Specializace - Diskuze [Beta]

Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Specializace - Diskuze [Beta]

Příspěvek od Ducky »

Tak mi to nedalo a udelal sem Bishopa a vytahl ho do TK a vetsi nestesti sem vzivote nevidel a strasne toho lituji :) To je peklo na zemi! Neustale do vas vsechno jde, nekolikrat sem to malem polozil. Instant ivm svitek sice ok, ale da se jeden a pauza a za moc hpcek taky neni. Healingovka nedava 20 ar ale 14. Obavam se, ze bishop se bude v tezsim dungu prvni valet na zemi, misto aby resoval a vyuzival instant res na dalku :o Boosteni blessem to je taky tragedie, jak to dloho casti. Ty super self boosty by to chtelo bud jeste o neco silnejsi a nebo aby slo oboje najednou a 120 sec je taky dost malo. Asi sem to az moc zkritizoval, ale napsane na papire se mi to libi a ty napady jsou dobre, ale v realu je to moc slabe :(
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Ducky píše:.......
Byl jsem s bishopem citadelu a jen ti mohu říct že nikdy nebyl na papíře silný.
ARmor: má healing robu a štít (50 AR- za předpokladu že má invul) - dříve měl clerik 92 AR, 50<92
STR: nenahodí STR ale pouze bless, ten je o poznání nižší a v dungu pomalý a stejně to vampum nejde hodit a tím pádem úplně naprd, ale tak má základ 90síly bez brnění a 90 s brněním, po průměrným boostu 19 blessem a když bůh pomůže tak superbuff, 139, dřív měl clerik 126-128s brněním a cca 20 boost, 146-148<139
Summy nemá cenu řešit, dřívější měl i angel, guardiana...
ressování: instatní kouzlem, vcelku přijemná věc ale zase nemá ress bandou, o něco přišel a něco získal
IVM: instantní za 5s a pak stejně musí už kouzlit jenom z hlavy- avšak jako hlavní výhoda mi to moc nešmakuje
jediné co je dobré je ta hůlka co doplnuje manu.
Jediný co tak dříve mohl clerit i občas bouchnout a v dnešní době, kdy 60% specek neresne a dalších 20% musí odmorfnout a zapálit svíčku v kostele aby to vyšlo. Byl tak nějak clerik držák a smrt jeho byla tedy nežádoucí. Ted toho clerika vyndá, kde jaký rybíz. Takže do low a medium dungu kničemu lepší je monk. A do velkého dungu, kde by mělo být jeho místo :-D :-D :twisted: :-D
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

No ja nepsal, ze je na papire silny, ale jen ze ty napady vypadali dobre. Ale vlastne semnou tedy souhlasis jestli to dobre chapu :)
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Klera jsem v pvm nikdy nějak nehrál, ale bylo by to moc povolit mu chain brnka? ring už žerou WH, Tremere a Druid. Zas tolik ar by to nebylo a až tak ultimátní mi ten bishop nepřijde....
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

No bud proste aspon nejaky brnko a nebo o hodne vylepsit ty superboosty, jinak jsem se i v blbym tkcku musel starat hlavne o sebe misto toho abych se staral o ostatni. A ten ivm svitek by to chtelo silnejsi, at to stoji za to, at haze aspon za 50. Stejne mi prislo ze hodim teda jeden svitek a pak musim dve normalni ivm nez muzu znova svitek. Prijde mi, ze s obyc clerem se svitkama healuju rychleji :)
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Ducky píše:...
Ano kachničko souhlasím
Ale jinak healing roba +30 AR a superbuff na 5 min a boost AR i STR, IVM svitek instantní a pauzy nechat jako dřívější clerik, bishopka nahodí 60 hp, item na sebeobětování , odebere mi 100hp a přidá někomu jinému, teleport/nešlapání pastí

