nene najlepsie bude nedat ziadny horizit!! a co tak zrusit aj poklady v tom dungu?Lucky píše:Ale minimalne 30 nabiti! :pVelky Ero I píše:ale podla mna by tam byt mala ...
Neni, nebyla, a kdybys cet tento topik tak bys vedel, ze zrejme ani nebude, ba naopak mozna bude horsi horiz ...
Ankh
-
Velky Ero I
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Ero Rulez are back! :p
- Wilson
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
Velky Ero I píše:Mam otazku...preco neje v ankh dungu kref?? ...je iba v 3jke ale v prvych castiach pri pokladoch nieje preco?? ..je to imho blbost ked este aj deceitu ta kref je...... dik
Anansi píše:Horizit a krev jsou zcela záměrně pouze v prostorách vzbouřeného licha. A je i docela dobře možné, že se žila kvalitního horizitu brzy vyčerpá a rozmělní do horizitu slabšího... ale to ukáže čas.
- Pepik
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Škoda tý oslabený fame gate u avatara. V souvislosti s některými změnami (povinný průchod knihovnou, atd...) by nebylo špatné, kdyby přidávala krapet víc. Když to laguje (a jako že v Ankhu v 99% lagy jsou docela hnusné), tak se člověk neubrání odlivu fame, kterou ta gate nenahradí.
podpis v rozporu s pravidly fora :D
- Night Storm
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
to bude chyba asi nekde jinde.. pokud jdes v rozumnem poctu tak si myslim ze i v lagach to jde bez smrti hracu.. krom teda maga kdyz treba dostane nejakej nepeknej kulomet ale i tomu se da vyhnout.. jeste se mi nestalo ze bych z ankhu vysel s mensi famou nez se kterou sem do nej sel..Pepik píše:..
na famu mas dojo
-
Jakub Bohem
- Orc Writer

- Kontaktovat uživatele:
- Pepik
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Night Storm: Nj, jsme hrozný lamy, v pěti to nedáme bez smrti... A to tam ještě nebyl poklad!!! jsem zapomněl napsat včera, to je, co?
Jakub Bohem: Hmm, a to řekl kdo, že se mu něco nelíbí? Já si jen povzdechl, že je něčeho škoda, a že by to mohlo být krapet jinak - od toho tu snad ten topic je, ne? Kdyby se mi tam nelíbilo, tak tam nechodím.
Ostatně - stejně jako je škoda tý Water elm místnosti směrem k LLL - tam to bylo jako v TV - když do sebe elmové přestali mastit, tak se někdo proběhl (na co sumit, že?) a show zase začala
. Mně se to líbilo
. Tím "škoda," neříkám, že ta změna je špatná (kdyby zase někdo začal do toho šít...), prostě se mi líbilo to koukání, jak do sebe mastí...
Jakub Bohem: Hmm, a to řekl kdo, že se mu něco nelíbí? Já si jen povzdechl, že je něčeho škoda, a že by to mohlo být krapet jinak - od toho tu snad ten topic je, ne? Kdyby se mi tam nelíbilo, tak tam nechodím.
Ostatně - stejně jako je škoda tý Water elm místnosti směrem k LLL - tam to bylo jako v TV - když do sebe elmové přestali mastit, tak se někdo proběhl (na co sumit, že?) a show zase začala
podpis v rozporu s pravidly fora :D
- Morlith
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
jj ste, je to vasas chyba ze tam moc chcipate na lagy atd, a kedze ostatny to davaju v pohode ziadny bonus necakajPepik píše:Night Storm: Nj, jsme hrozný lamy, v pěti to nedáme bez smrti... A to tam ještě nebyl poklad!!! jsem zapomněl napsat včera, to je, co?
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Night Storm
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
Jo? A jakou strategii tam tedy volis?Duffy píše:Já tomu rozumim!!!!!!
Edit: Hm fakt de videt ze vis o cem mluvis.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 05.02.2008 22:02:23, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
[quote="Morlith"][/quote]
No to je otazka co to je bugovani, lidi serazeny v lajne a bleskujou, lich se dotahne ke dverim obezdi a kdyz mlaticka ve dverich chcipne tak se neresuje aby do nich nemoh vstoupit. Je to bugovani nebo ne? Hedlesove se taky davaj stejnyma zpusobama aby nevlitli na magy a to bud ve dverich treba v cove nebo proste se obezdej.
No to je otazka co to je bugovani, lidi serazeny v lajne a bleskujou, lich se dotahne ke dverim obezdi a kdyz mlaticka ve dverich chcipne tak se neresuje aby do nich nemoh vstoupit. Je to bugovani nebo ne? Hedlesove se taky davaj stejnyma zpusobama aby nevlitli na magy a to bud ve dverich treba v cove nebo proste se obezdej.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Night Storm
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
uz sem to psal vejsByotch píše:No to je otazka co to je bugovani, lidi serazeny v lajne a bleskujou, lich se dotahne ke dverim obezdi a kdyz mlaticka ve dverich chcipne tak se neresuje aby do nich nemoh vstoupit. Je to bugovani nebo ne? Hedlesove se taky davaj stejnyma zpusobama aby nevlitli na magy a to bud ve dverich treba v cove nebo proste se obezdej.Morlith píše:
- Morlith
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
kdyz tu mlaticku enresnes, ano je to bugovani, blokujes duchem coz sa nesmie... a ano viem ze sa to tak robi a je to smutne, dokonca to nechapem pac vzivote som s tym problme nemal, jak zza vampa prezit, tak za klera uhilitByotch píše:No to je otazka co to je bugovani, lidi serazeny v lajne a bleskujou, lich se dotahne ke dverim obezdi a kdyz mlaticka ve dverich chcipne tak se neresuje aby do nich nemoh vstoupit. Je to bugovani nebo ne? Hedlesove se taky davaj stejnyma zpusobama aby nevlitli na magy a to bud ve dverich treba v cove nebo proste se obezdej.Morlith píše:
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Stillwater
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Je zakázáno využívat ducha ke špehování v okolí dungeonů, na význačných místech (spawny, průchody apod.), blokování v PvP, nebo obtěžování ostatních hráčů v domcích apod. Stěny z duchů v dungeonu při pokusu o oživení výpravy jsou povoleny.Kód: Vybrat vše
Je zakázáno útočit na monstrum z míst, vzniklých bugem nebo přičiněním hráče tak, že se monstrum nemůže bránit.Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]