Nostalgie )
No a ted prave se strasne pletes, protoze ja, ano, jsem o tom presvedcenej, hraju fer vzdy, kdyz to jde. Hk jsem nedal za ty roky co hraju Berusku ani jednou. Jestli jo, tak primo v boji, nebo hodne velkym omylem. Rk davam jen lidem, co si ho zaslouzi, nebo kdyz se resuje v boji. Lootim a za to se nestydim, protoze to je to minimum, navic lootim proto, ze je to ma obziva stejne jako pro vas dungy. Jsem slusnejsi nez drtiva vetsina modraku, co chodi na pvp, takze myslim, ze mam pravo mluvit o chovani hracu v dnesni dobe mnohem vetsi, nez rada z tech, co to tu tak ruzne komentuji.Hunter píše:
Beruska: Já nesouhlasím. Ale k tvému postu - to je přesně ten přístup. Help, help - DP je v pytli, protože se k sobě lidi chovaj fakt špatně, fakt velmi nepěkně. Jo a mimochodem, JÁ se teda chovat slušně nebudu, to po mně jako vážně nemůžete chtít. Ale DP hráči se k sobě chovaj fakt ošklivě!
Jestli je to mentalitou hráčů? Určitě - začni (obecně, kdokoliv) tu studii sám u sebe a svého chování.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jo to teda musim potvrdit, ze s Beruskou se hralo vzdycky dobry a ferovy pvp u kteryho jsme se oba dobre bavili nehlede na to kdo umiral. To byly ty zlate casy, kdy jsem logl na pvp a sel si zabehat a po pul hodine jsem znechucene nemusel odlognout, nebo ze bych nelogobal vubec, protoze nemam na mape 10 kamaradu. Tehdy totiz cloveka nezabili 2 verite smucky jen proto, ze jeden z nich mel sutrovku s 20 durabkou a omylem se jednou trefil s efektem, dalo se pvp vyhledat i jinde nez v cove atd.
Ano tehda byli takyveci co cloveka stvali. Prudici jako Drtikol, dobihatelny dungy, Stragners pkacka a jejich domek u Cv , relogersky frakce atd. , ale kdybyh si mel vybrat mezi timhle + tehdejsi relativni svoboda pocinani (mysleno, ze clovek mel moznost hledat pvp i jinde nez v dungu neco cove) a dnesnim ''pvp'' s rozmlacenejma sutrovkama, frakcema s reward bordelem a dvema valor castma na sobe, frakcnima runama a prazdnym svetem, tak volim zcela jiste nastaveni 4 roky z5.
Ano tehda byli takyveci co cloveka stvali. Prudici jako Drtikol, dobihatelny dungy, Stragners pkacka a jejich domek u Cv , relogersky frakce atd. , ale kdybyh si mel vybrat mezi timhle + tehdejsi relativni svoboda pocinani (mysleno, ze clovek mel moznost hledat pvp i jinde nez v dungu neco cove) a dnesnim ''pvp'' s rozmlacenejma sutrovkama, frakcema s reward bordelem a dvema valor castma na sobe, frakcnima runama a prazdnym svetem, tak volim zcela jiste nastaveni 4 roky z5.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor Dan píše: Ano tehda byli takyveci co cloveka stvali. Prudici jako Drtikol, dobihatelny dungy, Stragners pkacka a jejich domek u Cv , relogersky frakce atd. , ale kdybyh si mel vybrat mezi timhle + tehdejsi relativni svoboda pocinani (mysleno, ze clovek mel moznost hledat pvp i jinde nez v dungu neco cove) a dnesnim ''pvp'' s rozmlacenejma sutrovkama, frakcema s reward bordelem a dvema valor castma na sobe, frakcnima runama a prazdnym svetem, tak volim zcela jiste nastaveni 4 roky z5.
Pod tohle se můžu podepsat.Hunter píše:To prasení newbiku (tedy loot do nuly) je sice asi i pravda, ale zase je problém imho v něčem trochu jiném. Zaprvé to je opět v tom, že dřív newbika v shadow nikdo nelootl - což si ale myslím, že by nelootl nikdo ani dneska - blbej den, že dneska nbka potkáš spíš alespoň v bloodu a ten už se lootit vyplatí. No a zadruhé - dřív měla pk prostě víc možností, takže se nemusela ukájet na pojezdech nbků. Zamysleme se nad tím, kolik jen za posledních pár roků přišlo antipk opatření - a kolik pro-pk-hru. Když to napíšu z hlavy, tak snad pro-pk zatím registruju maximálně tak pkrunebook (kterýžto byl vlastně akorát odpovědí na změnu portlokací normalního) a 4 políčka nongz v Cove bráně (co je tam ale za speciální další políčka teď, to už zmiňovat asi nemusím.) Jo, určitě jsem něco zapomněl, ale tak ten nepoměr je nám všem jasnej.
Nejhorším zásahem do hry byly imho frakční runy. Možná GM měly dobrý úmysl zkvalitnit PvP, kdežto následek je zcela opačný - Do frakcí se přihlásilo plno nbiků s vidinou pojetí pk v dungu -> přemnožení frakcí -> úbytek pk -> pokles PvP kvality, protože není proti komu běhat.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Beruska: Vis co se rika, co nechces aby jini cinili tobe, necin ty jim. Me teda nikdy nijak zvlast PvP netahlo, ale duvod pro RK a HK sem si nasel jen jednou(extremni idiot). Jinak nebyl duvod, kdo mi dal RK nebo HK uz odeme nedostal ress. At se probehne.
Hunter: Mno tenkrat bylo prave vic tech lowlvl brnek nez tech lepsich, nebylo tolik gm kraftu jako dnes a newbika v bloodu si opravdu nepotkal. Pluskovy veci padaly casteji takze to nebyl zase takovej problem.
Kaj: Ze si to nezazil neznamena ze to tak nebylo. :op
To si nejak zvlast neidealizuju, cas od casu me ty PK taky sejmuli, ale az na vyjimky to vetsinou probehlo vklidu bez nakych vetsich nasledku na moji psychyku nebo muj stav financi. Tenkrat mi questovny 10k stacilo na regy na tyden do dalsiho questu + loot z potvor kterej byl podstatne mensi nez dnes. Proste zadnej stres, nebyl duvod si stezovat.
Pritom jedina ochrana newbies byl zakaz PvP na Brit HB(no vetsinou tam v nedeli ty PK nachvili nabehli, ale jak rikam, nikoho ani nenapadlo si stezovat)
Hunter: Mno tenkrat bylo prave vic tech lowlvl brnek nez tech lepsich, nebylo tolik gm kraftu jako dnes a newbika v bloodu si opravdu nepotkal. Pluskovy veci padaly casteji takze to nebyl zase takovej problem.
Kaj: Ze si to nezazil neznamena ze to tak nebylo. :op
To si nejak zvlast neidealizuju, cas od casu me ty PK taky sejmuli, ale az na vyjimky to vetsinou probehlo vklidu bez nakych vetsich nasledku na moji psychyku nebo muj stav financi. Tenkrat mi questovny 10k stacilo na regy na tyden do dalsiho questu + loot z potvor kterej byl podstatne mensi nez dnes. Proste zadnej stres, nebyl duvod si stezovat.
Pritom jedina ochrana newbies byl zakaz PvP na Brit HB(no vetsinou tam v nedeli ty PK nachvili nabehli, ale jak rikam, nikoho ani nenapadlo si stezovat)
Doby kdy nikoho ani nenapadlo si stezovat? Kdyz byl HB brit jedina ochranna zona si moc dobre pamatuju, ale ze by nikoho nenapadlo si stezhovat ani nahodou. Fnukani je stare jako lidstvo samo. Jasne, tenkrat bylo online min teens proste z nedostupnosti internetu, ale to ze byl vekovy prumer hracu vyssi neznamena ze mezi nima neexistovali hajzlove.Mechac píše: nikoho ani nenapadlo si stezovat)
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna k tomu průměru. Nerad bych kecal, ale když DP začínalo, tak těm lidem co hrávali (co teda alespoň znám já), tak bejvalo kolem těch 20 .. což mi příjde že je docela podobné jako dnes - ty lidi co běhaj třeba pvp a tak. Těch 20 +- pár let je podle mého většině DP populace. Teda pokud postavím na vzorku, který já znám - no to asi objektivní ale nebude. No dobře ..
.. ale možná by tedy byl zajímavý poll, někdo si ho klidně založte. Třeba se něco pěkného dozvíme o věkovém složení. Když už jsme u toho - ono ne, že by to stejně k něčemu jako bylo.
.. ale možná by tedy byl zajímavý poll, někdo si ho klidně založte. Třeba se něco pěkného dozvíme o věkovém složení. Když už jsme u toho - ono ne, že by to stejně k něčemu jako bylo.
Nexios
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
za co hrajes ze vis jaky je loot dnes ?Mechac píše:
+ loot z potvor kterej byl podstatne mensi nez dnes.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
No dal by se velmi pribilizne odhadnout vytahnutim z databaze registrovanych hernich uctu z jednotlivych let, kde jsou roky narozeni od urcite doby uvedene.Morlith píše:huntre vekovy priemer nezistis, lebo by to bol vekovy priemer uzivatelov fora (z toho 1/2 neaktivna cize...)
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."