Jazdene auta + anketka
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Jazdene auta + anketka
kebyze chcete si kupit ojazdene auto, tak jake by to bolo??potreboval by som si spravit urcity prehlad ktore znacky a modely jazdenych aut od roku 1985 sa oplatia a jake najlepsie auto do 25 000,- Sk by sa dalo kupit..chapete chcem co najlepsie auto za co najmenej penazi, a co ma este tiez velmi zaujima su co najmensie vydaje na palivo, a ostatne tekutiny ktore treba vymienat a doplnat..tak hravo hadzte vase tipy 

Crayze - The Warrior Apprentice
ehm, pisa sa AKE, nie Jake
obvykle plati umera ze cim lacnejsie auto kupis, tym viac penazi donho nasypes. kvapaliny, brzdy, sviecky a spol by som pritom bral ako beznu udrzbu pri nakupe podobne stareho auta.
nic konkretne ti poradit neviem, nepises nic co by vyber nejak zuzilo.
alebo vlastne nejaka Lada Niva by nemusela byt zla...
a nejak nerozumiem preco podobny prieskum davas sem, a nie na nejake automobilovo zamerane forum. edit tam mozes cakat ze ti aspon odpisu ludia ktory maju mokry vodicak. nie jak tu poniektory s mokrou obcankou...
obvykle plati umera ze cim lacnejsie auto kupis, tym viac penazi donho nasypes. kvapaliny, brzdy, sviecky a spol by som pritom bral ako beznu udrzbu pri nakupe podobne stareho auta.
nic konkretne ti poradit neviem, nepises nic co by vyber nejak zuzilo.
alebo vlastne nejaka Lada Niva by nemusela byt zla...

a nejak nerozumiem preco podobny prieskum davas sem, a nie na nejake automobilovo zamerane forum. edit tam mozes cakat ze ti aspon odpisu ludia ktory maju mokry vodicak. nie jak tu poniektory s mokrou obcankou...
- Arvin Salinas
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
auto si bez kupovat do slovinska
lacne ceny + poriadne velky vyber + kvalita + spokojnost - naklady spojene s cestou - vybavovacky okolo toho = dobry nakup a celkova spokojnost na oboch stranach....
hovorim z brachovej skusenosti, kupil si tam Hyundai Coupe za 150... krasne sportove auticko, malo najazdenych km, dobry technicky stav, ani raz netuknute, servisna knizka, cize celkovo bezchyby. Jedine problemy robil len ten prepis na slovensku znacku, pretoze trebalo platit za preklad formalit ale ostatne papierovacky by si mal tak ci tak pri kazom aute. stanie v radoch na byrokraciach atd... proste odporucam slovinske automobilove stranky a nie depe forum kde su ajtak polovicka populacie ludi, ktori cerstvo dostali obciansky )
lacne ceny + poriadne velky vyber + kvalita + spokojnost - naklady spojene s cestou - vybavovacky okolo toho = dobry nakup a celkova spokojnost na oboch stranach....
hovorim z brachovej skusenosti, kupil si tam Hyundai Coupe za 150... krasne sportove auticko, malo najazdenych km, dobry technicky stav, ani raz netuknute, servisna knizka, cize celkovo bezchyby. Jedine problemy robil len ten prepis na slovensku znacku, pretoze trebalo platit za preklad formalit ale ostatne papierovacky by si mal tak ci tak pri kazom aute. stanie v radoch na byrokraciach atd... proste odporucam slovinske automobilove stranky a nie depe forum kde su ajtak polovicka populacie ludi, ktori cerstvo dostali obciansky )
Naposledy upravil(a) Arvin Salinas dne 27.08.2008 14:03:28, celkem upraveno 1 x.
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Musis kupovat auta, ktere nejsou moc zname (v tomhle pripade treba nakeho japonce) a maji ale mezi svymi majiteli dobrou povest. Jakoze ted uz jsem zaujaty, protoze mam Nissan Primera, rocnik 97... Ale pokdu bys chtel doporucit, tak kup tohleto, akorat ve starsi generaci (oznacovane P10) s dvoulitrovym benzinema idealne ve verzi GT, koupis i ve velmi dobrem stavu a za par penez, svezeni kralovske, ne nejaky komfort, ale sportovni, ty aata sou i v obycejne serii naladene velmi tvrde, takze svezenicko nejlepsiho kalibru. Za penize, za ktere bys nesehnals podobne auto evropske provenience.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
nuz tak jak citam vase prispevky za ktore vam zaroven aj dakujem tak sa mi zda ze som to bud troska zle napisal alebo sme sa nepochopili..no takto od zaciatku..zalozil som to tu lebo si chcem daco citat popri trejne skillov nech sa nenudim
nejde mi o profesionalne a kvalitne rady, chcem pocut PRAVE rady beznych ludi ako som ja, proste co mi mozte z vlastnej koze povedat alebo z bratovej ako niektori z vas uz spomenuli..nuz a takisto aj viem ze normalne pojazdne auto teda samozrejme ze obcas by som v nom musel nieco vymenit tak podla mna aj do tych 25 litrov by som zohnal..ale tak je pravda ze cim viac tym lepsie doslova..

Crayze - The Warrior Apprentice
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: