Meggie píše:
proč si teda v Orderu? Jestli je to jinej důvod než si mi psal, asi v něm nemáš co dělat...
Jakej duvod jsem ti psal?
napsali si mi, že máš pro to jinej důvod, kterej si tajil... Pak sem z tebe dostal, že je to kvůli tomu, že chceš zabíjet chaosáky (nečekaně) na což jsem ti odpověděl, že tomu nevěřim a na tom trvám...
Cavalier píše:to nejsu poznamky to je taka kruta pravda ze to ani mozne neni
nevim co je na tom reálnýho když žádný vyznamenání pro O/CH hráče nejsou, ale asi máš svůj svět, kam nikoho jiného nepouštíš a do kterého se uzavíráš když je ti smutno
fakt? ja myslel ze jo jako faktne? to cela moja zivotna ideologia prave stroskotala... nerozmyslis si to? ze ma len klames
a ted trochu o veci: keby mas nejaky respekt v tom svojom ordri tak spravis poriadok a nikto tu nedava odlogy a neviem na co sa to tu secko stazovali ale proste som to myslel tak s tym vyznamenanim ze tu dostanes podnet na forku co si precita xy ludi ze nekto z ordru sa nesprava jak by sa mal a ty miesto toho aby si spravil nejak krok voci tomu tak to ticho tolerujes... co si potom mozme o tom myslet a tie vase trapne tresty co mate v tom o/ch forku nekoho vyhodis s frakce napises tam 3mesice a za 2dni dalej veselo beha
řekni mi kdo z lidí co má trest běhá?
Schizofrenik neni O
CH leader ho nevyhodil po dohodě semnou...
My tu sme od toho abychom rozhodovali, co bude s lidma, který se nechovaj tak jak maj...
Cavalier píše:
a ted trochu o veci: keby mas nejaky respekt v tom svojom ordri tak spravis poriadok a nikto tu nedava odlogy a neviem na co sa to tu secko stazovali ale proste som to myslel tak s tym vyznamenanim ze tu dostanes podnet na forku co si precita xy ludi ze nekto z ordru sa nesprava jak by sa mal a ty miesto toho aby si spravil nejak krok voci tomu tak to ticho tolerujes... co si potom mozme o tom myslet a tie vase trapne tresty co mate v tom o/ch forku nekoho vyhodis s frakce napises tam 3mesice a za 2dni dalej veselo beha
Nevim jak daleko sahaji tve zkusenosti s tim jak si ziskat respekt,ale asi moc daleko ne. Bohuzel jako ty umi kritizovat kazdej. Kdyz si myslis ze to dokazes smele do toho. Takove problemy jako odlogy rk apod v ramci o/ch nejsou vubec necim novym. Takze nevim proc se montujes do neceho o cem vubec nic nevis. Nebo o cem si popripade prectes na forku a mas nutkavou potrebu to komentovat. A podle tveho vyroku "vase o/ch" soudim,ze ty za o/ch nebehas. Tak opet nechapu proc to komentujes. A mas nejaky priklad nekoho kdo dostal vyhazov z o/ch na 3 mesice a za 2 dny zase behal? Podel se snami o tato fakta prosim.
Meggie píše:
A k tomu trestu, Schizofrenik není problémovej hráč, chová se slušně, aspoň co jsem měl možnost zažít. Nikdo si na něj nikdy nestěžoval krom tebe takže sme se s Alasseou dohodli, že mu to bude prominuto a v případě další stížnosti dostane trest větší.
Včera ho třeba taky Order zprasil, ale hned neplakal a řek že v pohodě, že to nemám řešit, že mu to vrátí, co kdyby sis z toho vzal příklad a zkusil to taky?
Kdyz mi dal RK primo pred tvym zrakem, rekl jsi, ze ma podminku, a priste za jakykoliv problem poleti. Neco malo dni na to mi utikal pres celou mapu, jediny kouzla, ktery hodil, byly Wis Nox a Des Mani, a kdyz uz byl konecne jasnej, tak mi v Britu odlogl. Dovol mi, prosim, citovat DP stranky: "Logout patří mezi největší "prohřešky". Nemůže být tolerován a to v žádném případě. V případě nějakého logoutéra (ujistěte se, zda jde opravdu o logout a nikoliv o client crash) informujte některého z leaderů."
Informoval jsem tedy leadera - tebe, jak se pise v pravidlech. A ty mi napises, at nebrecim? Ze si na nej nikdo krome me nestezuje? Je videt, ze zastavas svou funkci pravem.
EDIT: A o pristup do O/CH sekce fora zazadano mam.
Souhlasim s tebou sice v O/CH nejsem ale v ilshu kdyz sem lootil kamose pac umrel a nemel sem regy na ress prijela tadle opice schizofrenik zabil me lootl me a jeste hk opravdu Orderak jak ma byt dle me by to deti vubec nemely hrat... kazej jen hru a kdo rika ze je slusnej hrac tak je pako...
sleduj tu hru pořádně, když už si stěžuješ na foru
Me je to uplne vis kde pokud myslis ze sem se spletl tak bezel a za nickem mel order warriors leda ze by tu mel dvojnika a nebo bych si mel zajit k ocnimu
sleduj tu hru pořádně, když už si stěžuješ na foru
Me je to uplne vis kde pokud myslis ze sem se spletl tak bezel a za nickem mel order warriors leda ze by tu mel dvojnika a nebo bych si mel zajit k ocnimu