ani nikdy nebyl?;p necro schizofrenik?Meggie píše:žádnej Schizofrenik v Orderu neniUnknown píše:Me je to uplne vis kde pokud myslis ze sem se spletl tak bezel a za nickem mel order warriors leda ze by tu mel dvojnika a nebo bych si mel zajit k ocnimuEdgard píše: sleduj tu hru pořádně, když už si stěžuješ na foru
Order a Chaos
Re: Order a Chaos
tak criminály zabíjet může, jestli sem teda dobře pochopil žes byl crim a uznávám, že horse kill ti dát nemuselUnknown píše:dobre tak pardon asi sem se spletl tak chaos ale nemeni to nic na tom ze je prase nejde mi o to ze me sjel ale o to ze takovydle lidi nemaj ve frakci co delat aspon muj nazor neberu ho ostatnim...Lucky píše:patrne mel na mysli to ze je v chaos wariors ...
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
U frakcniho hrace je v poradku ze zabije a poloti crima na Ilsu kterej loti kamose co umrel pri PVM?
Asi zacnu hrat zase pvp a zfulim kazdyho frakcniho krima co uvidim kdyz na to tak koukam.
Asi zacnu hrat zase pvp a zfulim kazdyho frakcniho krima co uvidim kdyz na to tak koukam.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tje právě ono. V pořádku to není a naopak modrák to nesmí. A právě proto by se takové chování mělo u o/ch hlídat. Mělo no.Inkvizitor Dan píše:U frakcniho hrace je v poradku ze zabije a poloti crima na Ilsu kterej loti kamose co umrel pri PVM?
Nexios
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
asi tak nak.. jako taky bych to tak delal :p bohuzel ani uplna lama jenom pohledem neumre.. a to mi kazi plany v praseniKeeper píše:abys nekoho moh fulit musis ho nejdriv zabitInkvizitor Dan píše:U frakcniho hrace je v poradku ze zabije a poloti crima na Ilsu kterej loti kamose co umrel pri PVM?

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
a to ti prijde v poradku?kdyz frakce muze zabit a vylootit modreho crima pri pvm a modrak nemuze ani zabit natoz vylootit frakcniho crima pri ch/o pvpMeggie píše:anoKarolilinecka píše:Když se jede CH v O a někdo znich je criminal a já ho jako modrák napadnu, berete se to jako nepovolený pletení se do frakčních bojů?
To me rozhodne v poradku neprijde
Správce charity válečníků
když ti to nepřijde v pořádku proč to teda děláš?Raynor píše:a to ti prijde v poradku?kdyz frakce muze zabit a vylootit modreho crima pri pvm a modrak nemuze ani zabit natoz vylootit frakcniho crima pri ch/o pvpMeggie píše:anoKarolilinecka píše:Když se jede CH v O a někdo znich je criminal a já ho jako modrák napadnu, berete se to jako nepovolený pletení se do frakčních bojů?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Abych ukazal ze to neni v poradku pac mi prijde ze to nevidite...myslim ze ted uz toje lip videtMeggie píše:když ti to nepřijde v pořádku proč to teda děláš?Raynor píše:a to ti prijde v poradku?kdyz frakce muze zabit a vylootit modreho crima pri pvm a modrak nemuze ani zabit natoz vylootit frakcniho crima pri ch/o pvpMeggie píše: ano
když mi to uděláš před očima jasný že si toho všimnu, když se to stane někdy když nejsem loglej, nebo nejsem u toho a nikdo mi to neřekne tak to asi těžko můžu vědět...Raynor píše:Abych ukazal ze to neni v poradku pac mi prijde ze to nevidite...myslim ze ted uz toje lip videtMeggie píše:když ti to nepřijde v pořádku proč to teda děláš?Raynor píše:a to ti prijde v poradku?kdyz frakce muze zabit a vylootit modreho crima pri pvm a modrak nemuze ani zabit natoz vylootit frakcniho crima pri ch/o pvp
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
sak tobyl ucelMeggie píše:když mi to uděláš před očima jasný že si toho všimnu, když se to stane někdy když nejsem loglej, nebo nejsem u toho a nikdo mi to neřekne tak to asi těžko můžu vědět...Raynor píše:Abych ukazal ze to neni v poradku pac mi prijde ze to nevidite...myslim ze ted uz toje lip videtMeggie píše: když ti to nepřijde v pořádku proč to teda děláš?
Když už jsme u toho brečení. Je správný, když modrák(je modrej, žádnej crim ani karma dole) sleze z jezdítka, byt je to blbá lama, přiběhne frakční hráč, jezdítko mu zabije, vysměje se mu a uteče? A žádný osobní antipatie tam být opravdu nemohly, jelikož ten modrák byl člověk, co se v životě s nikým nestýkal, pvp se nevěnoval ani okrajově a na DP v podstatě nikoho neznal, protože vše hrál na vlastní pěst...
víš ono s pravomocema jaký leader má se spusta věcí těžko řeší... můžu maximálně obepsat pár lidí, zeptat se jich jak to teda bylo. Jeden mi řiká no to neni pravda bylo to takhle, druhej mi řiká jo je to pravda bylo to takhle. To je slovo proti slovu. Dělám co můžu a věř mi neni to kolikrát moc lehký