PK runa - Padli Ochranci Ctnosti

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

PK runa - Padli Ochranci Ctnosti

Příspěvek od Miki »

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je správně nastavená. Včera večer svítila, tak jsem si řekl s kamarádem, že tam ve dvojko skočíme se podívat a po tom co jeden člen guildy Luckers nás tam v Cove lákal ať skočíme, tak ikdyž jsme čekali past, nebo přinejmenším spoustu frakčních hráčů rozhodli jsme se, že to přesto zkusíme, ale to co se stalo jsme opravdu nepředpokládali. Tahle runa nás portla na skupinu frakčních hráčů z nové O guildy True Blue kteří stáli v Britu blízko ressera přímo vedle měšťáka. Myslel jsem že doba taktik BHW je dávno pryč, ale asi jsem se mýlil. Je to takhle správně? :wink:
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: PK runa - Padli Ochranci Ctnosti

Příspěvek od Dudek »

Z pohledu true modráka bych řekl, že jo, ale z hlediska hry, to tak asi nebude :D
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ja to vidim nasledovne: Isli sme s kolegami Golthiana, uspesne sme dosli na koniec, poklikali na strom(ved to poznas vzhladom na to ze si chaos :P), po kopnuti do help roomu sme sa vydali gatou do britu.V momente jak nas koplo do britu ste sa pri nas objavili vy, automaticky vas sundali straze.Podla mojho nazoru bugla gate,takze vas asi koplo s nami.Kazdopadne rad si pockam na presetrenie prislusnym GM, popripade odbugovanie gaty, ci uz vstupu do minidungu alebo gate do britu, podla toho co buglo.
Antagonist, True Blue
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Nyssa
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nyssa »

No za TB ti muzu rict, ze jste se trefili presne do momentu, kdy jsme vysli z questu. Jestli je spravne nastaveno, ze vas to kopne, i kdyz uz prochazime gate je otazka na ty nahore, ale co ti kdo rekne v Cove opravdu neovlivnime. Priste velmi rad necham postavu v Cove na hradbach a budu dolu kricet, at runu nepouzivate, ze uz vychazime do Britu, aby jsi nemusel mit obavu z BHW taktik :wink:
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Co si ja pamatuju, tak runa se automaticky uzamykala, kdyz frakcni hraci quest dosli. Takze i kdyz pak jeste dal chvili svitila, nepoustela PK hrace skrz. Myslim, ze jste meli opravdu smulu, a kdybyste na ni poklikali o 5 sekund pozdeji, nepustila by vas.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Hm co už, myslím ale jestli je tam opravdu jen tato krátká prodleva, tak by to vyřešilo kdyby ta gata z tohoto pvp questu kopala např do Cove/Buxu/Delu ...
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

nebo jako vsechny Q a dungy do Valhaly
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Já už mám také zkušenost že jsem šel štíty a v momentu kdy jsme prolezli gate a help roomem nám na hlavu portli pk...To je prostě pár sekund do kterých když se trefíš tak umřeš, jinak Wrall má pravdu že později se runa automaticky uzamkne.
Odpovědět