Vánoční stromky
Re: Vánoční stromky
ono to má dvě části ?
tak to asi nestihnu 
udaj sa ti doplni ked to prvy krat prejdeserunno píše:Jestli Ocroca chápu dobře tak to zkrátil o 3dny. Ovšem asi to není upravené uplně scriptově, třeba je tam zapomenutý údaj u počtu Questíku 2části takže je možné že po 4questíku je konec.Severka píše:Mne dava 1. cast Stromek - 0/7, takze za 7 dni mam 7/7Ocroc píše:11 úkolů za 16 dní...
a potom 2. cast Ozdoby - 0/7, tak ak sa neco nestane, tiez mam za 7 dni 7/7 a hotovo, tak asi 14 dniCož by bylo samozřejmě pozitivní. Nechte se překvapit, dneska bych měl jestli to chápu dobře plnit poslední úkol tak vám dám vědět.
Já si dovoluji se opět připomenout s těmi dungbody
A stromeček má jít stavět v nájemních domcích normálně, nebo přes page? Prý mám hrbolatou podlahu..
Athi [V.I.R.], The Mandarinka
Michelle, maličká klerička
Michelle, maličká klerička
Dung body jsem nedostal, ovšem rád bych se zeptal zdali je Mikulášská hůl NB nebo ne? Mb na to použít bohůžel nelze.
Jestli je nb se mi nepodarilo zjistit, driv sem ji rozbil 
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Jak rozbil?Winis píše:Jestli je nb se mi nepodarilo zjistit, driv sem ji rozbil
jop
E: jak je to s temi dungbody, nejak nemam pocit ze by mi nejaky pribyly po splneni ukolu
E: jak je to s temi dungbody, nejak nemam pocit ze by mi nejaky pribyly po splneni ukolu
Decision
Upozornění: Hůl není NB!
For GM: Nešlo by to napravit?
myslím že je škoda aby takový itemek ležel furt v bance, ničemu by nevadilo kdyby NB byla, minulý rok byla čepička NB.
For GM: Nešlo by to napravit?
Jenže když bude mít 2 durabky tak do tebe stejně někdo párkrát bouchne a je po ní. a když slezeš tak se jezdítko vrátí na původní barvu, tak stejně budou ležet v bance.
Decision
-
Ocroc
Když ji nechceš, zahoď ji. Není určená k mlácení nebo aby něco pořádného dělala. Je to jen památeční předmět.
Jsem myslela, že podle novinek by splnění questu 50 dung bodů mělo dávat.
Taky mi nejde postavit stromeček. Co s tím? Už jste to někdo vyřešil?
Taky mi nejde postavit stromeček. Co s tím? Už jste to někdo vyřešil?
Neřikám že s ní chci zabíjet lidi, jen se prostě třeba projíždíš po větě se svou super nb holí na super bílym jezdítku (opravdu se mi ten efekt líbí) přiběhne k tobě nějakej zloduch, začnete se pošťuchovat a když se to párkrát zopakuje tak máš po holi ani si to neuvědomíš. Jediný využití má ta hůl ke stání na trhu což je škoda si myslim. Kdyby aspon barva toho jezdítka zůstala do sesednutí a nezmizela když dáš hůl z ruky.Ocroc píše:Když ji nechceš, zahoď ji. Není určená k mlácení nebo aby něco pořádného dělala. Je to jen památeční předmět.
Decision
To jo, jsme namlsaní itemem z minulýho roku a slíbenýma 50 dung bodamaWinis píše:Neřikám že s ní chci zabíjet lidi, jen se prostě třeba projíždíš po větě se svou super nb holí na super bílym jezdítku (opravdu se mi ten efekt líbí) přiběhne k tobě nějakej zloduch, začnete se pošťuchovat a když se to párkrát zopakuje tak máš po holi ani si to neuvědomíš. Jediný využití má ta hůl ke stání na trhu což je škoda si myslim. Kdyby aspon barva toho jezdítka zůstala do sesednutí a nezmizela když dáš hůl z ruky.Ocroc píše:Když ji nechceš, zahoď ji. Není určená k mlácení nebo aby něco pořádného dělala. Je to jen památeční předmět.
Edit: na stromeček pomohla překvapivě page
Item z minulýho roka má pokud dobře vím taky jen 5 durabky tak proc by měla mít hůl kdoví kolik durabky je to památečnáí věc tak si ji chraň taky kdyby si v reale měl řekněme tomu pamíteční oblek kterej ti jinej nevynahradí tak s ním nebudeš chodit jen tak po venku a do lesa a kdoví de ale budeš si ho chránitWinis píše:Neřikám že s ní chci zabíjet lidi, jen se prostě třeba projíždíš po větě se svou super nb holí na super bílym jezdítku (opravdu se mi ten efekt líbí) přiběhne k tobě nějakej zloduch, začnete se pošťuchovat a když se to párkrát zopakuje tak máš po holi ani si to neuvědomíš. Jediný využití má ta hůl ke stání na trhu což je škoda si myslim. Kdyby aspon barva toho jezdítka zůstala do sesednutí a nezmizela když dáš hůl z ruky.Ocroc píše:Když ji nechceš, zahoď ji. Není určená k mlácení nebo aby něco pořádného dělala. Je to jen památeční předmět.
Spíš mi de o to, že pokud sundáš hůl z ruky tak ti efekt zmizí. Ve srovnání s kloboukem z loňska kterej ti hanodí staty, je nb a když ho sundáš tak ti efekt zůstane je to jen další zbytečnej předmět do banky.Ciatronic píše:Item z minulýho roka má pokud dobře vím taky jen 5 durabky tak proc by měla mít hůl kdoví kolik durabky je to památečnáí věc tak si ji chraň taky kdyby si v reale měl řekněme tomu pamíteční oblek kterej ti jinej nevynahradí tak s ním nebudeš chodit jen tak po venku a do lesa a kdoví de ale budeš si ho chránitWinis píše:Neřikám že s ní chci zabíjet lidi, jen se prostě třeba projíždíš po větě se svou super nb holí na super bílym jezdítku (opravdu se mi ten efekt líbí) přiběhne k tobě nějakej zloduch, začnete se pošťuchovat a když se to párkrát zopakuje tak máš po holi ani si to neuvědomíš. Jediný využití má ta hůl ke stání na trhu což je škoda si myslim. Kdyby aspon barva toho jezdítka zůstala do sesednutí a nezmizela když dáš hůl z ruky.Ocroc píše:Když ji nechceš, zahoď ji. Není určená k mlácení nebo aby něco pořádného dělala. Je to jen památeční předmět.
Btw. já ten q stejně plnil kvůli slíbenejem dungbodům (kterých jsme se stejně nedočkali) a stromečku pro gildu, jako shaman kterej běhá 90% v morfu je to pro mě jen item do securky,kterej stejně už nemám a ani mě to moc nemrzí vzhledem k využitelnosti.
Decision
Šlo by ještě zrušit to "Lze použit pouze v domku"?Ocroc píše:Viz skript novinky
DěkujuOcroc píše:Viz skript novinky
Když jsi nám tu Winisi vybrečel lepší item, doufám, že ti ztracenou hůlku gm vrátěj. Když jsou ty vánoceWinis píše:je to pro mě jen item do securky,kterej stejně už nemám