Pravidla
Re: Pravidla
Hlidanie dungov odjakziva bolo povazovane ako ochrana pred pk. Proste ludia ktori su na mape poloafk, a nevenuju sa hre, poripade nieco trenuju, tak ak boli dost ochotni postavili tam tu postavu pred dung a hlidali. To ze si Acar teraz zmyslel, ze za to bude hadzat ludi do karibiku, je uz ina vec, Acar mal aspon z mojho pohladu vzdy trochu "ine" nazory ...
Stale tu ale ostavaju dve nezodpovedane otazky, ku ktorym, by si sa mohol mily Acar vyjadrit:
1. Co je u teba bojeschopna postava?
2. Ked sa hlidac nepostavi pred dung, ale napr do druhej miestnosti dungu, s tym, ze tam neharvi, aj to je u teba trestne? Resp, aj za to pojde na karibik?
Stale tu ale ostavaju dve nezodpovedane otazky, ku ktorym, by si sa mohol mily Acar vyjadrit:
2. Ked sa hlidac nepostavi pred dung, ale napr do druhej miestnosti dungu, s tym, ze tam neharvi, aj to je u teba trestne? Resp, aj za to pojde na karibik?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak si tam stoupni, zapni makro ne? Co ti může? Nestojíš tam vniveč, nýbrž tam trénuješ. Pustit makro a hotovoKesemot píše: To ze si Acar teraz zmyslel, ze za to bude hadzat ludi do karibiku, je uz ina vec, Acar mal aspon z mojho pohladu vzdy trochu "ine" nazory ...

Helloween píše: Tak si tam stoupni, zapni makro ne? Co ti může? Nestojíš tam vniveč, nýbrž tam trénuješ. Pustit makro a hotovo
Co si na tom nepochopil helloween?Kesemot píše: Stale tu ale ostavaju dve nezodpovedane otazky, ku ktorym, by si sa mohol mily Acar vyjadrit
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, že se tu v jednom kuse hádáte jak malé děcka krz každou pič....uKesemot píše:Helloween píše: Tak si tam stoupni, zapni makro ne? Co ti může? Nestojíš tam vniveč, nýbrž tam trénuješ. Pustit makro a hotovoCo si na tom nepochopil helloween?Kesemot píše: Stale tu ale ostavaju dve nezodpovedane otazky, ku ktorym, by si sa mohol mily Acar vyjadrit

BTW: k tomu trestu....já osobně bych potrestal i ty modráky, už jen proto, že ho tam protáhli. Myslím, že to byl jasný a chtěný pojezd, který byl plánovaný.
Ovšem, jen se můžu domnívat.
Helloween myslím, že píšeš do špatného topicu.Helloween píše:Nechápu, že se tu v jednom kuse hádáte jak malé děcka krz každou pič....uKesemot píše:Helloween píše: Tak si tam stoupni, zapni makro ne? Co ti může? Nestojíš tam vniveč, nýbrž tam trénuješ. Pustit makro a hotovoCo si na tom nepochopil helloween?Kesemot píše: Stale tu ale ostavaju dve nezodpovedane otazky, ku ktorym, by si sa mohol mily Acar vyjadrit
BTW: k tomu trestu....já osobně bych potrestal i ty modráky, už jen proto, že ho tam protáhli. Myslím, že to byl jasný a chtěný pojezd, který byl plánovaný.

Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
A hlavne helloween asi vela fetujes, lebo pises ze sa hadaTE. Ak tym myslis mna a teba tak po 1. Hovoris o sebe v tretej osobe a po 2. Si trochu na omyle, ja sa s tebou nemam hadat o com, napisal som si o odpoved gmka, co ocidivne ty nie si, takze tvoje nazory ma absolutne nezaujimaju, tym padom sa s tebou nemam o com hadat ...
Jeden o koze a druhy o vozeHelloween píše:Nechápu, že se tu v jednom kuse hádáte jak malé děcka krz každou pič....uKesemot píše:Helloween píše: Tak si tam stoupni, zapni makro ne? Co ti může? Nestojíš tam vniveč, nýbrž tam trénuješ. Pustit makro a hotovoCo si na tom nepochopil helloween?Kesemot píše: Stale tu ale ostavaju dve nezodpovedane otazky, ku ktorym, by si sa mohol mily Acar vyjadrit

Co tady napsal Kesmot, by mě taky zajimalo?
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Fetuješ asi tyKesemot píše:A hlavne helloween asi vela fetujes, lebo pises ze sa hadaTE. Ak tym myslis mna a teba tak po 1. Hovoris o sebe v tretej osobe a po 2. Si trochu na omyle, ja sa s tebou nemam hadat o com, napisal som si o odpoved gmka, co ocidivne ty nie si, takze tvoje nazory ma absolutne nezaujimaju, tym padom sa s tebou nemam o com hadat ...

Tebe clovek nepomoze ani tak, ani tak. Precitaj si este raz co si sem pisal, a co ti sem na to pisali ostatni, nielen ja, a potom mi povedz ze fetujem ja ...
Koukam ze dp forum se za poslednich pet let nezmenilo , brecelo se tady driv a breci se tu do dnes a pokud nebude konec sveta bude se tu brecet dal
me pocitano take 

jsem v jailu a to poprvé za ta léta hraní. Tak se chci zeptat... dosekám těch 15 polen, co psychicky vydržím, víc ne (mám tak půhodinku, co si občas najdu)- odlognu- lognu po pár dnech, kdy mě rl dovolí a samozřejmě si nepamatuju, jaký log následuje. Socha mi za zeptání dá dvě polena navíc ( bravo) a tak musím chodit od stromu ke stromu..a tím sbírám další logy ( bravo 2x). To mě samozřejmě demotivuje z dalšího hraní a tak odlognu na delší dobu...pak si nepamatuju už vůbec, jaký log následuje.
Takže se ptám, tenhle způsob je schválně udělaný, aby demotivoval hráče a naopak je tlačil k odchodu? ( jinak, pokud jsem někde přehlédl způsob, jak zjistit jaký poleno mám na řadě, tak jsem poleno já a omlouvám se
).
Ono bohatě stačí, že jste mi z barvitýho vampika, kterýho jsem chodil jako humana s možností přeměny udělali šedou, i když kamennou, trubku, co jen může mlátit. Tuhle hru jste tak zničili tím, že jste se jí snažili "vyvážit", až jste ji zcela rozhodili, jak také svědčí reakce hráčů. (bravo)
e: jo, taky jsem zkoušel nechat si log v baglu - ten mi při dalším nalogování zmizel, a další jsem zkoušel zůstat stát u stromu, který byl na řadě- to jsem se ale po nalogování teleportoval na začátek... opravdu jak pro blbce. Jako kdyby mi někdo chtěl říct: udělals chybu, chlapečku, tak si teď naser
. Vlastně jsem si taky napsal, jaký log je na řadě, na papír vedle compu, ale to mi děti zničili, než jsem došel z práce.. 
Takže se ptám, tenhle způsob je schválně udělaný, aby demotivoval hráče a naopak je tlačil k odchodu? ( jinak, pokud jsem někde přehlédl způsob, jak zjistit jaký poleno mám na řadě, tak jsem poleno já a omlouvám se

Ono bohatě stačí, že jste mi z barvitýho vampika, kterýho jsem chodil jako humana s možností přeměny udělali šedou, i když kamennou, trubku, co jen může mlátit. Tuhle hru jste tak zničili tím, že jste se jí snažili "vyvážit", až jste ji zcela rozhodili, jak také svědčí reakce hráčů. (bravo)

e: jo, taky jsem zkoušel nechat si log v baglu - ten mi při dalším nalogování zmizel, a další jsem zkoušel zůstat stát u stromu, který byl na řadě- to jsem se ale po nalogování teleportoval na začátek... opravdu jak pro blbce. Jako kdyby mi někdo chtěl říct: udělals chybu, chlapečku, tak si teď naser

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
No takze se nakonec nic nestalo ze? A log pri odlogu zustava v batohu, takze ses asi spatne podival. A v jailu to pri odlogu haze na zacatek zcela spravne, aby pri odlogu lidi nezavazeli jinym trestancum. Takze nejak nevidim duvid tvyho brekotu.
evidentně sis nepřečet můj post pořádně, tak nemel krávoviny, když o tom nic nevíš. Log v batohu není. Tvůj post nemá žádnou hodnotu a pokud nevidíš můj důvod, nevidím zase já důvod, abys mi tu odpovídal.
Vězeňský log v báglu po odlognutí zůstane.
Kdyby ano, tak bych po kliku na sochu dostal jinou odpověď než: "neslyšels, co máš dělat? dva logy navíc!. ". Tak nějak 
E: neřešit, ztratil jsem smysl něco tu řešit. Howg.

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak ty, ale já mám vězeňský log u jedné postavy snad už rok a za tu dobu mě nezmizel, párkrát sem ji lognul, jeslti postava vůbec existuje a log tam stále jeNagamma píše:Kdyby ano, tak bych po kliku na sochu dostal jinou odpověď než: "neslyšels, co máš dělat? dva logy navíc!. ". Tak nějak

Vidíš jak ten jail funguje, propříště si aspoň budeš pamatovat že máš hrát podle pravidel.
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Winis píše:Vidíš jak ten jail funguje, propříště si aspoň budeš pamatovat že máš hrát podle pravidel.
díky chudáčku.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
O pravidlech to říká ten pravej.Winis píše:Vidíš jak ten jail funguje, propříště si aspoň budeš pamatovat že máš hrát podle pravidel.

Mám strašně rád lidi, co se tu ohání pravidlama a samy je na 100% plně nedodržují.
Ano pane, v jailu sem byl 2x, jednou pro to že sem jako noob nevěděl že se na ilshu může odlognout jen na určitých místech a podruhé když sem si na q spletl hotku na loot s tou na GS. Nikdy sem nebyl afk nebo jiné hovadiny, nikdy sem se nesnažil bugovat. Necelých 1300 logů pro mě bylo ponaučením. Vypínám makra i když du na záchod, na oběd si s sebou beru ntb ke stolu když se mi to nechce vypínat. Takže asi takHelloween píše:O pravidlech to říká ten pravej.Winis píše:Vidíš jak ten jail funguje, propříště si aspoň budeš pamatovat že máš hrát podle pravidel.Jestli ty hraješ přesně podle pravidel, tak sem majitel serveru DP
![]()
Mám strašně rád lidi, co se tu ohání pravidlama a samy je na 100% plně nedodržují.

Když nehraješ podle pravidel ty neznamená, že my ostatní nehrajeme taky.
Decision