A potom tedy budu spokojen :-D
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Bejkal píše: Byl jsem s bishopem citadelu a jen ti mohu říct že nikdy nebyl na papíře silný.
ARmor: má healing robu a štít (50 AR- za předpokladu že má invul) - dříve měl clerik 92 AR, 50<92
STR: nenahodí STR ale pouze bless, ten je o poznání nižší a v dungu pomalý a stejně to vampum nejde hodit a tím pádem úplně naprd, ale tak má základ 90síly bez brnění a 90 s brněním, po průměrným boostu 19 blessem a když bůh pomůže tak superbuff, 139, dřív měl clerik 126-128s brněním a cca 20 boost, 146-148<139
Pokud si vybere armor buff, dostane se v mytheril štítu + mytheril robou of nic + svůj VUS na 91 armor ale 90(120)hp
Pokud si vybere STR buff, dostane se na 109(139) STR a (mytheril štít + róba + svůj VUS) ale 65AR.
O té možnosti výběru to právě je, jedné co tak vidím je možná přidat nějaký přepínač.
Bouchat může, MF má stále max, nicméně má sníženou tactics takže je snadněji trefitelný. Mana klacek se na mlácení nehodí a hodit nebude.

ad. Shadowsong, těší mě že jsi měl potřebu to zopakovat, když jsem to gentlmansky přešel v minulém topicu. Prioritou je mít specializace vybalancované, Bishopovi se toho bere dost, takže se musí i dost přidávat. Samozřejmě pokud máš pocit že některá specializace v beta testu je favoritizovaná, nejlepší by bylo napsat stížnost GM Acarusovi.

Po resyncu:
Bishop
- Harm + Paralyze z hlavy
- sila instantniho IVM zvysena o 50% a snizen timer z 5sec na 4sec
- Bishop's Hat - zvysen bonus do hp na 50
- Robe of Healing - zvednut armor na uroven Black Rock roby

Medic
- moznost vytvorit z jakekoliv + MF zbraně Krabicku posledni zachrany
  • - pouziti stoji 20 many a 1 nabiti
    - KPZ ziskava +5 nabiti za kazde + zbrane z ktere se dela, neni NB
    - pouze v dungeon zonach
    - pri dalsim castu Healu/IVM je cil pritazen na Medica, Heal/IVM se dočarují (jednou za 30 sekund)
    - pri dalsim castu Reactive Armor si cil a medic prohodi zivoty (do hodnoty STR) (jednou za 60 sekund)
    - pri dalsim castu Protection, pokud je target dale jak 3 policka, je Medic pritazen na hrace (jednou za 30 sekund)
    => Vždy lze použít pouze jedna abilita a pak se musí čekat dle typu dané ability na další použití
Monk
- povoleno noseni klobouku a cepic
Leinad
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leinad »

Ahoj,

mohla by sa zmenit grafika Inscribed staff na nieco vyzerajuce viac ako zbran bez cepele? Nesedi k popisu clerika, podla mna vyzera skor ako secna zbran, nie tupa ci drtiva. Nic dolezite, len by sa mi to pacilo viac z hladiska RP.
"A proč vlastně nepoužívá meče a kopí?" přerušil ho ranger. "Zakazuje mu to jeho víra. Smí používat jen drtivé a tupé zbraně. Ty ale uměl ovládat velice dobře," odvětil paladin a pokračoval.
Pain, DoHR
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

- pri dalsim castu Reactive Armor si cil a medic prohodi zivoty (do hodnoty STR) (jednou za 60 sekund)
- pri dalsim castu Protection, pokud je target dale jak 3 policka, je Medic pritazen na hrace (jednou za 30 sekund)
- z boostu muze castit pouze Bless
To nechapu. Jak ten reactiv/protection bude kouzlit, kdyz je nema? Nebo mu zustanou ve spellbooku a jen se nevykouzlej?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Leesil
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leesil »

Mohli byste hodit tomu Bishopovi hodit alespoň dexterity, prosím? Je celkem nanic, když se jde dung a nemůžete nahodit staty třeba vampům... Díky
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Je zvláštní že bishop specializující se pouze na kouzlení neumí základní kouzla jako STR ale pouze bless a na druhé straně monk, specializující se na boj a kouzla umí. A přitom mi můj rozum říká že by to mělo být opačně :-D
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Tvůj rozum chce mít Bishopa co nejsilnějšího, Monk je booster/fighter. Bishop se specializuje na kouzlení healů, ne boostů.
Bishop a Medic budou mít z statů pouze Bless, vampíři mají možnost si nahodit staty sami.

ad. Mephist
Zůstavají v spellbooku pouze jako spouštěč abilit KPZ. Aby fungovala kontrola LOSu, je nutné to mít navázané na spellech.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Já se jako omlouvám gmkům, kteří na tomhle určitě velmi tvrdě pracovali, ale tohle je prostě nuda. Čekal jsem desetkrát víc kreativity, a myslel si že mě tohle zas vrátí do hry, stejně jako když se kdysi zavedly war specky, ale tohle je akorát zklamání.

E: abych nebyl jen negativní, líbí se mi u medika to přitahování a ress krvavýma bandama. Ale že bych si kvůli tomu zakládal novou postavu, jen abych si to vyzkoušel jako to bylo kdysi s ostatními speckami, to fakt ne... Co imunita proti shození statů, tenhle návrh se pohřbil?
Leesil
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leesil »

Můžu se zeptat, z jakého důvodu mohou mít pouze bless? Je ten spell Dexterity/Cunning tak imba, že by to vše "pohřbilo"? Nebo je to mířené proti vampům v dungu, co si sice ty staty sami nahodí, ale jen do té doby, dokud mají nabití v rakvi?
Abych nebyl jen negativní, musím moc pochválit, ten Monk se jinak celkem povedl :)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Jde o to aby měli zachovanou možnost nahazování statů, ale neměli to zas až tak jednoduché. Bless mi přišel jako lepší řešení než pouze Dispel.

Oni snad vampíci v některém z klanů mají z spellbooku odebrané nahazování statů?
Oximus píše: E: abych nebyl jen negativní, líbí se mi u medika to přitahování a ress krvavýma bandama. Ale že bych si kvůli tomu zakládal novou postavu, jen abych si to vyzkoušel jako to bylo kdysi s ostatními speckami, to fakt ne... Co imunita proti shození statů, tenhle návrh se pohřbil?
Ano bylo by to možné, ale musela by se EF upravit tak, aby pod hráčem zmizela.
Leesil
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leesil »

Ocroc píše:Jde o to aby měli zachovanou možnost nahazování statů, ale neměli to zas až tak jednoduché. Bless mi přišel jako lepší řešení než pouze Dispel.

Oni snad vampíci v některém z klanů mají z spellbooku odebrané nahazování statů?
No, tu dexu sice mám, ale pokud má člověk 5 nebo 10 many, tak toho moc nezacastí :) (s 5 nezacastí vlastně vůbec :))
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

V morphu s 5/10 INT dostaneš shazovačku za max -4/-9, což není tak hrozné aby si potřeboval ihned nahodit staty. Pokud to tak hrozné je, jsou zde možnosti jak si to nahodit bez Clerica.
Leesil
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leesil »

Ocroc píše:V morphu s 5/10 INT dostaneš shazovačku za max -4/-9, což není tak hrozné aby si potřeboval ihned nahodit staty. Pokud to tak hrozné je, jsou zde možnosti jak si to nahodit bez Clerica.
Jde spíš o to, proč se to speckám vzalo? Nedává to smysl :)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Protože dvě specializace jsou zaměřeny na heal a jedna na support.
Leesil
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leesil »

Ocroc píše:Protože dvě specializace jsou zaměřeny na heal a jedna na support.
Která ta specka teda může castit Dexteritu/Cunning? Bishop/medic by neměli a Monk teď má taky jen Bless a Sílu - teda alespoň ve spellbooku nic jiného není :)
Zamčeno