Začal jsemhrát nově na DP a jsem zvědavý na svého upírka, co s ním můžu dělat. Pár věcí mi už řekli, ale přijde mi to trochu divné, tak co trochu rozvířit vody?

Jsem v NB dungu pod hospůdkou a moc se mi tu líbí. bohužel jako kolem jdoucí warrové a kdokoliv jiný, vlastně nemůžu sosnout z léčiváku. V batůžku jsem měl asi 3 lahve krve, nebo tak a tím to zhaslo. Jediné moje léčení je teď Healing (něco kolem 6%
 , který mi mimochodem po dvoudenním bandování nevyskočil ani o čárku) a samovolná regenerace. Jak, pls, získám novou krev? Klikal jsem na loužičku krve po monstrech, ale prej "beyond your skill"
 , který mi mimochodem po dvoudenním bandování nevyskočil ani o čárku) a samovolná regenerace. Jak, pls, získám novou krev? Klikal jsem na loužičku krve po monstrech, ale prej "beyond your skill"  . Slyšel jsem něco  o plechovce v cechu upírů. To zatím nevím, kde je,a le typuju na reálný svět. Není někde v hospě třeba možnost si načepovat?
. Slyšel jsem něco  o plechovce v cechu upírů. To zatím nevím, kde je,a le typuju na reálný svět. Není někde v hospě třeba možnost si načepovat?   Představa z hlediska RP je maras
  Představa z hlediska RP je maras   
  Díky za rady...

.
.

Je to normální.
 Je to normální.

Za beholderom je port (nemusis ho zabijat a ani truhlu nemusis otvarat), do toho vlezies a kopne ta nazad do hostinca a tam sa mozes motat aj 10 rokov. Ked ta to nahodou omrzi, vedla hostinca je gata von do sveta...
 Za beholderom je port (nemusis ho zabijat a ani truhlu nemusis otvarat), do toho vlezies a kopne ta nazad do hostinca a tam sa mozes motat aj 10 rokov. Ked ta to nahodou omrzi, vedla hostinca je gata von do sveta...