No co si budem povidat. Velka spoustu pvperu je takovych, no rekneme ze psychycky jednodussich (treba Boban je dobrej priklad za vsechny). No a ted si vem ze je tu jedna gilda, ktera vezme kohokoliv a vubec tohle neresi. Je jich dost, ovsem skillove a povahove to neni ono. Pak je tu gilda, ktera ma pomerne dost selektivni system a velky odpad. (my)Acarus píše: Vidis a na tom uplne nejvic nejsmutnejsi je, ze kdyz je tu tak mala komunita, ze se neumite domluvit na spolecnem kompromisu aby z toho meli uzitek obe strany ...
pod tohle se podepisu :pFoukus píše:Jelikož nejsem frakční, tak se vyjádřím jenom jako hráč chodící do dungů. Já teda nevím, kde pořád berete ty počty PKček při pojezdu, ale co nás dobíhali, zkoušeli pojet nebo pojeli, tak jich nikdy nebylo víc než 6. Je možný, že jsem měl jenom štěstí, ale upřímně o tom pochybujuŠest pvperů na skupinu, která PVP nehraje vůbec je sice hodně, ale zas když víte, že ten zápas nemáte šanci vyhrát, není problém nechat před dungeonem hlídače a pak v klidu kopnout.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Ja myslim ze jsme ve verejny casti fora, tak si tady kazdej muze napsat co chce i kdyz do toho zrovna uplne nevidi, stejne jako ty tady muzes placat blbosti typu ze by nas ta hra bez PK prestala bavit. Ja se s PK stretavam velmi zridka uz tak minimalne rok a ta hra me kupodivu stale bavi a myslim ze by se tu naslo mnoho lidi stejnyho nazoru:).Anger píše:ty snad hrajes pvp vis jak se skace do dungu ? vis jak se pojizdi ? jestli o tom tematu vis tak to teda fakt sory ale jestli ne nemas do toho co kecat a to rikam i presto ze se dobre zname.
Ja si zas myslim, ze to beres moc vazne.Aknah píše:Ja myslim, ze je to tu verejny a kazdy se tu muze vyjadri k BHW a PK, to ze nedrtim pvp kazdy den a nemam PK rada(tim myslim, jen postavicky ve hre a ne lidi co za ne hrajou, ikdyz koukam, ze u tebe a Angera je to asi jine) neznamena, ze jsem njub, hraju UO uz nekolik let a neco jsem tu zazila a prozila a vas dva znam taky nejaky ten patek a i z realu a o to vic me mrzi vase chovani....bych neverila co s clovekem udela nejaka hra pres net....
Věc názoru. Já osobně nevidím důvod že by tu muselo být riziko pojezdu v dungu. V přírodě jistě, ale názory typu v dungu nemáš možnost umřít, proto tam musí vždy naběhnout pkčka a pojet vás je zcestný, nedejbože podpořený názorem, že je to redukce ekvipu.Anger píše:nerikam ze vas musi bavit to ze vas nekdo pojede ale to riziko by tu byt mnelo