Vy a vase problemy se zakonem
Vy a vase problemy se zakonem
Jste za neco souzeni ? Mate nejakou podminku ? Za co ? Mate nejakou vtipnou historku s policajtama ? Piste.
Naposledy upravil(a) Oximus dne 31.08.2008 11:00:10, celkem upraveno 1 x.
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Pred nevimkolikadost lety sme hrali cutal pobliz nakyho skladiste a micuda casto bouchal o plot, takovej debilni z takovejch desek... tak na nas nakej ten spravce poslal strazce zakona a kamos musel jet s nima, proste neskutecna hovadarna :p nasledky asi zadny, nevim ani :p
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi davno sem pospichal na tramvaj a byla cervena na prechodu a tramvaj uz jela. Kurna rikam si musim bezet, ale predemnou 2 Benga Boys dou na cervenou prez prechod rikam si no pohodicka ty budou mit pochopeni. Smele sem vyrazil za nimi jen co sem dosel na tramvajovy ostruvek... Dobry den, vite o tom ze jste sel na cervenou? tak to budete mit za 200,-
a tramvaj mi ujela
a tramvaj mi ujela

Naposledy upravil(a) Lucky dne 30.08.2008 23:36:30, celkem upraveno 1 x.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Oximus strikes back aneb. za chíli se tu opět objeví topic, kterou rukou se škrábete na zadnici?
Jako děcka jsme házeli skořápky od vlašáků na silnici a přišel pan strážník, že to nahlásí rodičům a do školy(což se nestalo).
Jízda na černo v autobuse v Brně(když jsem byl poprvý v Brně, od tý doby to město nemám rád)
Rychlá jízda.
Dál nějaký prkotiny, jako několik vražd, pár umučení, týrání a zneužívání nezletilých a nějaký ozbrojený loupežný přepadení. Jo a sebevražedný atentát.
Jako děcka jsme házeli skořápky od vlašáků na silnici a přišel pan strážník, že to nahlásí rodičům a do školy(což se nestalo).
Jízda na černo v autobuse v Brně(když jsem byl poprvý v Brně, od tý doby to město nemám rád)
Rychlá jízda.
Dál nějaký prkotiny, jako několik vražd, pár umučení, týrání a zneužívání nezletilých a nějaký ozbrojený loupežný přepadení. Jo a sebevražedný atentát.
Ja to myslel vazne no. Nemuzu za to ze si z toho lidi tady furt delaj prdel. ;pPiscot píše:Oximus strikes back aneb. za chíli se tu opět objeví topic, kterou rukou se škrábete na zadnici?
....
Jinak ja asi dostanu podminku za napadeni
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Kohos napadl? Prodavace v obchodu s ziletkama? :pOximus píše:Ja to myslel vazne no. Nemuzu za to ze si z toho lidi tady furt delaj prdel. ;pPiscot píše:Oximus strikes back aneb. za chíli se tu opět objeví topic, kterou rukou se škrábete na zadnici?
....
Jinak ja asi dostanu podminku za napadeni
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Lol, myslím, že Oksymus by mohl dostat podmínku už jen za to, že je prostě Oksymus. ;p
Haha. Chtěla bych vidět to napadení. Nějakej střet mezi pravýma emo a fake emo/fanouškama tokio hotel? ^^
Haha. Chtěla bych vidět to napadení. Nějakej střet mezi pravýma emo a fake emo/fanouškama tokio hotel? ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
No nevim no...
Nemate nejakej napad na zachranu ?
Kód: Vybrat vše
**GrAfA** (11:28:17 31/08/2008)
cau ty si se vcera pobil s ondrou?
**GrAfA** (11:34:18 31/08/2008)
ptz ondruv tatka se do toho pustil tak ze ti mam vzkazat od ondry ze budes platit asi 12 000 za pouziti zbrane a napadeni a ublizeni na zdraví to ti mam vzkazat at ze budes mit problemy. jeste ti mam vzkazat ze ma vysoce postavene rodice takze budes mit velke problemy takhle nejak...
**GrAfA** (11:37:19 31/08/2008)
a jak ho znam udela s tebe nejvetsihho psychopada ptz na tebe vytahle vsechno takze ti mam rict aji ze skoncis asi na psychiatrii na 2 mesice v napravnem zazizeni.
**GrAfA** (11:37:27 31/08/2008)
rika ti.."nemel sis se mnou zacinat"
žiletka jedine ta ti uleviOximus píše:No nevim no...
Nemate nejakej napad na zachranu ?Kód: Vybrat vše
**GrAfA** (11:28:17 31/08/2008) cau ty si se vcera pobil s ondrou? **GrAfA** (11:34:18 31/08/2008) ptz ondruv tatka se do toho pustil tak ze ti mam vzkazat od ondry ze budes platit asi 12 000 za pouziti zbrane a napadeni a ublizeni na zdraví to ti mam vzkazat at ze budes mit problemy. jeste ti mam vzkazat ze ma vysoce postavene rodice takze budes mit velke problemy takhle nejak... **GrAfA** (11:37:19 31/08/2008) a jak ho znam udela s tebe nejvetsihho psychopada ptz na tebe vytahle vsechno takze ti mam rict aji ze skoncis asi na psychiatrii na 2 mesice v napravnem zazizeni. **GrAfA** (11:37:27 31/08/2008) rika ti.."nemel sis se mnou zacinat"