Chci spis odpovedi od gm kteri to maji na starost
NB Dung - Jesle
NB Dung - Jesle
Mno po dlouhe dobe jsem si vytvoril nb postavu a skusim si zajit tedy jesle , vse v pohode ale co se pak nestane? Ti orkove co tam sou mi zacli najednou davat deadly poison ktery mi nezmizl ani po 13min(sranda byla od walka chytnout extremly) , nebo halucinace (ty se daly jakz takz prezit) a potom ta posledni mistnost se Skeleton wariorama je trosku HC , jsme je museli davat postupne vytazenim k res krizi a tak ho udolat , stejnak jsme byli radi ze jsme spis koply pric , pac ten 2 ma nejak o dost vetsi ar nez ten 2. A jestli to ma byt pro nb tak to moc neni s tim deadly a halucinacema .Tak jestli by se to tam neupravilo , protoze kazdy nb si nebude nosit sebou asi 50 GC ci 100 Gh :/ . Mno to je vse co jsem chtel k tomuto nb dungu rict.
- Aldeigjuborg
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
to Satan:
Ano tento post a tón kterým jsi ho napsal je přesně ten typ postu na který mám sto chutí se vykašlat a ani na něj neodpovídat.
Řeknu ti asi jediný ... nb dungy nemají být prostory kde vemeš úplně čerstvě vykopanou postavu poškádlíš pár potvůrek dojdeš si sám nakonec a vybereš poklad. Mají svůj smysl, ale ty jsi evidentně jsi ten smysl nepochytil.
Ano tento post a tón kterým jsi ho napsal je přesně ten typ postu na který mám sto chutí se vykašlat a ani na něj neodpovídat.
Řeknu ti asi jediný ... nb dungy nemají být prostory kde vemeš úplně čerstvě vykopanou postavu poškádlíš pár potvůrek dojdeš si sám nakonec a vybereš poklad. Mají svůj smysl, ale ty jsi evidentně jsi ten smysl nepochytil.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
- Aldeigjuborg
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
- Aldeigjuborg
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Přesně, jak píše Big Bud. Od toho jsou ostatní hráči, aby se mohl ten človíček zeptat.Satan píše:ja na ne mam ,ale vem si prave nekdo kdo uplne zacina tak ani nevi ze to na to je
A navíc zkus brát v potaz, že v jeslích je v každé místnosti ress kříž, takže tam prakticky nemůžeš přijít o equip, i když je to třeba tvůj jedinej
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
- Napospas
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
Jesle nemají omezení na necro? Ostatní dungy to mají ne?
Haldy se přežijou, jestli to jdeš sám, tak si počky u šutru než zařveš a máš po poisnu, ve skupince si s tím i bez skillů poradí vamp, pal, kler, mák, tak by to nemusel být snad zas takový problém.
Jinak podle mě je nejlehčí v Nujelmu.
Haldy se přežijou, jestli to jdeš sám, tak si počky u šutru než zařveš a máš po poisnu, ve skupince si s tím i bez skillů poradí vamp, pal, kler, mák, tak by to nemusel být snad zas takový problém.
Jinak podle mě je nejlehčí v Nujelmu.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz sme u tech NB dungu, je normalni ze s craftem s kterym jsem sel parkrat jesle, parkrat jiny NB dungy a opravdu vyjimecne pride mam remove trap 12,2 a s clerem s kterym hraju 3,5 roku docela aktivne asi 13?
De mi o to ze tam ten removetrap roste docela neumerne obtiznosti dungu, a nebo to je v ostatnich dungach blbe nastaveny
De mi o to ze tam ten removetrap roste docela neumerne obtiznosti dungu, a nebo to je v ostatnich dungach blbe nastaveny
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
-
Anansi
nebo s klerem lezes moc na jedno policko a portujes.Byotch píše:Kdyz sme u tech NB dungu, je normalni ze s craftem s kterym jsem sel parkrat jesle, parkrat jiny NB dungy a opravdu vyjimecne pride mam remove trap 12,2 a s clerem s kterym hraju 3,5 roku docela aktivne asi 13?
No s tim portovanim to u clera opravdu ne a jedno policko se preci nesmi :pAnansi píše:nebo s klerem lezes moc na jedno policko a portujes.
Ono to mozna taky bude tim ze vsechny pasti proslape DMG a cler co de ke konci skupiny nema co slapat. Ale to ze mam na craftoj s kterym sem prosel 15x dungu removetrap temer jako na cleroj za temer 4 roky hrani je divny.
Edit: Tak mozna vic jak 15x ale urcite 100x min nez toho mam nachozenyho s clerem.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 09.08.2008 12:46:52, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Ja som jasle presiel za poslednu dobu co som ich chodil skoro furt len raz, ten skeleton knight? V prvej miestnosti som ho sam (dostal som sa az tam) nevedel zranit o viac ako 10 HP, mal som asi 70 armor ked som zjedol rybu ale on ma daval na 4 rany po 15 HP, nedalo sa to vazne ani zranit potom tam prisiel ranger mal elven luk blood rock a vyhodil tam asi 20 klamakov ale zranili sme ho asi o 40 HP. Potom vybral sky hawka a ubil to snim. Vazne sa to neda zabit. Snad len mag ktory to parne ustenuje do kriza a potom ubleskuje. A tie halusky vazne divne haluskuju, ja som na ne vypil GC a nic sa nestalo nemal ziaden efekt=D Ale to bude asi len nahoda=) Inak super dung ale taky yew alebo nujelm su lahsie=)