Tak mi to psal na icq Venca (tedy poradatel) ze pry je to dovolene ... MAG + NEGR ... kazdopadne tyhle 2 povolani sou si hodne podobne tak bych je stejne zakazal
tenhle turnaj je nic moc i proto ze ho uz ted vyhral wizzy... 2lidi ho nemaji sanci zabit kdyz ma imunitu a kdyz ma over boost tak dava ik prskum... a kdyz bude wizy s dobrym prskem tak budou suboje trvat tak pul minuty... sorry ale bude to tak.. povolit clerika nebo zrusit na turnaj imunitu wampum
Warriorko píše:tenhle turnaj je nic moc i proto ze ho uz ted vyhral wizzy... 2lidi ho nemaji sanci zabit kdyz ma imunitu a kdyz ma over boost tak dava ik prskum... a kdyz bude wizy s dobrym prskem tak budou suboje trvat tak pul minuty... sorry ale bude to tak.. povolit clerika nebo zrusit na turnaj imunitu wampum
Warriorko píše:tenhle turnaj je nic moc i proto ze ho uz ted vyhral wizzy... 2lidi ho nemaji sanci zabit kdyz ma imunitu a kdyz ma over boost tak dava ik prskum... a kdyz bude wizy s dobrym prskem tak budou suboje trvat tak pul minuty... sorry ale bude to tak.. povolit clerika nebo zrusit na turnaj imunitu wampum
njn, mozna by se ovsem dalo i predpokladat, ze wizzy neni jedinej vamp na serveru ?
Arides píše:Bylo by to zajimavejsi kdyby se aspon povolily prskum vsechny kouzla(sumy,zdi). Takhle je to spis jako vamp turnaj
mno pokud bude nejaka mala arena tak to aby tam nekdo bez prsk ani nechodil ne ? co treba udela pal rang kdyz je odzdej?
summy by klidne mohli bejt > akorat zas kdyz se nekdo zazdi a zacne hazet jen summy to taky neni moc orejt