Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

King píše:
Mrakoplas píše:at je arandil jakykoli pako, sem proti aby se opakovalo dalsi smazani "alias jednorazova uprava pravidel pro smazani "zleho pk" " ...

jelikoz o ik firefildech se vi uz dlouho, ostatne je to docela logicka vec, a vy gm ste s tim nic neudelali, a to, ze je to nekdo hodil nekomu na mark nb runy je jen update...
jojo ale kdyby to udelali loopovi tak bys moh prasknout aby se to resilo no jo mracku vsichni vime jaky jsi
jj ja totiz napraskam a pozaluju vse co vim...
ze te kapre huba neboli...
sketo
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

[quote="Raynor"][/quote]

povime si az budes zase plakat:p

Pod vlivem Mamonstva
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Mrakoplas píše:
King píše:
Mrakoplas píše:at je arandil jakykoli pako, sem proti aby se opakovalo dalsi smazani "alias jednorazova uprava pravidel pro smazani "zleho pk" " ...

jelikoz o ik firefildech se vi uz dlouho, ostatne je to docela logicka vec, a vy gm ste s tim nic neudelali, a to, ze je to nekdo hodil nekomu na mark nb runy je jen update...
jojo ale kdyby to udelali loopovi tak bys moh prasknout aby se to resilo no jo mracku vsichni vime jaky jsi
jj ja totiz napraskam a pozaluju vse co vim...
ze te kapre huba neboli...
sketo
neni to snad pravda ze by si skakal metr vysoko ? co sem napraskal a pozaloval ?

sketa ? no teda ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

King píše: neni to snad pravda ze by si skakal metr vysoko ? co sem napraskal a pozaloval ?

sketa ? no teda ...
pochopil sem to tak, ze ze mne delas nejakyho praskace a uplakanka:p

ja bych se o tom co kdyby hadal az se to stane:p

Pod vlivem Mamonstva
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Mrakoplas píše:
King píše: neni to snad pravda ze by si skakal metr vysoko ? co sem napraskal a pozaloval ?

sketa ? no teda ...
pochopil sem to tak, ze ze mne delas nejakyho praskace a uplakanka:p

ja bych se o tom co kdyby hadal az se to stane:p
tak to si me pochopil spatne ale rikam ze vsichni z amonky a ne jen vy byste to resili kdyby se to stalo a tady delas jako by vlastne arandil neudelal vubec nic spatneho.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

no spatne si me pochopil, udelal prasarnu jak hrom...

ale nelibi se mi todle opetovne schilovani k jednorazove uprave pravidel pro smazani toho "zleho" ...

taky sem vlezl do 10 ff a prisel sem o +15 kuze a taky to nikdo neresil:p

ukazalo se, ze to de zneuzit a ze to tak bejt nema, podme to vyresit, podme to zakazat... ale mazat "toho" zleho" neni fer...

i kdyz je to idiot jako arandil

Pod vlivem Mamonstva
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Mraku ty ses ale uplne mimo ))))
Správce charity válečníků
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Raynor píše:Mraku ty ses ale uplne mimo ))))
povidej:p

Pod vlivem Mamonstva
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Mrakoplas píše:
Raynor píše:Mraku ty ses ale uplne mimo ))))
povidej:p
co povidej? )
Správce charity válečníků
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

ja bych chtel aby ho nekdo smazal ja ho nemam rad no to mylsim ze jako duvod bohate staci !
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Ty si zaujimavy clovek Keeper :),ked sme despovali bolo vsetko ok a ked mal s nami ist Emp na akciu tak : JA S NIM CURA*** NEJDUU a Harpagoni sa rozpadli a kde sa hladna ryba ocitla? u Empa :) no proste vychcane hovno :p
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Arandil píše:Ty si zaujimavy clovek Keeper :),ked sme despovali bolo vsetko ok a ked mal s nami ist Emp na akciu tak : JA S NIM CURA*** NEJDUU a Harpagoni sa rozpadli a kde sa hladna ryba ocitla? u Empa :) no proste vychcane hovno :p
a vis proc sem odesel aspon ? kdyz uz tady pises takove veci ?

a zrovna o tomhlke mi povidej ty jak solovali s empem despiky shame nejvetsi kamaradi Miša a Peta a pak mu Miša podrazi nohy :)))))
Millitante
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Millitante »

Legend Of Pain píše:vážne sa musím posledný krát vyjadriť k tomuto nadávanie arovi :D
POLOVICU ludí preťahal despami a má vďaka nemu equip :D, ďalšia štvrťka by s ním len chcela despovať a keď ich tam nevezme, tak mu nadávajú :D ono je to holt tak, no :D

A ludí ako Wilson nekomentujem už ani, ešte dostanem BAN na fórum. Lezie doprdele snaď každému kto tam nemá plno. Aneb.. "Dungujem teraz s Empom, páč má mrtě skill a pretáhne mě despem, ale hned jako bude neaktivní, jdu za Arou a když je neaktivní ten, vrátim se Empovi" :D a to som vynechal VIRákov, u ktorých to bolo velice úsmevné :D :lol:
....jo a on to nadavani psychicky nevydrzi a vymysli a vymysli jak se pomstit az to ten VAS ooo PAN ARANDIL vymysli a toho dotycnyho nalaka a zabije takovym zpusobem, ze ten dotycny nemel sanci se nejak branit....noooo to je fakt hrdinsky a dospely chovani ...by si s tim mel spis "A" dojit k doktorovi, pac je psychicky labilni, kdyz nevydrzi nadavky na nejaky hre na netu.... :lol:
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

To spis vy by jste meli jit k doktorovy kdyz nevydrzite ubytek par pixelu hosi ;)
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Arandil píše:To spis vy by jste meli jit k doktorovy kdyz nevydrzite ubytek par pixelu hosi ;)
:)))))))))))))))))))))))))))))))) ze to rikas zrovna ty, dyt by to s tebou slehlo stat se ti neco takoveho :))))))))))))))))))

a ze uz si mel zachvaty i za mensi ztraty
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Tak ted si mne pobavil :),ten co kdyz umre v topku konci s uo a breci jak nebude hrat a sere na to a nevim co :) ...ze Kapriku pamatujes na drowy? :)))
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mrakoplas píše:taky sem vlezl do 10 ff a prisel sem o +15 kuze a taky to nikdo neresil:p

ukazalo se, ze to de zneuzit a ze to tak bejt nema, podme to vyresit, podme to zakazat... ale mazat "toho" zleho" neni fer...
No jo, tak ono se tady zabíjelo na HB a pak se velmitrestalo až za ajskomplet, taky se dávaly hkčka v cechu a pak se velmitrestalo až za snouva. A podobně. Tak to chodí - když ukradneš žvejkačku, tak nic, nebo něco málo - když šlohneš Tutanchamona, tak je zle.

FFkama se zabíjelo už v minulosti - a to velice dostkrát na to, aby se "až teď zjistilo", že to jde zneužít.

Abych to tady tak nějak objasnil - (imho) nejde tu o to, že byl někdo zabit, ani že to byl craft, ani že byl v gz, ani že to bylo FFkama a rozhodně ne o to, že to byl zrovna takovej kujón, jako je Ara. Tady jde jen a jedině o to, že člověk portoval runou marknutou do baráku, ale na DP nejde aby ta runa kopala rovnou za dveře, ale kope před - a ten člověk byl velice nepěkně vykempen - a to bez možnosti něco proti tomu udělat. Někdo by si to dovolil nazvati až "zneužitím herního nastavení", jiným stačí "to by se dělat nemělo, když to nejde technicky opravit". Zbytek bude mlít něco o morálce a že je Ara zlý/zlý kriminálník, ale na to se v pravidlech nehraje, to teda bohužel vážení a milí, plesniví a hnilí.

Ostatně - ten kdo o to přišel si snad ani nestěžoval (afaik) - čili to nikdo neřešil. Kdyby si byl býval stěžoval, tak věřím, že by byl vyslyšen - a to by bylo jen a jen správně. Ale on (ani dokonce nevím, kdo to je), měl koule na to, že si řekl "tak popojedem". Tenhle topik se měl jmenovat "děkujeme ti adamantcrafte, že seš takovej machr, že z toho neděláš aféru, z tebe bychom si my ostatní (jak moralisti, tak prasátka) měli vzít příklad a chovat se od teďka podle pravidel a slušně, neprasit nedokonalé nastavení a zároveň nebulet při každý kravině - podepsáni hráči dp".
Nexios
Millitante
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Millitante »

Arandil píše:To spis vy by jste meli jit k doktorovy kdyz nevydrzite ubytek par pixelu hosi ;)
...tak treba to byl nekoho sen ten komplet a ne vlastni vinnou o to prisel....trochu by si mel o sobe popremyslet...ze se nektery veci daj resit uplne jinak....ale to pochopis a na to prijdes az dospejes...
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Oooo tak ted si mne dojal,pixelovej sen ! :) Ty se prosimte zamysli nad sebou ten clovek delal ze sebe machra nadaval mi do debilu a nebudu pokracovat ceho jinak bych asi dostal ban za nadavky tak nevidim duvod proc bych mu nemohl ten jeho "sen :D " vzit?
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Hm, takze on ti nadal do debilu a ty jsi mu to za to nandal tim, ze jsi mu sebral pixelovej sen. Tak to jsi ho veru velmi ztrestal az znemoznil. Akorat toho dotycneho to nejak netrapi sleduju.
Odpovědět