Frakcia

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Lucky píše: To je sice pravda, ale tady se musim zastat Angera.
Vem si ze porat min lidi prichazi na dp. tzn uz tu pomalu nevidis novy tvare.
A v tech pvp gidlach sou porat ty samy xichty, akorat se to ruzne prohazuje. Kdyz ovsem zkonci, tak v tyhle dobe uz je moc lidi nenahradi.
Driv to tak bylo no spoustu lidi hralo, a hernim vyvojem prichazeli do pvp sveta novy jedinci. Ale ted?
Kdzy bude min pk, nebude to moc dobry, bude moc pvm hracu, sak gm sami zastavji stanovisko, ze pojezd dungu je v urcite mire chteny. Hmm zas se to zvrhl ov topik o nicem, pk by radi zmenu ale (modra) vetsina servru se jim vysmeje a rekne zruste pkcka. Ostatne jako vzdycky...
Vidis a na tom uplne nejvic nejsmutnejsi je, ze kdyz je tu tak mala komunita, ze se neumite domluvit na spolecnem kompromisu aby z toho meli uzitek obe strany ...
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Acarus píše: Vidis a na tom uplne nejvic nejsmutnejsi je, ze kdyz je tu tak mala komunita, ze se neumite domluvit na spolecnem kompromisu aby z toho meli uzitek obe strany ...
ja bych se domluvil... zakaz vstupu pk do dungeonu a ja budu spokojenej .... venku at si me sjedou jak je jim libo
Legie (navzdy!!)
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Lucky píše:
Aknah píše:
Plne s tebou souhlasim a drzim BHW pesti :P
a pro PK : prodam kapesniky Zn: levne
Rad bych koupil pro nasi skromnou vami vsemi nenavidenou gildu jakesi .. rodinne baleni, bylo by mozno ? :(
To vis, ze jo, pro tebe vsechno :-p mam dva druhy jemny a drsnejsi a pro PK asi drsnejsi co? :-p
Jinak se fakt musim smat, jak hnedka kdyz PK dostavaji na "zadek", tak se zalozi topic, driv, kdyz tolik nebehali BHW, tak bylo vse v poradku, ze? pac 3/4 O/CH maji PK a kamaradickujou spolu, takze na nejaky pojezdy v dungu sme mohli zapomenout a ver Angere, ze kdyby tu PK nebyli, tak my ostatni modry bychom si tu zabavu nasli....toho se neboj... :wink:
Je to kazdyho svobodny rozhodnuti, zda hrat jen modryho nebo PK, pak uz je to jeho boj...
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Martini píše:chyba lidi, a to jak modraku, frakci tak i pk, vsechno se to odviji od vaseho chovani.

Přesně tak, akce BH byly odvozeny od toho, že si mnohé pk moc mysleli a byli moc sebejistí ve svých pojezdech čehokoliv a kdykoliv, tak se objevilo BH - skupina ne-pvperů, což je vždy všude napsané a začli proti pk bojovat všemi možnými prostředky, v rámci pravidel, ač někdy až prasení, no a pak to pk začli oplácet a i jiným modrákům, začali oplácet ostatní modráci no a teď už každý oplácí každému vše, ve hře jde každému jen o pvp skill, když ho nemáš jsi lama, nedejbože když hraješ rp, to jsi největší lama a ubožák a co si budeme povídat, je to komunitou hráčů a "vztahy" co si mezi sebou vytvořili a vzhledem k tomu, že noví hráči nepřichází a staří odchází, tak se to už těžko změní. (a když už přijde nový hráč, zkusí někam vyběhnout, tam ho sjede pk, vybere ho do poslední krvavé bandy a ještě se mu vysměje, tak tu taky chudák dlouho nevydrží)

edit: jen ještě dodám, že já nelobuji za zrušení pk, ale když jsem začínál a někam jsem vyběhl s nb postavou, bez jezdítka a jen s pár bandama, potkal jsem pk, ten mě zaparoval, já nevěděl co to je, on mě tak chvíli podržel, viděl že jsem nb, dejme tomu se zasmál, ale ještě mi poradil jak hrát, hodil mi šipku a nechal mě běžet. Dnes vyběhnu s postavou, vykopanou z dolu, že si zajdu někam do přírody natrénit skill, udělám krok z gardzony a mám na hlavě 4 kvf, během vteřiny full loot, řízlý tělo a pokud mám jezdítko, tak je z něj akorát žrádlo pro psy.

