Ad:Vykup killu

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Mesmeric píše:Proč se to vlastně neřeší v topicu PK? Tam zjevové jako Aknah nemají přístup (alespoň doufám :roll: ), byl by klid a možnost seriozně se o tom pobavit. Protože upřímně-co jste čekali, když se tenhle návrh základal do veřejné diskuze o hře?
Sam nevim ja se tam dostat)))
Správce charity válečníků
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Raynor píše:
Mesmeric píše:Proč se to vlastně neřeší v topicu PK? Tam zjevové jako Aknah nemají přístup (alespoň doufám :roll: ), byl by klid a možnost seriozně se o tom pobavit. Protože upřímně-co jste čekali, když se tenhle návrh základal do veřejné diskuze o hře?
tak nějak)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Karolilinecka píše:
Raynor píše:
tak nějak)
Taky tak nějak :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Zazadat o clenstvi, ja uz na nej cekam .. no asi roček dobrej .p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

napodobne (:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Jste málo rudí.
Bez podpisu
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

To je vtipné, páč já tam členství dostal po týdnu :D
Ale pak je to docela smutné, protože se nedá seriozně bavit o věcech týkajících se jenom PK, protože neustále do těch topiců budou postovat lidi co mají k PvP asi tak blízko jako já k solování Despu. :roll:
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mesmeric píše: Ale pak je to docela smutné, protože se nedá seriozně bavit o věcech týkajících se jenom PK, protože neustále do těch topiců budou postovat lidi co mají k PvP asi tak blízko jako já k solování Despu. :roll:
Ty borec, ty mesmeric ta slecna aknah ona, kdyz to pk ji zabit ona hrat pvp s nim, ze? I kdyz nechtela slecna asi hrat s nim pvp. Tak ona nemuze do pvp vaseho super mluvit? Kdyz ho nechtela, ale hraje to pvp
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Pheme píše: Ty borec, ty mesmeric ta slecna aknah ona, kdyz to pk ji zabit ona hrat pvp s nim, ze? I kdyz nechtela slecna asi hrat s nim pvp. Tak ona nemuze do pvp vaseho super mluvit? Kdyz ho nechtela, ale hraje to pvp
a v cemzeze ona byt negativne ovlivnena jendorazovym vykupem killu?

Napad se snizenim skillu a srovnanim killu na vykupitelny pocet se mi libi.
Show is over motherlovers!
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Pheme píše:
Mesmeric píše: Ale pak je to docela smutné, protože se nedá seriozně bavit o věcech týkajících se jenom PK, protože neustále do těch topiců budou postovat lidi co mají k PvP asi tak blízko jako já k solování Despu. :roll:
Ty borec, ty mesmeric ta slecna aknah ona, kdyz to pk ji zabit ona hrat pvp s nim, ze? I kdyz nechtela slecna asi hrat s nim pvp. Tak ona nemuze do pvp vaseho super mluvit? Kdyz ho nechtela, ale hraje to pvp
nevim teda moc co píšeš ale už sem viděl aknah v cove prudit..
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Jo ja taky cekam asi 4 mesice :) covece a furt nic.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Pheme píše:
Taaaaaaak a teď mi tu hlouopst vysvetli!Napsal si že je učastníkem nuceného pvp a proto bojuje proti možnému snížení počtu pk instantním vykoupením...logika zvitězí pane Spocku.
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Mara z Acoma píše: a v cemzeze ona byt negativne ovlivnena jendorazovym vykupem killu?

Napad se snizenim skillu a srovnanim killu na vykupitelny pocet se mi libi.
Fajn, že to nemusím psát já :idea: .
Pheme píše:Ty borec, ty mesmeric ta slecna aknah ona, kdyz to pk ji zabit ona hrat pvp s nim, ze? I kdyz nechtela slecna asi hrat s nim pvp. Tak ona nemuze do pvp vaseho super mluvit? Kdyz ho nechtela, ale hraje to pvp
Tohle taky dokážu: Červení, někteří z nás, chtít zmodrat, aby ona Aknah nemuset plakat nad PvP nuceným. Ona modrá, počet killů, žádný, výkup killů-netýký se to slečny/paní. Červení, nektěří z nás, počet killů-moooooooooooooooooc-PK jenom se to týká.
Už mě tenhle styl psaní a prznění češtiny docela zmohl :roll:
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

No z mého pohledu jde o to, ze ja hraju only pvm a PKcka me za celou tu dobu co zde hraju akorat tak *** (domysli si sproste sloveso). A predstava ze by ti pajdalaci co me milionkrat zkazili zabavu, chut do hry, atp. by ted meli zmodrat jak kdyby se nechumelilo, tak to me fakt netesi.

Proste mi to prijde nefer a proto jsem proti.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Ian píše:No z mého pohledu jde o to, ze ja hraju only pvm a PKcka me za celou tu dobu co zde hraju akorat tak *** (domysli si sproste sloveso). A predstava ze by ti pajdalaci co me milionkrat zkazili zabavu, chut do hry, atp. by ted meli zmodrat jak kdyby se nechumelilo, tak to me fakt netesi.

A co je fér?Frakční výhody,anti pk opatreni kam se juknes? To je fér? Řeknu ti jen "otevři oči"
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

Raynor píše: A co je fér?Frakční výhody,anti pk opatreni kam se juknes? To je fér? Řeknu ti jen "otevři oči"
Kdyby nebyly ty anti-pk opatření zapotřebíí, tak by je asi GMS nedělali ne?
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Původně sem sem nechtěl nic psát, protože už mě to hádání se s váma moc nebere, ale...

Na jednu stranu souhlasím s Ianem, ale zase když zmodrají znamenalo by to, že už ti tu zábavu nezkazí nikdy potom...

Ovšem kdyby to šlo (jen jednou samozřejmě a za rozumnou cenu) dal bych takovým lidem flag "Napravený" nebo tak nějak...abych věděl, že se s něma nemám vůbec bavit, protože při první příležitosti by na mě stejně zavolali nějakýho červenýho kamaráda :D
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Myth píše:
........ale zase když zmodrají znamenalo by to, že už ti tu zábavu nezkazí nikdy potom...
Že by náznak pochopení a procitnutí z modrého sna plného mrtvých PK??? Ale radši ještě nechci nic zakřiknout, jedna vlaštovka jaro nedělá.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Ian píše:No z mého pohledu jde o to, ze ja hraju only pvm a PKcka me za celou tu dobu co zde hraju akorat tak *** (domysli si sproste sloveso). A predstava ze by ti pajdalaci co me milionkrat zkazili zabavu, chut do hry, atp. by ted meli zmodrat jak kdyby se nechumelilo, tak to me fakt netesi.

Z meho pohledu je dp pvm i pvp shard, proto by se pro obe skupiny mely delat stejne hodnotne veci.
Navic si myslim, ze by se zas tolik nezmenilo, tak proc tu moznost nedat. Kdyby to bylo dostatecne nakladne, tak by to ty prudici lamasmucky odradilo.
Ale na druhou stranu je mi to celkem jedno, pkcko by si mel kazdy dobre rozmyslet...
Show is over motherlovers!
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Mara z Acoma píše: pkcko by si mel kazdy dobre rozmyslet...
Svata pravda . Konec :lock:
neexistující stranka
Odpovědět