tož já mam praktickou taky za dvaMiky Mora píše:Praktická za dva!!!, tak už jen ty ústní :/
Maturita
Vidim dobře? Tys napsal "tož"? Tož tak se u vás nemluví ne?Reginald píše:tož já mam praktickou taky za dvaMiky Mora píše:Praktická za dva!!!, tak už jen ty ústní :/
teď už jenom to nejhorší ze všeho...
Jinak gratuluju, ten poslední boj už nějak dáme, se okecá
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Reginald
- Paper Elemental

- Kontaktovat uživatele:
tož je to nějaké chytlavéMiky Mora píše:Vidim dobře? Tys napsal "tož"? Tož tak se u vás nemluví ne?Reginald píše:tož já mam praktickou taky za dvaMiky Mora píše:Praktická za dva!!!, tak už jen ty ústní :/
teď už jenom to nejhorší ze všeho...
.
Jinak gratuluju, ten poslední boj už nějak dáme, se okecá.
no když jim nebude vadit že tam 15minut budu žvástat blbosti co jsou mimo mísu tak fajn ne
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- DarthKnight
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
- DarthKnight
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Hodně štěstíKing píše:zitra mam praktickoua 18 ustni
Ja si vytahl na praktickou programování v Delphi 7 a měl sem udělat ,že texťák to načetlo do Memo1 a měli tam bejt další tlačítna na vychytávky (jako rozřažení po různejch sloupcích a podobný sra*ky) pak se to mělo rozfiltrovat podle obsahu a z toho vyfiltrovanýho obsahu se to mělo dát do MemoXY a z toho mema se to mělo tlačítkem uložit do textovýho souboru...Pak se měl zapnout MathCad 13 a z toho textovýho soubour se měla udělat 3d matice a z toho grafy
Ty asi nebudes normalní vid?? Z toho co jsi tu napsal jsem rozumel jen textovy soubor:D RESPEKTDarthKnight píše:Hodně štěstíKing píše:zitra mam praktickoua 18 ustni
Ja si vytahl na praktickou programování v Delphi 7 a měl sem udělat ,že texťák to načetlo do Memo1 a měli tam bejt další tlačítna na vychytávky (jako rozřažení po různejch sloupcích a podobný sra*ky) pak se to mělo rozfiltrovat podle obsahu a z toho vyfiltrovanýho obsahu se to mělo dát do MemoXY a z toho mema se to mělo tlačítkem uložit do textovýho souboru...Pak se měl zapnout MathCad 13 a z toho textovýho soubour se měla udělat 3d matice a z toho grafy
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
Je to hrozna fraska tahle zkouska :p Ja to malem neudelal, protoze jsem si samozrejme pokazdy vytahl jednu z tech 2-3 otazek na predmet co jsem neumel :p Krasna ukazka toho byla anglictina. Za cely 4 roky jsem neznal jinou znamku nez 1 a u maturity jsem si vytahl nakou sracku na vzdelavaci system v GB, kde jsem nevedel naky fakta o malejch detech a dostal jsem za 3.
Z historie jsem neumel francouzskou revoluci a 1848, tak jsem si vytahl 1848 a musel jsem kreslit naky mapky kdo odkad kam lezl za kym :p a ze spolecenskejch ved jsem si vytahl samozrejme ranne stredovekou filosofii, kterou echt nesnasim a musel jsem zvanit o sv. Augustynovy, kteryho jsem nedocetl ani ukazku v ucebnici jak moc blby to bylo.
No a cestinu mi podelala pisemna, bo mi profesorka zhodnotila obsah misto formy, jelikoz ho nepochopila a po festovni hadce kvuli tomu mi zavarila u ustni.
Z historie jsem neumel francouzskou revoluci a 1848, tak jsem si vytahl 1848 a musel jsem kreslit naky mapky kdo odkad kam lezl za kym :p a ze spolecenskejch ved jsem si vytahl samozrejme ranne stredovekou filosofii, kterou echt nesnasim a musel jsem zvanit o sv. Augustynovy, kteryho jsem nedocetl ani ukazku v ucebnici jak moc blby to bylo.
No a cestinu mi podelala pisemna, bo mi profesorka zhodnotila obsah misto formy, jelikoz ho nepochopila a po festovni hadce kvuli tomu mi zavarila u ustni.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.
Proste na maturu se podivat musi kazdy a kdo rika ze ne maturuje jeste dnes.
Vyvoj detsky psychiky by clovek vymyslel na miste v klidku, filosofie by byla horsi podle toho, jaky tema by si dostalDarkness píše:Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.
Nechci te podcenovat, ale tohle ti vazne neverim ze bys 15 minut dokazal mluvit a vyvoji psychiky pokud se o to nezajimas nebo ses na to predtim ani nepodival:) Mozna 5 minut ale kdo maturoval vi ze 5 minut u matury je sakra dlouha doba.Petrkov píše:Vyvoj detsky psychiky by clovek vymyslel na miste v klidku, filosofie by byla horsi podle toho, jaky tema by si dostalDarkness píše:Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.