Amnestie

Vaše nápady a návrhy

Snizovat pri afk jen trenovany skill ?

ano
42
48%
ne
46
52%

Celkem hlasů: 88

Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Jedinej důvod, proč se to vyplatí je, že je to pořád nejlepší způsob, jak skill vytrénit. Na tomhle faktu tresty nic nezmění. Makrování se vyplatí, nevyplatí se jen být afk. Kdyby se daly skilly koupit ( kdyby gp ubylo, stejně je jich na dp trochu moc) třeba ve formě knížek, tak je to taky o něčem jiném. I když to by zase přibyla modrá prasátka...
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Alino píše:a co tak spravit ze by si dostal -30 toho skiluco trenis jak to byvalo kedisi
no lenze ide aj o to ze ked dojde nb niake a trenuje a cita si pravidla a dostane jaail a bude mat miesto skill capu 300 co mal na startne 230 alebo kolko tak sa na to vysere uplne a takimto pristupom na dp budu hrat len ludia co uz nic nemusoa trenit a maju max postavi a takych to bez prilivu novich ludi prestane bavit

staci sa pozriet na dp status povetsine dan je tu viac guild nez hracov :)
v jednom postu pises ze jako jestli nekdo nepochopil ze na dp uz novy lidi neprijdou.. tady zas pises neco o tom ze to nekoho odrazuje.. koho? kdyz uz ti novy neprijdou..?

ja myslim ze tech 100 priznivcu kteri si lognou jednou za tyden a pujdou nejaky middle dung tu bude i za 2 roky :-P

otazka je jestli to tak gm chteli? ale pozde plakat nad rozlitym mlikem..

E: Nemyslíš, zaplatíš :D
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 07.09.2009 14:08:21, celkem upraveno 1 x.
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Presne tak. Jsem tu pres tri roky a mel jsem afk jednou - od te doby si davam pozor. Takze mi neni jasny, proc by si nemel davat bacha kazdy. A kdyz musis byt afk, tak holt pocitas s rizikem toho, ze Te capnou. Nic neni zadarmo a za chyby se plati a penezi vtom lepsim pripade(nebo jak to bylo v ty polodementni reklame).
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Rozhodne bych nesnižoval všechny skilly u prvního AFK prohrešku.....
klidne dat trenovany skill minus 50 proc nebo na nulu

a podruhym afk uz by to mohlo bejt klidne minus 10 ke vsemu...
nicmene u toho prvniho afk by meli byt GM vice tolerantni dle mě..
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

A z jakýho důvodu by meli bejt vice tolerantni? Jakej je rozdil mezi prvni/druhym/tretim prohreskem? Zadnej, dela to ten samej clovek, ze stejnyho duvodu se stejnym rizikem, ze ho chytnou. To ze jsou AFK podstupujou dobrovolne s vedomim, ze ten trest muzou dostat. Jestli nechcete mit problemy se snizovanim skillu, tak nebudte AFK:). Jinak tech 5% neni podle me tak strasny zase.
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Hajek II. píše:A z jakýho důvodu by meli bejt vice tolerantni? Jakej je rozdil mezi prvni/druhym/tretim prohreskem? Zadnej, dela to ten samej clovek, ze stejnyho duvodu se stejnym rizikem, ze ho chytnou. To ze jsou AFK podstupujou dobrovolne s vedomim, ze ten trest muzou dostat. Jestli nechcete mit problemy se snizovanim skillu, tak nebudte AFK:). Jinak tech 5% neni podle me tak strasny zase.
No mysleno to bylo ve smyslu jendou se to stane kazdymu a kdo to dela vicekrat zrejme to nebude nahoda tak pak trest klidne vetsi. Ano kdo nechce snizit skill ten by nemel byt afk, jeste ze tu mame takovyho chytrýho hráče , kvuli tomu sme to sem psal víš abys mě poučil :p
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Mallory píše:
Hajek II. píše:A z jakýho důvodu by meli bejt vice tolerantni? Jakej je rozdil mezi prvni/druhym/tretim prohreskem? Zadnej, dela to ten samej clovek, ze stejnyho duvodu se stejnym rizikem, ze ho chytnou. To ze jsou AFK podstupujou dobrovolne s vedomim, ze ten trest muzou dostat. Jestli nechcete mit problemy se snizovanim skillu, tak nebudte AFK:). Jinak tech 5% neni podle me tak strasny zase.
No mysleno to bylo ve smyslu jendou se to stane kazdymu a kdo to dela vicekrat zrejme to nebude nahoda tak pak trest klidne vetsi. Ano kdo nechce snizit skill ten by nemel byt afk, jeste ze tu mame takovyho chytrýho hráče , kvuli tomu sme to sem psal víš abys mě poučil :p
Tak asi Ti to musi vysvetlit, kdyz to chapes jak jalovy tele. Pokud vim, tak mnoho pripadu po brzkem navratu ke klavce je reseno tim, ze dostanes napr jen logy a jail. Takze urcita tolerance tu je. Ale pokud zapnes makro a des se honit za merunou nekam do parku, tak se nemuzes divit vubec nicemu...
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

