Bejkal píše:
Byl jsem s bishopem citadelu a jen ti mohu říct že nikdy nebyl na papíře silný.
ARmor: má healing robu a štít (50 AR- za předpokladu že má invul) - dříve měl clerik 92 AR, 50<92
STR: nenahodí STR ale pouze bless, ten je o poznání nižší a v dungu pomalý a stejně to vampum nejde hodit a tím pádem úplně naprd, ale tak má základ 90síly bez brnění a 90 s brněním, po průměrným boostu 19 blessem a když bůh pomůže tak superbuff, 139, dřív měl clerik 126-128s brněním a cca 20 boost, 146-148<139
Pokud si vybere armor buff, dostane se v mytheril štítu + mytheril robou of nic + svůj VUS na 91 armor ale 90(120)hp
Pokud si vybere STR buff, dostane se na 109(139) STR a (mytheril štít + róba + svůj VUS) ale 65AR.
O té možnosti výběru to právě je, jedné co tak vidím je možná přidat nějaký přepínač.
Bouchat může, MF má stále max, nicméně má sníženou tactics takže je snadněji trefitelný. Mana klacek se na mlácení nehodí a hodit nebude.
ad. Shadowsong, těší mě že jsi měl potřebu to zopakovat, když jsem to gentlmansky přešel v minulém topicu. Prioritou je mít specializace vybalancované, Bishopovi se toho bere dost, takže se musí i dost přidávat. Samozřejmě pokud máš pocit že některá specializace v beta testu je favoritizovaná, nejlepší by bylo napsat stížnost GM Acarusovi.
Po resyncu:
Bishop
- Harm + Paralyze z hlavy
- sila instantniho IVM zvysena o 50% a snizen timer z 5sec na 4sec
- Bishop's Hat - zvysen bonus do hp na 50
- Robe of Healing - zvednut armor na uroven Black Rock roby
Medic
- moznost vytvorit z jakekoliv + MF zbraně
Krabicku posledni zachrany- - pouziti stoji 20 many a 1 nabiti
- KPZ ziskava +5 nabiti za kazde + zbrane z ktere se dela, neni NB
- pouze v dungeon zonach
- pri dalsim castu Healu/IVM je cil pritazen na Medica, Heal/IVM se dočarují (jednou za 30 sekund)
- pri dalsim castu Reactive Armor si cil a medic prohodi zivoty (do hodnoty STR) (jednou za 60 sekund)
- pri dalsim castu Protection, pokud je target dale jak 3 policka, je Medic pritazen na hrace (jednou za 30 sekund)
=> Vždy lze použít pouze jedna abilita a pak se musí čekat dle typu dané ability na další použití
Monk
- povoleno noseni klobouku a cepic