stejně se tu ale nic nezmění, tak se to tu může třeba aspoň přesunout do pokecu, nelockoval bych to, je to tu docela srandy občas ty názory :) (třeba můj)
Werkonskej
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Werkonskej »

rusit pk je nesmysl, je to jenom dobre ze pojizdej lidi v dungach. Ta hra by prisla o jedno kouzlo a podle me o jedno z nejlepsich. Nicmene proste je uplne out tu fnukat na naky guardeni, protste tam nema co delat.
Zabihani nema vubec smysl resit, zabihaj skoro vsichni pokud to znamena se zachranit. Dokonce bych se nebal tvrdit, ze to vicemene delaj vsichni. Je trochu proti zdravemu rozumu nezabehnout do domu kdyz to znamena moje preziti.
Naprava vztahu mezi hraci neni mozna. Dost lidi to bere jako ego hunt a spatruje v co nejvetsim praseni velkou zabavu. Vztahy jsou tak pokrivene, ze to nebude mozne podle me.
S tim, ze me nekdo rozjede jako nb nekde a vysmeje se mi se musi pocitat. Nikdy to nebylo omoc lepsi. Me furt sjizdel tragedy, sice si pak se mnou pokecal a nektere veci mi xkrat i nechal, nebo si me nevsimal kdyz videl ze jsem mrzak bez kone co ani nevi kde je. Cest vyjimkam, ale moc jich nebylo.
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Je vidět , že nevíte o čem se tu mluví a vymejšlíte si argumenty proti PK . Dobrá ,PK nemá v GZ co dělat ,proti tomu nic nemam..... ale ......V tom případě nema GZ co dělat v pvp zoně .

Ohledně BHW nemam slov...

Zrušte PK .... všichni budete velký mamonáři ,hlavně se nezapomínejte převlíkat na trh.....
Kdyby ste místo pár hloupejch vět( s kerejma si dokazujete nevim co....) udělali past v dungu na PK tak by ste se jich pak nemuseli bát . Jenže na to sou lidi moc líný a radči tu budou spamovat

Asi už vás otravuju svejma hloupejma řečma ale eště jedna věc mě fascinuje ...jak lidi co ví o pvp kulový tu akorát spamujou blbosti ...Jen tak dál :wink: člověk se při makrování nenudí
Jaywalker
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaywalker »

mno je pravda ze nektere taktiky bhw sou docela zvlastni ... stani v oclu u banky a v hidu a pri pribehnuti pk spam strazi a naslednej lot s pvp nema moc spolecnyho. osobne bych jim tu frakci zrusil taky
Oproman
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oproman »

Už zrušily ty PK? BHW jen tak dál...
PKčka si vybrala sama že chtějí být PK tak teď za to nesou zodpovědnost...
Jsem teda myslel že PK jsou drsnější ve hře mají furt co povídat a nadávat a tady akorát brečí..Kam ten svět spěje
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Co takhle zakazat gardit jen skolce?mozna bych jim omezil i skakni do dungu na pk.Taky udelat z tru/wariors nejakou vyssi ligu pvp aby se tam nemohl dostat kazdy...
Predevsim ale preradit bhw do skolky kam jejich "guards,alt f4 pvp" rozhodne patri :p

Myslim ze by to rpsipelo urovni pvp :p
Správce charity válečníků
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Ja bych povolil HKčka ve frakci a byl by klid :p aspon by ty iron cosi hrdinove mohli o něco přijit .
neexistující stranka
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Anger píše: Prominte ale jestli berete jako plnohodnotnej hlas njubiky jako myth,aknah,oproman tak nevim :) ty se nedaj brat vazne.
njůbici chtěj taky hrát...což jaksi nejde když nas v každym druhym dungu vyjma decu pojede tisíc pět set pkček...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Sejra píše:Ja bych povolil HKčka ve frakci a byl by klid :p aspon by ty iron cosi hrdinove mohli o něco přijit.
Tak to vůbec. Jestli chceš dávat HKčka frakcím, hraj pk.
Nexios
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Myth píše:
Anger píše: Prominte ale jestli berete jako plnohodnotnej hlas njubiky jako myth,aknah,oproman tak nevim :) ty se nedaj brat vazne.
njůbici chtěj taky hrát...což jaksi nejde když nas v každym druhym dungu vyjma decu pojede tisíc pět set pkček...
Ja opravdu nevim kde si k takovim cislum dosel...Tu se ma resit uroven frakce ale vzdy do kazdeho topiku kterej se tyka pvp musi psat svoje hloupe posty hloupi lide ktere vyse vyjmenoval anger...
Správce charity válečníků
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Ale ja bych to nechal jak to je ale ty odlogy v buxu sou fakt v k posrani.

Pro harvice nebo ty co chtej bezpeci tak vetsina dungu na ishu sou bezpecny.Takovej dec je za prvnima dverma docela tezko dobehnutelnej.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Myth píše:
Raynor píše:hloupi lide
Píšu jak to vidím já. Pokud máš potřebu urážet mou inteligenci tak prosím. Mě to žíly trhat nebude. Ale možná, že kdyby sis to nechal od cesty zlepšil bys úroveň fóra...
Raynor píše:Tu se ma resit uroven frakce
Pokud vím, už sem píšeš dost dlouho na to, aby sis zvykl, že se všechno zvrhne v offtopic...
od rainora si todle nemuzes brat osobne
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
regis [bh]
Chaos Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od regis [bh] »

Zdravím...
Tak trochu jsem čekal [a snad si i přál], aby se tato diskuse objevila i na veřejném foru, kam mají přístup i "obyčejní" [ne-frakční] hráči, tudíž na místě, kde se i oni mohou vyjádřit.
Tak se i stalo.