no JASNE psal sem to sem protoze se me to tyka asi vole...
mam 12 afk prohresku a cely dny nedelam nic jinyho ze sem afk a nebo se vykopavam z jailu..
to je fakt diskuze, ze sem sem vubec psal nejakej svuj subjektivni nazor.
tak AFKařum zdar ja du na ten fotbal ven
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Kamos ted mel 1. AFk prohresek a dostal jen logy, skilly a fame mu zustaly. Takze pokud nejsi opravdu AFK a ses jen treba na webu nekde a kouknes se na to o par vterin pozdjech tak ty tresty asi nejsou zas tak hrozny:). A kdyz se na to nekdo koukne po pul hodine, tak si myslim ze si ty tresty co jsou ted zaslouzi:)
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Mallory píše:no JASNE psal sem to sem protoze se me to tyka asi vole...
mam 12 afk prohresku a cely dny nedelam nic jinyho ze sem afk a nebo se vykopavam z jailu..
to je fakt diskuze, ze sem sem vubec psal nejakej svuj subjektivni nazor.
tak AFKařum zdar ja du na ten fotbal ven
Ja jsem Tvuj kamarad, ze me oslovujes vole? Myslim, ze ne, bobe. Ale jo, mas pravdu, ze to je divna diskuze, kdyz to hned beres jako osobni utok a branis se nejakou pofiderni ironii. Mno nic, s nekym nema cenu vest nejakou diskuzi, coz je treba zrovna Tvuj pripad.
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Ja to vim, verim chapu ja nevim cokoli, psal sem obecne prostě a jednoduše , ze by se dle me mel snizovat poprve jen skill trenovany pro vystrahu. Naopak podruhy by mel ten trest byt díky té prvni benevolenci o moc moc tvrdší. Nekdo muze rict ze je to kvuli nbikum (treba jo treba ne) treba nekdo zapomnel procist pravidla novej, a treba nekdo dostal

napr. 1 prohresek minus 20 procent trenovany skill
2. prohresek - minus 10 ke vsem skilum
3. prohresek - trenovany skill na O, ostatni minus 15

tohle je příklad, například příkladně přikládající.....nic vic
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

ja bych zavedl klidne tvrde tresty, ale nescital bych prohresky ktere jsou mezi sebou delsi dobu (rok dva). verte mi, kdybych ted prisel kvuli 2. afk prohresku po 6 letech vsechny skilly dolu, rovnou uo smazu a uz bych to neresil. A urcite bych nebyl sam...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mikee píše:ja bych zavedl klidne tvrde tresty, ale nescital bych prohresky ktere jsou mezi sebou delsi dobu (rok dva). verte mi, kdybych ted prisel kvuli 2. afk prohresku po 6 letech vsechny skilly dolu, rovnou uo smazu a uz bych to neresil. A urcite bych nebyl sam...
Jestli te nebavi hra kde musis afk makrovat a to afk je trestano, hrej jinou hru
Jestli te ta hra i pres to bavi, bojuj za legalizaci afk(v tvem pripade za zmenu trestani afk), nebo nebud afk
Jinak strach z afk makrovani ma mit clovek kterej hraje tejden, nebo 6 let podle me stejnej
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:Jestli te nebavi hra kde musis afk makrovat a to afk je trestano, hrej jinou hru
Na DP se MUSÍ makrovat afk?
Nexios
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Hunter píše:
Pheme píše:Jestli te nebavi hra kde musis afk makrovat a to afk je trestano, hrej jinou hru
Na DP se MUSÍ makrovat afk?
Podle me ne, ale at se na to divam jak chci, z reakci lidi soudim, ze to tak u nich je. Chteji se bavit a ne se divat jako idiot(ja) do monitoru jestli nekdo neprijde na afk kontrolu
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

promin ze me nebavi se divat na nehybajici se obraz nekolik hodin v kuse kuli rustu skillu

nadruhou stranu se to da vytrenit pri hre ALE to je taky proti srsti.. vzdy si vemu to nejlepsi.. vzdy chci mit max skill, lvl, postavu, maximalni hru.. ane hrat jen tak na 50%..
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Night Storm píše:promin ze me nebavi se divat na nehybajici se obraz nekolik hodin v kuse kuli rustu skillu

nadruhou stranu se to da vytrenit pri hre ALE to je taky proti srsti.. vzdy si vemu to nejlepsi.. vzdy chci mit max skill, lvl, postavu, maximalni hru.. ane hrat jen tak na 50%..
Krásně řečeno :) A koho baví makrovat tak je máslo :) Protože jenom sedět a čumět do hry to snad ani nejde :) Neznam snad nikoho kdo by si nepustil u toho film :) aa nebo čučel na net a je to stejně a tom jestli si zažranej do netu a nevšimneš si nebo jo :) A nebo se na to vykašleš a je ti to jedno :) Chápu že kdyby nebyly AFK kontroli tak si každej pustí skript a trejní furt a asi by to lagovalo :) Ale tresty jsou zbytečné přísné
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

To zdlouhavé makrování je daň za to, že máme povolené yoko. Myslím si že by se tresty snižovat neměly.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:Podle me ne, ale at se na to divam jak chci, z reakci lidi soudim, ze to tak u nich je. Chteji se bavit a ne se divat jako idiot(ja) do monitoru jestli nekdo neprijde na afk kontrolu
Sakra, to jsme tady ale potom jeden větší idiot než druhý.
Revenge píše:Krásně řečeno :) A koho baví makrovat tak je máslo. Protože jenom sedět a čumět do hry to snad ani nejde. Neznam snad nikoho kdo by si nepustil u toho film. aa nebo čučel na net a je to stejně a tom jestli si zažranej do netu a nevšimneš si nebo jo. A nebo se na to vykašleš a je ti to jedno. Chápu že kdyby nebyly AFK kontroli tak si každej pustí skript a trejní furt a asi by to lagovalo. Ale tresty jsou zbytečné přísné
Nikoho nebaví makrovat - jen existují i (těžko věřit) lidé, kteří respektují pravidla ;] Jak tady s oblibou píšu, tak já jsem třeba namakroval všechno a vždycky jsem na to koukal. Kus okna, nebo NAFK a jelo se .. když už jsem chtěl pomakrovat u filmu. Žádnej problém, žádná nutnost nějakejch hlásičů a podobně. No jo, ale pravda, to si pak člověk (tedy né člověk, ale já) tý postavy cenní trochu jinak, než když jí afk namakruje za tři noci - a prohřešky (ani afk, ani jiný) na ní nedělá ;]
Nexios
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Hunter píše:
Pheme píše:Podle me ne, ale at se na to divam jak chci, z reakci lidi soudim, ze to tak u nich je. Chteji se bavit a ne se divat jako idiot(ja) do monitoru jestli nekdo neprijde na afk kontrolu
Sakra, to jsme tady ale potom jeden větší idiot než druhý.
Revenge píše:Krásně řečeno :) A koho baví makrovat tak je máslo. Protože jenom sedět a čumět do hry to snad ani nejde. Neznam snad nikoho kdo by si nepustil u toho film. aa nebo čučel na net a je to stejně a tom jestli si zažranej do netu a nevšimneš si nebo jo. A nebo se na to vykašleš a je ti to jedno. Chápu že kdyby nebyly AFK kontroli tak si každej pustí skript a trejní furt a asi by to lagovalo. Ale tresty jsou zbytečné přísné
Nikoho nebaví makrovat - jen existují i (těžko věřit) lidé, kteří respektují pravidla ;] Jak tady s oblibou píšu, tak já jsem třeba namakroval všechno a vždycky jsem na to koukal. Kus okna, nebo NAFK a jelo se .. když už jsem chtěl pomakrovat u filmu. Žádnej problém, žádná nutnost nějakejch hlásičů a podobně. No jo, ale pravda, to si pak člověk (tedy né člověk, ale já) tý postavy cenní trochu jinak, než když jí afk namakruje za tři noci - a prohřešky (ani afk, ani jiný) na ní nedělá ;]
Jo jenže vytrejnění postavy zabere kua dost času kdy se můžeš věnovat třebas škole :)) Ale dá se říct že i když koukáš na film tak jsi AFK btw máš jako aktivní okno s filmem :)
Spousta lidí si chce zkusit UO ze známých (nový hráči) ale prostě nikoho nebaví u toho dřepět x hodin abych po pár týdnech mohl něco dělat :)
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
Odpovědět