Olympiada v Pekingu....
Olympiada v Pekingu....
Chtel jsem se zeptat jak se zatim divate na olympiadu??? Komu nejvic fandite a kdo podle Vas muze z ceskych sportuvcu vyhrat jeste nejakou medajlu? Jinak vubec pohled na letosni olympiadu.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
dobry letos
skvely bylo finale tymovyho sermu se savli (cina vs ukrajina), nervak jak bejk, bych z ty nervozity hodil savli (a hadejte kterou :p) kdybych tam byl ja
nejvic se tesim na atletiku, hlavne na sprinty a pak na ostep holek (kdyz uz tam mame tu nasi muzatku)
skvely bylo finale tymovyho sermu se savli (cina vs ukrajina), nervak jak bejk, bych z ty nervozity hodil savli (a hadejte kterou :p) kdybych tam byl ja
nejvic se tesim na atletiku, hlavne na sprinty a pak na ostep holek (kdyz uz tam mame tu nasi muzatku)
Naposledy upravil(a) The Heretic dne 15.08.2008 22:00:07, celkem upraveno 1 x.
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
osobne atletika jase vedie, sam som bol amatersky prekazkar takze samozrejme najma prekazky...
hod diskom je tiez zajimava vec, a sprinty, dlhe behy moc netoto
a zatial momentalne plavanie, a hlavne cumim an to co robi Phelps a celkovo amicke muzske druzstvo, robia svetove rekordy a vyhravaju zaradom....

a zatial momentalne plavanie, a hlavne cumim an to co robi Phelps a celkovo amicke muzske druzstvo, robia svetove rekordy a vyhravaju zaradom....
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Koukam skoro na vsechno, posledni dobou se da koukat skoro na vsechno protoze i z tech min atraktivnich sportu se staly celkem zajimave. Jinak jediny co nemusim jsou sporty s konickama a vzpirani a mozna ani moc jachting, ji nak koukat jde na cokoliv i na zenskej skeet
. Osobne nejvic se mi zatim libilo plavani a celkem ocekavam atletiku kde je v podstate jedno o co jde, i kdyz treba na koularky neni zrovna nejkrasnejsi pohled.
Jinak sance na medajle bych mozna videl v zenskem ostepu na nakou medajly a mozna i disk, kdyz se zadari. Jinak nasim moc neverim.Pral bych finale Svobodovi celkem. Mozna neco udelaj jeste ve skifu.
Za 15 minut zacinaj tak jdu spokojene usinat k olympiade.

Jinak sance na medajle bych mozna videl v zenskem ostepu na nakou medajly a mozna i disk, kdyz se zadari. Jinak nasim moc neverim.Pral bych finale Svobodovi celkem. Mozna neco udelaj jeste ve skifu.
Za 15 minut zacinaj tak jdu spokojene usinat k olympiade.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mám teďka dvojku/čtyřku zapnutou skoro furt, protože jinde v telce stejně nic nedávaj. Tak koukám na olympiádu, no... Vlastně na cokoliv, jenom myslím dneska jsem viděla cyklisty na takové té dráze nakloněné a v rožku asi 150 laps to go tak to jsem si řekla, že je na mě moc a přepla jsem to ^^
Líbí se mi třeba ženská lukostřelba nebo gymnasti, jako chlapi myslím ;p Jak rotujou kolem toho koně, to je úplně na umření.
A taky dost času trávím tím, že se směju lidem, co maj nějaká úchylná jména... třeba velký plešatý německý veslař Marcel a tak. Jo, já vím, že to není zas tak legrační, ale vlastně je. ;p
Líbí se mi třeba ženská lukostřelba nebo gymnasti, jako chlapi myslím ;p Jak rotujou kolem toho koně, to je úplně na umření.
A taky dost času trávím tím, že se směju lidem, co maj nějaká úchylná jména... třeba velký plešatý německý veslař Marcel a tak. Jo, já vím, že to není zas tak legrační, ale vlastně je. ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu