Nostalgie )

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Zlatý časy nikdy nebyly .... To se Vám/nám jenom zdá, protože lidi přirozeně zapomínají špatné věci a pamatují si ty dobré, plus si je ještě ve vzpomínkách idealizují.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Hunter píše:
Beruska: Já nesouhlasím. Ale k tvému postu - to je přesně ten přístup. Help, help - DP je v pytli, protože se k sobě lidi chovaj fakt špatně, fakt velmi nepěkně. Jo a mimochodem, JÁ se teda chovat slušně nebudu, to po mně jako vážně nemůžete chtít. Ale DP hráči se k sobě chovaj fakt ošklivě!
Jestli je to mentalitou hráčů? Určitě - začni (obecně, kdokoliv) tu studii sám u sebe a svého chování.
No a ted prave se strasne pletes, protoze ja, ano, jsem o tom presvedcenej, hraju fer vzdy, kdyz to jde. Hk jsem nedal za ty roky co hraju Berusku ani jednou. Jestli jo, tak primo v boji, nebo hodne velkym omylem. Rk davam jen lidem, co si ho zaslouzi, nebo kdyz se resuje v boji. Lootim a za to se nestydim, protoze to je to minimum, navic lootim proto, ze je to ma obziva stejne jako pro vas dungy. Jsem slusnejsi nez drtiva vetsina modraku, co chodi na pvp, takze myslim, ze mam pravo mluvit o chovani hracu v dnesni dobe mnohem vetsi, nez rada z tech, co to tu tak ruzne komentuji.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Jo to teda musim potvrdit, ze s Beruskou se hralo vzdycky dobry a ferovy pvp u kteryho jsme se oba dobre bavili nehlede na to kdo umiral. To byly ty zlate casy, kdy jsem logl na pvp a sel si zabehat a po pul hodine jsem znechucene nemusel odlognout, nebo ze bych nelogobal vubec, protoze nemam na mape 10 kamaradu. Tehdy totiz cloveka nezabili 2 verite smucky jen proto, ze jeden z nich mel sutrovku s 20 durabkou a omylem se jednou trefil s efektem, dalo se pvp vyhledat i jinde nez v cove atd.

Ano tehda byli takyveci co cloveka stvali. Prudici jako Drtikol, dobihatelny dungy, Stragners pkacka a jejich domek u Cv , relogersky frakce atd. , ale kdybyh si mel vybrat mezi timhle + tehdejsi relativni svoboda pocinani (mysleno, ze clovek mel moznost hledat pvp i jinde nez v dungu neco cove) a dnesnim ''pvp'' s rozmlacenejma sutrovkama, frakcema s reward bordelem a dvema valor castma na sobe, frakcnima runama a prazdnym svetem, tak volim zcela jiste nastaveni 4 roky z5.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

del
Naposledy upravil(a) Miky Mora dne 19.04.2009 19:56:51, celkem upraveno 1 x.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Inkvizitor Dan píše: Ano tehda byli takyveci co cloveka stvali. Prudici jako Drtikol, dobihatelny dungy, Stragners pkacka a jejich domek u Cv , relogersky frakce atd. , ale kdybyh si mel vybrat mezi timhle + tehdejsi relativni svoboda pocinani (mysleno, ze clovek mel moznost hledat pvp i jinde nez v dungu neco cove) a dnesnim ''pvp'' s rozmlacenejma sutrovkama, frakcema s reward bordelem a dvema valor castma na sobe, frakcnima runama a prazdnym svetem, tak volim zcela jiste nastaveni 4 roky z5.
Hunter píše:To prasení newbiku (tedy loot do nuly) je sice asi i pravda, ale zase je problém imho v něčem trochu jiném. Zaprvé to je opět v tom, že dřív newbika v shadow nikdo nelootl - což si ale myslím, že by nelootl nikdo ani dneska - blbej den, že dneska nbka potkáš spíš alespoň v bloodu a ten už se lootit vyplatí. No a zadruhé - dřív měla pk prostě víc možností, takže se nemusela ukájet na pojezdech nbků. Zamysleme se nad tím, kolik jen za posledních pár roků přišlo antipk opatření - a kolik pro-pk-hru. Když to napíšu z hlavy, tak snad pro-pk zatím registruju maximálně tak pkrunebook (kterýžto byl vlastně akorát odpovědí na změnu portlokací normalního) a 4 políčka nongz v Cove bráně (co je tam ale za speciální další políčka teď, to už zmiňovat asi nemusím.) Jo, určitě jsem něco zapomněl, ale tak ten nepoměr je nám všem jasnej.
Pod tohle se můžu podepsat.

Nejhorším zásahem do hry byly imho frakční runy. Možná GM měly dobrý úmysl zkvalitnit PvP, kdežto následek je zcela opačný - Do frakcí se přihlásilo plno nbiků s vidinou pojetí pk v dungu -> přemnožení frakcí -> úbytek pk -> pokles PvP kvality, protože není proti komu běhat.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Beruska: Vis co se rika, co nechces aby jini cinili tobe, necin ty jim. Me teda nikdy nijak zvlast PvP netahlo, ale duvod pro RK a HK sem si nasel jen jednou(extremni idiot). Jinak nebyl duvod, kdo mi dal RK nebo HK uz odeme nedostal ress. At se probehne.

Hunter: Mno tenkrat bylo prave vic tech lowlvl brnek nez tech lepsich, nebylo tolik gm kraftu jako dnes a newbika v bloodu si opravdu nepotkal. Pluskovy veci padaly casteji takze to nebyl zase takovej problem.

Kaj: Ze si to nezazil neznamena ze to tak nebylo. :op
To si nejak zvlast neidealizuju, cas od casu me ty PK taky sejmuli, ale az na vyjimky to vetsinou probehlo vklidu bez nakych vetsich nasledku na moji psychyku nebo muj stav financi. Tenkrat mi questovny 10k stacilo na regy na tyden do dalsiho questu + loot z potvor kterej byl podstatne mensi nez dnes. Proste zadnej stres, nebyl duvod si stezovat.
Pritom jedina ochrana newbies byl zakaz PvP na Brit HB(no vetsinou tam v nedeli ty PK nachvili nabehli, ale jak rikam, nikoho ani nenapadlo si stezovat)
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Mechac píše: nikoho ani nenapadlo si stezovat)
Doby kdy nikoho ani nenapadlo si stezovat? Kdyz byl HB brit jedina ochranna zona si moc dobre pamatuju, ale ze by nikoho nenapadlo si stezhovat ani nahodou. Fnukani je stare jako lidstvo samo. Jasne, tenkrat bylo online min teens proste z nedostupnosti internetu, ale to ze byl vekovy prumer hracu vyssi neznamena ze mezi nima neexistovali hajzlove.

Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Jo, mozna tak PK, ze tam nemuzou. Kdyby je tenkrat napadalo ze za cas budou 3 newbie dungy a ktomu jeste cechy tak by tomu neverili.
Kazdopadne souhlasim ze vekovej prumer byl nekde jinde, to je asi ten nejvetsi rozdil.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Zrovna k tomu průměru. Nerad bych kecal, ale když DP začínalo, tak těm lidem co hrávali (co teda alespoň znám já), tak bejvalo kolem těch 20 .. což mi příjde že je docela podobné jako dnes - ty lidi co běhaj třeba pvp a tak. Těch 20 +- pár let je podle mého většině DP populace. Teda pokud postavím na vzorku, který já znám - no to asi objektivní ale nebude. No dobře ..

.. ale možná by tedy byl zajímavý poll, někdo si ho klidně založte. Třeba se něco pěkného dozvíme o věkovém složení. Když už jsme u toho - ono ne, že by to stejně k něčemu jako bylo.
Nexios
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Kaj píše:...
Mozi tak u teba hlavne ma prekvapuje ze toto tvrdis,kedze ty si tie opravdu stare doby pamatas...hra bola lepsia,nikto nenavrhoval kazdy druhy mesiac zo zavisti k nekomu wipe,neplakalo sa furt na foru atd...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Geralt píše:
Kaj píše:...
Mozi tak u teba hlavne ma prekvapuje ze toto tvrdis,kedze ty si tie opravdu stare doby pamatas...hra bola lepsia,nikto nenavrhoval kazdy druhy mesiac zo zavisti k nekomu wipe,neplakalo sa furt na foru atd...
plakalo se porad.
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

A taky bude :)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

ale neplakalo sa v takejto miere a nad vsetkym :lol:
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

plakalo se, ale foroumou hadek a flamu napr Sir Thomik vs Demo byla vzdycky sranda cist
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

huntre vekovy priemer nezistis, lebo by to bol vekovy priemer uzivatelov fora (z toho 1/2 neaktivna cize...)
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Mechac píše:
+ loot z potvor kterej byl podstatne mensi nez dnes.
za co hrajes ze vis jaky je loot dnes ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Morlith píše:huntre vekovy priemer nezistis, lebo by to bol vekovy priemer uzivatelov fora (z toho 1/2 neaktivna cize...)
No dal by se velmi pribilizne odhadnout vytahnutim z databaze registrovanych hernich uctu z jednotlivych let, kde jsou roky narozeni od urcite doby uvedene.

Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

King píše: za co hrajes ze vis jaky je loot dnes ?
No nic proti, ale 1 reg a 2 zlataky byli idealni loot z kostlivce abys mohl hrat za prskala.
Proc myslis ze se cepicovalo? :P
srbqf
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Big Bud píše:plakalo se, ale foroumou hadek a flamu napr Sir Thomik vs Demo byla vzdycky sranda cist
Ti dva se nemeli nikdy radi.
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

vekovy priemer bol rozhodne vyssi,pretoze nebola taka dostupnost netu ako dnes...
ja som mal 14 ked som kedysi zacal,to som sa citil ako uplny soplos,dnes to to uz myslim vek na dp celkom normalny
Odpovědět