Pkacka
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pkacka
Zdravim vsechny indiany.
Chtel bych udelat malej pruzkum a to, kolik lidi vlastni pkacka a v soucasne dobe je nebo neni ve frakci.
Duvod? Zcela jednoduchy. Vzhledem k situaci v pvp bych se rad domluvil s co nejvic nefrakcnima pkackama a zacal hromadne behat a vyuzil momentalni moznosti zahrat si kvalitni pvp ve vice lidech.
Pokud by nekdo mel zajem se domluvit, nebo mel nejakej zajimavej napad ci navrh nevahjte a napiste to sem nebo me na icq.
Diky za pozornost.
Chtel bych udelat malej pruzkum a to, kolik lidi vlastni pkacka a v soucasne dobe je nebo neni ve frakci.
Duvod? Zcela jednoduchy. Vzhledem k situaci v pvp bych se rad domluvil s co nejvic nefrakcnima pkackama a zacal hromadne behat a vyuzil momentalni moznosti zahrat si kvalitni pvp ve vice lidech.
Pokud by nekdo mel zajem se domluvit, nebo mel nejakej zajimavej napad ci navrh nevahjte a napiste to sem nebo me na icq.
Diky za pozornost.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Staci shenat dost lidi, ktery budou (zase) brecet a jeden clovek s pravomocma a kovarna bude (zase) znicena... peace allXanthos píše:Nikdy neseženeš dost lidí na zničení Kovárny a LAWu. Natož sehnat lidí na zničení frakcí, kterých běhá zhruba 2x až 3x tolik ...

"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu, proc kdyz nekdo nastini situaci a co navrhuje/ pozaduje/ ocekava ma nekdo potrebu davat takoveto "rady".. Snad kdyby chtel zalozit nebo se pridat k nejake guilde, tak to proste udela.Cavalier píše:ked ces hromadne behat chod do pk guildy ktora ma hromadne vela clenov

Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ne on to ymslel dobre kluk jeden sikovnej, bo jestli ted behaji hodne frakce, tak by se treba dalo hrat dobre pvp, neco jak tu pise Acarus. Jo holt dobry napad, mate moji psychickou podporuVitasho píše:Mám pár pk které nehraju a jsem ve frakci. Nechápu že vám ty CH/O a Kovaren leží tak v žaludku, stejně přestanou zachvilku hrát.

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Zkus prvne premejslet a pak davej naky rady :pCavalier píše:to meggie: to som nemyslel
to Raegann: ked da nekto tak uzasny napad co k tomu dodatlen taku ubah radu
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Taky ti to přijde tak vtipný jako mě?Leah píše:hh hhh hhhhhXanthos píše:Nikdy neseženeš dost lidí na zničení Kovárny a LAWu. Natož sehnat lidí na zničení frakcí, kterých běhá zhruba 2x až 3x tolik ...

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..