- Nové paladinské zbraně (Iskariot, Knights) nejsou pro PVP proto v PVP vrací DMG
- Zbraně vracející DMG v pvp (Destroyers, nové Iskariot, Knights) nevracejí DMG při obraně proti PK v dungeon zóně.
U destroyer's zbraní to pochopím, iškariot zbraně se stejně ničí, když zasáhnou něco jiného než mají... Ale knightky? do humanu stejně nedávají efekt, tak se musím zeptat proč se z magických paladinů udělal jen ,,bonusový loot,, pro PK? ... to byl magický paladin v pvp tak OP? ...
Dobře .. v dungu to neplatí, ale aspoň já osobně potkávám tak z 90% pk mimo dungy ...
Magický paladin
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Magický paladin
nebol op, proste ho zobrala "vlna".
Magic je proste pvm char, aj to biedny. Pvp si nezabehas lebo kamenky nefunguju. ;p
Magic je proste pvm char, aj to biedny. Pvp si nezabehas lebo kamenky nefunguju. ;p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
v PVM je magic parádní, dle mého. V PVP byl bídný ale teď je ještě horšíJohny Matovic píše:nebol op, proste ho zobrala "vlna".
V čem se ještě zhoršil v PvP prosím tě? Tím, že jsem Vám udělal nové zbraně, které byly určeny pro PvM a tudíž nechci aby jste s nimi běhali PvP? Pokud máš problém s pkčkama, tak máš k výběru i jiné zbraně, které lze použít.
Možná došlo k nedorozumění, staré nevylepšené knightky damage nevrací?Qvido píše:V čem se ještě zhoršil v PvP prosím tě? Tím, že jsem Vám udělal nové zbraně, které byly určeny pro PvM a tudíž nechci aby jste s nimi běhali PvP? Pokud máš problém s pkčkama, tak máš k výběru i jiné zbraně, které lze použít.
Na obyčejné Knight zbraně se nesahalo.
V tom případě se omlouvám, jen jsem to špatně pochopil. Nicméně .. nebylo by od věci rudochům trochu zatopit i těma novýma knightkamaQvido píše:Na obyčejné Knight zbraně se nesahalo.