Craftsman

Odpovědět
Faragas
Book Snake
Book Snake

Re: Craftsman

Příspěvek od Faragas »

Frantisek ml. píše:Chtěl bych se zeptat na specializaci Mistra Kovové magie u krafta.
Stává se mi docela často, že při očarování pytlíku ať už bloodem nebo mytherilem a následném lotování, to nad kraftem napíše hlášku "Povedlo se ti najít něco navíc", přesto do batohu nic extra nespadne :(

"Povedlo se ti najít něco navíc" je vetsinou regy nebo gp mam dojem ze parkrat se mi stalo ze potahl i nakou +9 zbran nakou cast brnka a napsalo to todle
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frantisek ml. »

Díky, zkusím se příště zaměřit na kontrolu, zda to opravdu hodilo víc regů nebo gp. I když bych teda raději spíš itemek :)
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

Jde vám vyrábět Rune Tool Kit? Mám u sebe potřebný materiál, dle receptu na DP stránce + cca 150 logů a 150 ironu, ale v žádnem menu se mi nezobrazuje.. :-/
Faragas
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Faragas »

jo protoze na dp webu to je spatne napsany je tam ze to chce coper ingy ale ono to chce coper wire....
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

Faragas píše:jo protoze na dp webu to je spatne napsany je tam ze to chce coper ingy ale ono to chce coper wire....
ahaa.. :clap: díky
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Dostava craft nejake skilly ze skillpointu? Teda s vysvedcenim kdyz ma..
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
capp_
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capp_ »

Dělal někdo carpentry lekce od Leonarda Rendara? Na skillu 60 jsem dostal lekci 3 na 30x large table, 30x armorie a 30x dress form. Vzhledem k tomu, že je to celkem náročný na materiál a všechno mi zatím fizzuje, tak by mě zajímalo, co je odměnou? Zda má vůbec význam se o to snažit.

Díky za jakoukoliv nápomocnou odezvu :)
Faragas
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Faragas »

capp_ píše:Dělal někdo carpentry lekce od Leonarda Rendara? Na skillu 60 jsem dostal lekci 3 na 30x large table, 30x armorie a 30x dress form. Vzhledem k tomu, že je to celkem náročný na materiál a všechno mi zatím fizzuje, tak by mě zajímalo, co je odměnou? Zda má vůbec význam se o to snažit.

Díky za jakoukoliv nápomocnou odezvu :)

tydle lekce davali vzdy jen +% do skillu ale uz nevim kolik nic jinyho bych od lekci ani necekal
capp_
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capp_ »

dostal jsem jen 0,1 %. to je výsměch
Valigar
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valigar »

Chci se zeptat jestli bude zverejnen recept na dreveny Bracelet of Grand Lockpicking
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Valigar píše:Chci se zeptat jestli bude zverejnen recept na dreveny Bracelet of Grand Lockpicking
Nebude :)
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

za 14 dni +-
Valigar
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valigar »

:D :D ok diky
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Použití krumpáčů v GZ nelze a nějak mě ani nenapadá jediný důvod proč tato změna..Mohl by mi někdo odpovědět ?
GM Alois
Dark Paradise GM

Příspěvek od GM Alois »

Veškerá ložiska rud v nejbližím okolí měst a ve městech samotných byla vyčerpána.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord

FACEBOOK
YOUTUBE
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

LaPiZza píše:Použití krumpáčů v GZ nelze a nějak mě ani nenapadá jediný důvod proč tato změna..Mohl by mi někdo odpovědět ?
To je kvůli mě, protože jsem okopával stěny a kameny ve Windu. 6 let jsem takhle kopal a nikomu to nevadilo, ale teď to někomu přišlo jako moc velkej mamon. Jiný místo, kde by šlo kopat v GZ, než Wind, nebylo, takže nikoho, kromě mě se tahle změna nedotkne :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Da se kopat vsude mozne, v minocu(v gz) toho nakopes, pamatuju si ze i v cechovnich portech se dalo kopat.

Me konkretne se tahle zmena nedotkne. Uz leta chodim kopat do dolu mimo GZ(a ted nemyslim na homare). Po svete je jich opravdu spousta a pravdepodobnost, ze te tam pojede PK je minimalni, a urcite 10000x mensi jak nejake Homare.

Joooo kde sou ty doby, kdy se kopalo v dole nad Britem, lezli elmove a PKcko jsme kolikrat polozili i krumpacema. (A ty bedny locknute klicem! jooo to bylo)
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Mephist píše:
LaPiZza píše:Použití krumpáčů v GZ nelze a nějak mě ani nenapadá jediný důvod proč tato změna..Mohl by mi někdo odpovědět ?
To je kvůli mě, protože jsem okopával stěny a kameny ve Windu. 6 let jsem takhle kopal a nikomu to nevadilo, ale teď to někomu přišlo jako moc velkej mamon. Jiný místo, kde by šlo kopat v GZ, než Wind, nebylo, takže nikoho, kromě mě se tahle změna nedotkne :)

No sem tam když jsem potřeboval ore nebo něco rychle a nechtělo se mi do dolu tak jsem vyběhl z baraku a nakopal jem si to z kamenu v okolí...pač se mi nechce tahat ore z dolu...
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Příspěvek od Mephist » 16 Pro 2016 12:42

LaPiZza napsal:
Použití krumpáčů v GZ nelze a nějak mě ani nenapadá jediný důvod proč tato změna..Mohl by mi někdo odpovědět ?

Tohle mne docela naštvalo mam stejny problem hjako Mephist proč: To chcete opravdu otravit všem to hrani ja napřiklad ve Windu byl pečenej vařenej a přesne jak kdosi podotkl potřebuju trochu hliny vylezu pred barak a čutnu.Tohle se mělo prodiskutovat než jse to pustilo do světa.....! Nikdo tim nikdy extra nezbohatl a stejně tak ten kdo nechce nekopa dunguje a tem mén2zdatným to jenom pomuže.
Nazo
Inkless
Inkless

Příspěvek od Nazo »

Oplati sa vobec spraviť golem mastra na menejfizovost wirek a sphere? alebo je lepsie si nakopat s magicom viac materialu? :)
Odpovědět