Dnes se vyhnu obvyklému citování a odpovědím na tyto výroky - chci zkrátit text tohoto postu (nemluvě o tom, že cokoliv zde obhajovat je liché).

Za podporu naší guildy a její práce Vám děkuji, tuto Vaši důvěru Vám chceme oplatit.

Proto Vy, kdož s naší prací a pohnutkami souhlasíte se prosím podívejte SEM [je to topic na DP foru s názvem: "Konečné řešení červené otázky" v sekci Questy].

PK zmar, Brotherhoodu a modrým hráčům zdar!
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Vy si porad neuvedomujete ze pak uz nebude na koho skakat a pred kym chranit proste pk jsou socasti hry ale postupem casu jsou vic a vic omezovani a frakce vic a vic protezovani ja vim ze vase tezky rp je srdcervouci ale proste uvedomte si ze kazdy pk nebo kazdej bhw jsou hlavne hraci a lidi a spolecne tvori zabavu at vam to vic nebo min dochazi tak proste pk jsou spestrenim bez nich by to nebyl adrenalin nebyla by to takova zabava a prosim ted posty jako normalni lidi dik.
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

regis [bh] píše: Proto Vy, kdož s naší prací a pohnutkami souhlasíte se prosím podívejte SEM
K tomuto tematu bych dodal jen to, ze BH nikdy neskacou na PK do dungu. A abych nebyl tak uplne mimo topic, tak jen pridam vynatek z pravidel DP:
Zavrženíhodné chování (zasahování do cizích bojů voláním stráží, zneužívání stráží, log-outování z boje, provokování hráčů, relogerství apod) nebo úmyslné kažení hry, bez ohledu na porušení konkrétních pravidel může být oceněno snížením karmy, nastavením killů, nebo flagem Prudič .
Je zakázáno zneužívat systém stráží.
Pokud je hráč napaden v guardzóně má právo volat stráže na obranu dle libosti
pokud na hráče v guard zóně PK neútočí, má právo zahnat pomocí stráží PK na útěk, spam stráží (volání velkého množství stráží a spamování textu) na neútočící PK je trestný.
úmyslné čekání na hranicích guardzóny a vyspamovávání PK, nebo zneužívání stráží k jinému účelu než k ochraně sebe nebo jiné napadené postavy, je chápáno jako úmyslné kažení hry
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

Anger píše:Vy si porad neuvedomujete ze pak uz nebude na koho skakat a pred kym chranit proste pk jsou socasti hry ale postupem casu jsou vic a vic omezovani a frakce vic a vic protezovani ja vim ze vase tezky rp je srdcervouci ale proste uvedomte si ze kazdy pk nebo kazdej bhw jsou hlavne hraci a lidi a spolecne tvori zabavu at vam to vic nebo min dochazi tak proste pk jsou spestrenim bez nich by to nebyl adrenalin nebyla by to takova zabava a prosim ted posty jako normalni lidi dik.
Jezis tyhle pohadky o konci PK na DP uz tu byli tolikrat, ze uz tomu snad nikdo neveri. Nic proti, ale delas jako by si byl posledni PK a hraci by te tu meli uctivat a klanet se ti u nohou za to ze se je snazis pojed a zprasit, vypada to dost komicky. Tak schvalne ty pk nehrajte a uvidime jestli se najdou jiny a kdyz nekomu budou chybet tak si udelaj svoje PK a nahradej vas. Toho bych se fakt nebal. A pokud vam tak stasne vadi GZ v buxu tak tam nelezte a chodte jinam. To je furt dokola stejny fnukani pkcek, tak pokud je to tak strasne moc tezky a neunosny hrat za pk tak to nehrajte, nikdo vas prece nenuti.

edit. a abych taky nebyl uplne ot, tak mi chovani BhW neprijde uplne nejvhodnejsi jako chovani frakce, ale ted je jina doba, driv se vetsina frakcnich hracu, aspon co si pamatuju a behal sem s nima, neschovala do gz ani v presile pk 2vs6 a vic, ale to je davno pryc, i ty pk byli trochu nekde jinde takze se neni cemu divit. Takze frakci bych jim nechal, je tam spousta jinejch prasat tak proc je vyhodit.
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Wrall Nightmare píše: K tomuto tematu bych dodal jen to, ze BH nikdy neskacou na PK do dungu.
tak v tomto se jich musim trochu zastat, sice nejsem nejak moc aktivni, ale co jsem lognul a BHcka behali a videli svitici runu (ice) tak tam naskakali a nerek bych, ze to bylo jenom kvuli tomu, ze jsem tam sel s nima :p zbytek radsi bez komentare
Přeji pěkný den!
Odpovědět