btw piskote,ne ze doufaz ze prijedes,uz tam mas bejt
Letní víkendový sraz u Brna
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
no to je srandy k popukani toto :p
))
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Nic mě nedošlo *plače*Hix píše:ok ratajte somnou,potrebujem rezervovat stvol tak pre 10tich budete mat navstevu zo slovenska.... a par jedincom radim aby tam nesli alebo ked tam budu aspon nech mi nelezu na oci lebo sa stane nieco zle a este sprava pre dvoch...vam napisem osobne PM aby ste tam ani neliezli lebo vas znetrovim dufam ze jasne..
I´m hating all of enemies... But I´m evidencing right friends.... *The NeCrOmAnCeR*
Tádydádydádydáda, ale to jsem přece měl říct já! Tak to řekni! To je konec....
- Trollhammaren
- Paper Elemental

Neboj oni malé děti nebijou =) a kdyby něco bude nás tam víc , ne ?Trollhammaren píše:Sákryš aby mě tam někdo taky nezmasilKdyž už se tady o tom mluví:)) vyskočí na mě 10 slovenských kamarádů
![]()
![]()
I´m hating all of enemies... But I´m evidencing right friends.... *The NeCrOmAnCeR*
- Trollhammaren
- Paper Elemental

- Wilson
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
tak takhle sem se dlouho nepobavil :ppHix píše:ok ratajte somnou,potrebujem rezervovat stvol tak pre 10tich budete mat navstevu zo slovenska.... a par jedincom radim aby tam nesli alebo ked tam budu aspon nech mi nelezu na oci lebo sa stane nieco zle a este sprava pre dvoch...vam napisem osobne PM aby ste tam ani neliezli lebo vas znetrovim dufam ze jasne..
-
Prafotr Morava
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
:pp. Myslis tu partu 10ti letejch zmetku? ty by maminka nepustila a tezko by mohli bnekomu vyhrozovat..Carolyn píše:Šmarjá pano, co to tam přijede? Bývalej RiP? :D
Ale jinak si samozřejmě všechno pečlivě zaznamenávám... a PMku jsem taky nedostala, sakra.
Edit: dyz sezenu 20 lidi, co hixovi napise neco o jeho mame, myslite, ze jich prijede treba 50? :pp
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
-
Acarus
- Trollhammaren
- Paper Elemental

- Dr.Kruxminor
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Ty hlupáku, teď jsem se dozvěděl kdo to je a bejt tebou tak držím tlamičku :p Když už nerýpu já tak je co říctWilson píše:tak takhle sem se dlouho nepobavil :ppHix píše:ok ratajte somnou,potrebujem rezervovat stvol tak pre 10tich budete mat navstevu zo slovenska.... a par jedincom radim aby tam nesli alebo ked tam budu aspon nech mi nelezu na oci lebo sa stane nieco zle a este sprava pre dvoch...vam napisem osobne PM aby ste tam ani neliezli lebo vas znetrovim dufam ze jasne..