Anatomy
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Anatomy
Funguje ?
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- NightKiller
- Orc Writer
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Znat ten skill je a ne zas tak malo, ale zase ne az tak hodne (me empiricke poznani), asi jako EI....JoeMoe píše:procpak je na skillpointoch ked je uplne zbytocny?
Vyzkouset si to muzes jednoduse ... jdi bandit do cechu a vyplacej 1000 band a sleduj jak to leci a pak udelej par 10% anatomky a jdi tam znova uvidis ze to poznat je( podminkou je samozrejme konstantnni skill heal)....
Jinak melo by to ovlivnovat i mechanickou dmg, ale to uz se vypozorovava o hodne hur (vic faktoru to ovlivnuje)
- Dr.Kruxminor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Udělej si skript, kterej ti bude do extérního textového souboru zapisovat počet vyléčených HP nejlépe se základním skillem anatomy a maximálním skillem healing. Potom vytrénuj anatomy na max a se stejným počtem bandáží léč lidi a také to zapisuj. Nebude to jednoduché musíš to zkusit udělat nejméně 5x dokola aby si vypozoroval jestli Anatomy k nečemu je či neni. Ostatní faktory jako je fizz a počet vyléčených hp by se tímto opakováním měli omezit. Potom sem napiš statistiku jak si dopadl ...
jenom říkám, že toto se nikomu nebude chtít dělat. Já osobně anatomy mám na max (trénováno ještě makrem, takže když byla nuda tak sem si to vytrénil a takovej Filjins si házel bandy za negra větší jak já s klerem, takže to je takový nestabilní
)

-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
No najdes dost lidi ktery to jsou schopny zjistit...najdes dneka spoustu cleriku, ktery nejdriv udelaj heal aby mohli v dungu zvedat a az potom zacnou resit anatomku a to prostrednictvim skill pointu a ty to muzou pak snadno rozpoznat...Xanthos píše:Udělej si skript, kterej ti bude do extérního textového souboru zapisovat počet vyléčených HP nejlépe se základním skillem anatomy a maximálním skillem healing. Potom vytrénuj anatomy na max a se stejným počtem bandáží léč lidi a také to zapisuj. Nebude to jednoduché musíš to zkusit udělat nejméně 5x dokola aby si vypozoroval jestli Anatomy k nečemu je či neni. Ostatní faktory jako je fizz a počet vyléčených hp by se tímto opakováním měli omezit. Potom sem napiš statistiku jak si dopadl ...jenom říkám, že toto se nikomu nebude chtít dělat. Já osobně anatomy mám na max (trénováno ještě makrem, takže když byla nuda tak sem si to vytrénil a takovej Filjins si házel bandy za negra větší jak já s klerem, takže to je takový nestabilní
)
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Anatomy
placebo )Humunkulus píše:Funguje ?
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
pride mi to ako dost velky odpis, kedze na stranke dp je napisane "Znalost těla částečně vylepšuje schopnost léčení."
GM sa vyjadrilo, ze to moznoa ani nefunguje a ak ano, tak si to proste zistite. Doverihodnost informacii na stranke DP je fakt take Tabu? Ked uz to je na stranke napisane, ze to podporuje skill healing, preco sa treba na fore vyjadrovat zavadzajuco?
GM sa vyjadrilo, ze to moznoa ani nefunguje a ak ano, tak si to proste zistite. Doverihodnost informacii na stranke DP je fakt take Tabu? Ked uz to je na stranke napisane, ze to podporuje skill healing, preco sa treba na fore vyjadrovat zavadzajuco?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
DP nikdy nebylo, neni a nebude server, ke kterému by byla kompletní databáze s údaji o věcech či potvorách, s kompletními statistikami a vzorci. Dáváme přednost tomu, aby si hráči sami věci odpozorovali, vyzkoušeli, vymysleli. A pokud někdo není schopný podívat se na web, tak si jinou odpověď ani nezaslouží.Castian píše:pride mi to ako dost velky odpis, kedze na stranke dp je napisane "Znalost těla částečně vylepšuje schopnost léčení."
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: