Masakr
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No myslim ze urcite anonymnim zmlacenim se tohle fakt nevyresi... Proste vychova zacina a konci u toho prohresku, mas to jak se psem - kdyz ho zmlatis za pul hodiny, taky uz nevi ktera bije
Dle meho, ty decka se proste niceho neboji. Proto se tak chovaji... neboji se rodicu, ucitelu, cizich... vsechno je jim k smichu... v tehle situaci je kazde reseni zbytecne... Ovsem ja v tomhle pripade bych se rozpalil do ruda, videl bych cervene a okamzite bych tem rodicum vcetne toho darebaka nadal, pekne od plic. Minimalne pro ten dobry pocit ze sem udelal co sem mohl.
Jo a o vychove deti - opravdu mate dojem ze dneska nekdo ty deti opravdu vychovava? Rodice, ucitele?

Dle meho, ty decka se proste niceho neboji. Proto se tak chovaji... neboji se rodicu, ucitelu, cizich... vsechno je jim k smichu... v tehle situaci je kazde reseni zbytecne... Ovsem ja v tomhle pripade bych se rozpalil do ruda, videl bych cervene a okamzite bych tem rodicum vcetne toho darebaka nadal, pekne od plic. Minimalne pro ten dobry pocit ze sem udelal co sem mohl.
Jo a o vychove deti - opravdu mate dojem ze dneska nekdo ty deti opravdu vychovava? Rodice, ucitele?
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem v pripadech tyrani zvirat docela fanatik, asi jedinej pripad kdy sem schopnej nekoho sejmout v afektu a presne to bych udelal, spratka bych chytil a nechal po tlame zaplachtit z nejblizsi strane a rodice bych nasledne resil podle reakce omluvou a vysvetlenim okolnosti , nebo zastrasenim v podobe extremniho nasili na necem jim drahym aby se mohli stotoznit s utrpenim, ktere jejich spratek zpusobil majiteli onoho zvirete zvireti samotnemu. ( Ne, hozeni spratka po hube ze strane nepovazuju za ultraviolence )
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
A tohle všechno si dělal už zamlada spolužákům, kteří petardovali myši a podobné srandy, které byly u tebe na škole na denním pořádku? Tos musel bejt nemalej princ Drsoň, jestli jsi už ze základky vytrestával všechny týrače zvířat (a že tys jich tam měl) a jejich rodiče v širokém okolí :]Inkvizitor Dan píše:Ja jsem v pripadech tyrani zvirat docela fanatik, asi jedinej pripad kdy sem schopnej nekoho sejmout v afektu a presne to bych udelal, spratka bych chytil a nechal po tlame zaplachtit z nejblizsi strane a rodice bych nasledne resil podle reakce omluvou a vysvetlenim okolnosti , nebo zastrasenim v podobe extremniho nasili na necem jim drahym aby se mohli stotoznit s utrpenim, ktere jejich spratek zpusobil majiteli onoho zvirete zvireti samotnemu. ( Ne, hozeni spratka po hube ze strane nepovazuju za ultraviolence )
Otázkou už jen zůstává, jaktože můžeš ještě psát na forum, jsem nevěděl, že mají v lochu přístup na net. Jediná druhá možnost je tedy výkon trestu na svobodě. Hmm, ano, to je možné. V našem justičním systému určitě ;P Anebo píšeš ze záhrobí, taky option, ano.
Nexios
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel, tehda jsem toho nebyl primej svedek, jinak by hosi dopadli obdobne. Jen rikam, ze tyrani zvirat je asi jedina vec z ktery dostavam amok a utocim bez varovani a opravdu si vychutnavam utrpeni toho kdo ty zvirata tyral.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Nejak mi unika rozdil mezi tyranim zvirat a slabeho, tlusteho uslapnuteho kluciny. Ani jeden se nebude branit - respektive jo pes te treba muze v zachvatu paniky kousnout a kluk se muze nahodou ohnat a treba se i trefit, pripadne muze zalovat cimz se stane totalnim vyvrhelem a jeste vetsi spodinou beze cti. Zatimco tyrat spoluzaka je dobre, protoze se tim "otrkava" a pripravuje pro zivot, tyrat psa je zlocin.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
Ne nutně. To co já mohu považovat za zločin, může být většinou společnosti akceptováno jako normální, a i pokud to většina společnosti vnímá jako zločin, pořád to ještě nemusí být zločin podle práva. O rozdílech vnímání "adekvátnosti trestu" ani nemluvě.Baltik píše: Ja myslel ze zlocin je neco, co je povazovane spolecnosti za spatne a co spolecnost tresta jako neakceptovatelne.
Zatímco tedy například já osobně považuju probíhající kampaň proti tělesným trestům za vyloženě škodlivou, názor většiny společnosti neznám (ale vzhledem k českému skepticismu by ještě většina mohla být na mé straně), tak vláda z našich daní tu kampň platí a do několika let může být klidně přijatý zákon, který trestá rodiče když dá dítěti facku.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
No asi to bude tim, ze clovek ma furt tu moznost jit zalovat. Ten ma vzdycky nejake vychodisko. Rozhodnuti, jestli jit zalovat kvuli par kopancum a ranam a totalne se tak spolecensky odepsat je ciste na nem a zalezi na hodnotach danyho cloveka. Zvire tuhle moznost nema.Kaj píše:Nejak mi unika rozdil mezi tyranim zvirat a slabeho, tlusteho uslapnuteho kluciny. Ani jeden se nebude branit - respektive jo pes te treba muze v zachvatu paniky kousnout a kluk se muze nahodou ohnat a treba se i trefit, pripadne muze zalovat cimz se stane totalnim vyvrhelem a jeste vetsi spodinou beze cti. Zatimco tyrat spoluzaka je dobre, protoze se tim "otrkava" a pripravuje pro zivot, tyrat psa je zlocin.
Ale jinak mas pravdu, tyrat lidi je stejne nemoralni jako zvirata. Muj nazor v takovem pripade nesmis brat v uvahu a uz vubec ne, jako seriozni argumentaci. Toz berte to jako vyplod choreho, amoralniho a zvraceneho jedince pro nehoz nema lidskej zivot cenu petaku. Lidi nemam rad a pokud se zastanu slabsiho, tak ciste ucelove a jen proti vecem, ktere v budoucnu mohou ohrozovat i me, jinak sou mi vsici sumak.
Vlastne nevim proc se tu dohaduju o tehle vecech. Ja chtel jen vyvratit Huntahovi, ze toto za nasich mladejch let nebylo. Bylo a je pokrytectvi se tu pohorsovat jak je dnesni mladez nevychovana a jak jim chybi '' respekt a autoria''. Vzdyt sme si takhle ty decka vychovali sami. Kde si myslite, ze to odkoukali? Od svejch fotru, co vyrostli v tech letech po revoluci, kdy byla totalni anarchie a bordel, po ulicich se rvali tisice hovad na noze a dneska sou z nich dustojny a pohorsujici se tatici co schovali krivaky do skrine a nechali zarust plesky. Takovej rodic totiz tezko vychova svoje deti jinak. Bude jim zakazovat delat to, co delali oni zamlada? Malokdo je natolik sebekritickej aby si tohle uvedomil a udelal ze svyho potomka lepsiho cloveka.
Edit: Jo jeste neco pro Huntera: Clovece, nevim odkud si, ale to co sem zazil u nas v praze, je jeste hodne slabej odvarek toho co jsem slysel od vesnickejch decek. Jsem zvyklej na ledacos, ale z toho co jsem slysel od nich se delalo na nic i me.... ani o tom snad nechci mluvit, bo se mi vari krev jen na to pomyslim.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Aha, takze vychodisko, ktere to dite ma (a taky ta zasadni vec, ktera ho odlisuje od tyraneho zvirete) je to, ze muze jit zalovat. Tedy udelat neco, co uz v tomhle topicu X lidi prohlasilo za nejvetsi ubohost a potupu a co tak vnima i naprosta vetsina deti. Takze dite se nakrasne odhodla (jako ze vetsina sikanovanych to stejne neudela) a nekomu to rekne cimz:Inkvizitor Dan píše: No asi to bude tim, ze clovek ma furt tu moznost jit zalovat. Ten ma vzdycky nejake vychodisko. Rozhodnuti, jestli jit zalovat kvuli par kopancum a ranam a totalne se tak spolecensky odepsat je ciste na nem a zalezi na hodnotach danyho cloveka. Zvire tuhle moznost nema.

Tak to si teda fakt pomohl, takova vyhoda. To uz snad byt radsi to zvire.
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Hledel sem ted nedavno na filmek Rocky V, mno a syn Rockyho sel do skoly pro normalni decka, a jaksi se tam setkal s realitou. Borci mu dali po hube a sebrali bundu... opakovalo se to, tak proste mlady zamakal u taty v posilovne a pak tomu jednomu dal do huby, vzal si zpet svou bundu a ziskal si respekt. Takze asi tak no.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec tahle veta si myslim zas tak daleko od pravdy neni. Zalezi samozrejme, co preferujes..Kaj píše:To uz snad byt radsi to zvire.

Obavam se, ze tu zamenujes dve skutecnosti - byt tupy neandrtalec a chovat se tak, nebo jim nebyt a vedome se pro dane chovani rozhodnout. Nic proti, ale myslim, ze kdybyses nad tim trochu zamyslel, tak te tahle moznost taky napadne.Mrakoplas píše:boze inkvizitore, ty si vazne tupej neandrtalec:)

Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
A neni tohle jeste horsi nez jim byt?Raegann píše: Obavam se, ze tu zamenujes dve skutecnosti - byt tupy neandrtalec a chovat se tak, nebo jim nebyt a vedome se pro dane chovani rozhodnout. Nic proti, ale myslim, ze kdybyses nad tim trochu zamyslel, tak te tahle moznost taky napadne.
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak no. Zkusím říct 13letý ségře (případně mamce), ať jdou zamakat do posilovny. Takže asi tak. Vyřešeno. (Jinak ne, nebydlim s nima, doma se stavuju fakt hodně občas. A to jsem možná ještě přehnal.)Ash píše:Hledel sem ted nedavno na filmek Rocky V, mno a syn Rockyho sel do skoly pro normalni decka, a jaksi se tam setkal s realitou. Borci mu dali po hube a sebrali bundu... opakovalo se to, tak proste mlady zamakal u taty v posilovne a pak tomu jednomu dal do huby, vzal si zpet svou bundu a ziskal si respekt. Takze asi tak no.
Ale na filmy se taky dívám rád ;P Zrovna teďka jsem si po delší době vykoukal Mistr neznámého boje (Only the strong). Paranauééééééé, paranauééé parana!
Nexios
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu, jak nekdo muze napsat, ze je pro nej horsi tyrani zvirat, nez lidi, nebo to jen naznacovat. Tuhle dichotomii lidske moralky nemam rad. Jsem snad jednou clovek, tak pro me bude na prvnim miste zase clovek a ne zvire. Ano, je otresne, kdyz vidite video, jak tam borci tyci ubiji psa. Ale daleko horsi jsou pro me videa, kde dochazi k muceni lidi. A je jedno, zda li se jedna o zlodeje, ktereho lyncuje dav, ci vojaka, ze ktereho tahaji informace, ci uchyla, ktery se tim vzrusuje.
I kdyz ja vseobecne nemam rad takove to zelene videni sveta - tudy dalnice vest nemuze, jelikoz tu bydli dva mravenci a tri chrobaci. Tak radeji dal nechame trpet obyvatele vesnic, pres ktere se kvuli kriku Greenpeace a jim podobnejch anarchisticko-hippisackejch uskupeni dal bude valit kamionova doprava
I kdyz ja vseobecne nemam rad takove to zelene videni sveta - tudy dalnice vest nemuze, jelikoz tu bydli dva mravenci a tri chrobaci. Tak radeji dal nechame trpet obyvatele vesnic, pres ktere se kvuli kriku Greenpeace a jim podobnejch anarchisticko-hippisackejch uskupeni dal bude valit kamionova doprava