Necromancer
Re: Necromancer
Jestli najdeš Clumsy u nekra ve spellbooku, tak seš machr.
Jedu to tak, že jsem si z Book of the Dead vytáhl svitky Clumsy a kástil jsem to v dungu. Kámoš mě protahoval a já mu za odměnu s úplně čerstvou postavou monstra oslaboval . Vykouzlil jsem to tak 50x a zvedlo se mi akorát magery o 0,2, tak si říkám, zda nedělám někde něco blbě. Vydržím a budu to zkoušet dál, ale jsem zvědav...
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Musíš vydržet Nemáš sklil hned na 100. Pokud hraješ průměrně 4 hodiny denně tak počítej tak plus mínus týden. Jak sféra dáKonrad píše:Jedu to tak, že jsem si z Book of the Dead vytáhl svitky Clumsy a kástil jsem to v dungu. Kámoš mě protahoval a já mu za odměnu s úplně čerstvou postavou monstra oslaboval . Vykouzlil jsem to tak 50x a zvedlo se mi akorát magery o 0,2, tak si říkám, zda nedělám někde něco blbě. Vydržím a budu to zkoušet dál, ale jsem zvědav...
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Vyplatí se to házet na sebe, lezou ti u toho i resisty.
Ok, chlapi, dík.Byl jsem zvyklý ze summon undead, že to zvedá jak mageru, tak i nekro a teď naráz jen Magera. Budu tedy trpělivý
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Cokoliv co kástíš z book of dead, tak by mělo růst i necro, to je psaný jen v book of dead kolik máš necromancyKonrad píše:Ok, chlapi, dík.Byl jsem zvyklý ze summon undead, že to zvedá jak mageru, tak i nekro a teď naráz jen Magera. Budu tedy trpělivý
jelikoz je tam pauza na svitek prokladej clumsi sipkou (magic arrow) ja si delal macro clumsy (pauza 2450) sipka (pauza1450) takhle tak 4x dokud ti nesleze hp z 80 na 50+- pak sem dal 4-5x ¨heal bandou tmr a znova za tejden oboje 100% (je dobry je script ve fene magictrain sipka + heal medit ,magerytrain udela tak heal na 60 medit 90 mgr 60 a rozjet macro jak sem popsal víš..
šel by tomu nekrovi přidat cluv ze skladačky? prosím prosím, smutně koukám
Projednám to s naším Leaderem. Když tak moc smutně koukáš.
Děkuji ti
Tak co si zjistil ?Qvido píše:Projednám to s naším Leaderem. Když tak moc smutně koukáš.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jeste mi nenapsalAcarus píše:Tak co si zjistil ?Qvido píše:Projednám to s naším Leaderem. Když tak moc smutně koukáš.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
otázka je to hlúpa, ale žerie ma to: vie pls niekto, kto je za postavou Galbatorix a prečo "kempuje" Yewské a Minocké lesy?
moja armáda núbov zahŕňa - Ecki (vamp), Joneleth (necro), Nubik Obycajny (loladin), Astar (cleric), Katrina (craft), Silverblade (craft), Beregond (warr), Elliara (mage), Asminia (ranger). because I can... ICQ = 261129403, email = eckister@gmail.com
Páč je to lama, co pojíždí njuby, musíš si naít jiné místo na to, co tam děláš
fak... tak pome skúsiť prepísať skript. vlastne preto som sa pýtal, pretože chodí presne na tie miesta, kde sa ťaží drevo. či je to GM v prevleku a ten skript je niekomu proti gustu (nechal na pokoji regy, čo je na nekromancera celkom divné, a zobral iba drevo a teleportačné runy, ktoré ten skript potrebuje aby fungoval), alebo je to ozaj len tým, že je ciciak...
moja armáda núbov zahŕňa - Ecki (vamp), Joneleth (necro), Nubik Obycajny (loladin), Astar (cleric), Katrina (craft), Silverblade (craft), Beregond (warr), Elliara (mage), Asminia (ranger). because I can... ICQ = 261129403, email = eckister@gmail.com
NEMAS BYT AFK
Bohůžel na taková ubohá prasata narazíš dneska všude. Jediné co je baví je slušným lidem prasit hru.Ján Páleš píše:...
hej, lebo keď na človeka hodi necromant para tak sa veľmi dobre uteká... a aj keby nehodil para - s báglom plným polien sa tiež necrovi na koni neuhýba bárs dobre... ale však čo ja hovorím, to vy všetko viete...Wallace píše:NEMAS BYT AFK
vlastne keď tak nad tým premýšľam - trafená hus zagága... gratulujem ku zabitiu crafta v látkovom oblečení! všetci by sme si mali od Vás zobrať vzor a snažiť sa naše mizerné životy preonačiť na Váš hrdinný obraz, Majstre!
jojo , si mimo gz pk musis cekat...a nebrec , je to pvp-pvm srv
jak to je s tou potrefenou husou? :pWallace píše:jojo , si mimo gz pk musis cekat...a nebrec , je to pvp-pvm srv
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior