo prijmo na hoty rad se na to podivam. Predem dekuju za ochotu.
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Ale já tady jen "řeším" jestli je proti pravidlům, když frakční hráč dá horsekill modrákovi u banky, kterého ani nezná a ještě se mu vysměje...
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

A ja resim to ze jsi me podle meho nazoru krive obvinil a nebo slo o jineho cloveka ... A pokud tvdis ze mas pro svoje obvineni nejaky dukaz sem s nim budu jen rad. Pokud ne tak jsi podleme jen plácal. Takze bud dej dukaz a nebo se omluv.
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Jamie píše:A ja resim to ze jsi me podle meho nazoru krive obvinil a nebo slo o jineho cloveka ... A pokud tvdis ze mas pro svoje obvineni nejaky dukaz sem s nim budu jen rad. Pokud ne tak jsi podleme jen plácal. Takze bud dej dukaz a nebo se omluv.
A kde jsem kdy prosímtě zmínil tebe? Ted jsem v práci kde screen nemám doma se po tom podívám a podívám se jestli je to z toho zřejmý. Ale nic jsem tu neřekl o tobě, a už vůbec se nemám za co komu omlouvat, protože jsem nikoho konkrétně z ničeho neobvinil. Ale říká se, že potrefená husa nejvíc kejhá.
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Ty a Unknown se tu ohnite ze sem Vas zprasil na Ilshu nebo sem to spatne pochopil. Pokud to tak neni tak se omlouvam ja. Ale predpokladam ze na tom hotpiku mam byt ja. Pokdu to tak neni tak se bavime o kravine.
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Jamie píše:Ty a Unknown se tu ohnite ze sem Vas zprasil na Ilshu nebo sem to spatne pochopil. Pokud to tak neni tak se omlouvam ja. Ale predpokladam ze na tom hotpiku mam byt ja. Pokdu to tak neni tak se bavime o kravine.
Bavíme se o kravině. Já psal že kámošovi dal chaosák hk, jen tak pro nic za nic. A ted koukám na ten screen a on byl crim, ted nevim proč, myslim na sebe něco házel, nevšiml si toho, sejmul ho měšťák a chaosák mu dal hk. Bohužel koukám z toho screenu není patrný komu ten kůň patřil a vlastně tam není ani vidět mrtvola, je to jen napsaný v journalu, tak to asi nebude ani průkazný. A ted koukám líp a není ani napsaný v journalu "body of horse(0 items)" takže nic no. Ale i tak, jeho následná reakce je celkem vtipná....:)
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Tak už tuhle diskuzi uzavřete, dyk to je debata o lejnu :)
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Piscot píše:Ale i tak, jeho následná reakce je celkem vtipná....:)
Diky te reakci ukazal ze placas kraviny....
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Big Bud píše:
..ze placaji kraviny oba. :) Pricemz Piscot uvedl ve svem puvodnim prispevku pouze par nepresnosti.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Big Bud píše:
Ale já se tu vůbec nebavil o Jamiem. A tou následnou reakcí, jsem myslel reakci Atreye, který dal to hk modrákovi.

Což nic nemění na tom, že je to debata o lejnu, takže pro mě je to uzavřené... ( stejně mě po tomhle beztak zabanujou )

Edit: Jo !! ted jsem si přečetl pár stránek zpět líp a už jsem to pochopil... Protože já myslel že to tu začalo zvrhávat, že tu každý napsal něco co se mu stalo, nevěděl jsem že jste tu řešili jednu věc.
Já jsem tu uvedl úplně jiný případ co nesouvisí s nikým v téhle diskuzi, ale co se stalo před nějakou dobou kámošovi...
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Jamie píše:Ty a Unknown se tu ohnite ze sem Vas zprasil na Ilshu nebo sem to spatne pochopil. Pokud to tak neni tak se omlouvam ja. Ale predpokladam ze na tom hotpiku mam byt ja. Pokdu to tak neni tak se bavime o kravine.
asi ti to pripomenu byl tam jeste muj kamos Noche uz ti to neco rika? byl sem tam za maga luciferus uz vzpominas ci mas tak zlou pamet na forum? :D ja zadnej screen ani jinej dukaz nemam ja si nescreenuju kdyz me sjede narusenej clovek, k tomu tu ani nebrecim me je jedno kdyz umru, umiram 20x denne... jde mi o to ze si prase :wink:
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

tak piskot je nejvetsi prasatko na srazech :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Verdilith píše:tak piskot je nejvetsi prasatko na srazech :p
Jen musím vymyslet jak změnit image aby mě zase na dalším srazu nikdo nepoznal :-D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Piscot píše:...HK..
Takovyhle chovani bych u frakcniho hrace netoleroval a klidne bych mu neco i udelal na prani jeho guildmastera pokud by chtel.[Karma,prudic] Jelikoz hraci hrajici O/Ch snesou vetsi meritka co se chovani a pravidel tyce, tak na prani jejich gm je klidne vytrestam dle jejich libosti.
Odpovědět