AFK kontroly

Vaše nápady a návrhy
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

jedinej problem kterej v tom vidim je ten journal, hodne lidi kontroluje hru pri makrovani jen pres journal a podle me to naprosto staci - z journalu se da vycist skoro vsechno, ale takovahle gate se v journalu nijak neprojevi. na druhou stranu kdyz by se projevila, slo by na to uz zase napsat nejaky hlidaci makro a to zrejme neni ucelem..
hemeneks more gadzo vazelina!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dave Lister píše:jedinej problem kterej v tom vidim je ten journal, hodne lidi kontroluje hru pri makrovani jen pres journal a podle me to naprosto staci - z journalu se da vycist skoro vsechno, ale takovahle gate se v journalu nijak neprojevi. na druhou stranu kdyz by se projevila, slo by na to uz zase napsat nejaky hlidaci makro a to zrejme neni ucelem..
Tak makro si napises aj na gatu zejo jak tu psal Samiel. Jen je tu problem ze vetsina lidi to makro nema a to do znacne miry proto, ze dp yokari jsou silne negramotni (az na vyjimky samozrejme, ale povetsinou je to hej plz nemas tenhle co kope a kdyby kontrola aby to zapipalo?)
Tyhle kontroly se delaly cas od casu i driv, ale tedka proste nakyho vola napadlo napsat na forum protoze se mu to zda nefer ze ho jailnuli )
Naposledy upravil(a) Lucky dne 18.01.2009 19:18:32, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

1. Já se vždy ukážu a napíšu do hry.
2. Gate stojí +-2 políčka od postavičky. (Vždy je jasně viditelná)
3. Celou dobu, co stojím vedle té brány, píšu do hry.

Podtrženo, sečteno. Kdo není AFK (slovíčkaření vynecháme), ten nemá problém.
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

A tak to já do tý hry ani nepíšu a dokonce ani neodinvisnu, abych nespustila hlásítko. Když tu jsi, gate vidíš a nemáš problém, když tu nejsi (koukáš na film a máš jen malý uo okýnko, čteš fórum, brouzdáš po webu nebo trávíš hodiny na wc), tak ten problém máš.
Pravda je, že gate používám jen zřídka a jen v cechu či v případě, že mám podezření na hlásítko u dotyčného hráče.
Buďte za styl kontroly u Redda ještě rádi ;)
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

GM : prosim, prosim, prosim castejsie kontrolujte ludi ktory sa tu tak rozculuju. kazdy den, jedna gate, ziadna hlaska do hry!
pekne prosim, prstickem hrabu :D
Kalinak
Inkless
Inkless

Příspěvek od Kalinak »

To si takhle pri michani rikate, jak to pekne leze, kdyz tu si uvedomite, ze pracka co uz dvakrat vypoustela vodu do vany, ji tam vypoustet nemohla, protoze jste nechali hadici valet jen tak na podlaze a tudiz tech 50 litru vody uz nejspis prostupuje panelem o patro niz. Kdyz pak s otlacenyma kolenama klecite nad kyblem a vsim co saje to svinstvo sbirate, zacne na dvere bouchat nastvana sousedka a hystericky vycita, ze maj cerstve vymalovano a kape jim voda do taliru, rikate si, no hur uz nebude. A pak si uvedomite, ze jste nevypnuli makro na alchemku a ze bude zle, protoze tohle vam zadne GM neuveri.
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

JoeMoe píše:GM : prosim, prosim, prosim castejsie kontrolujte ludi ktory sa tu tak rozculuju. kazdy den, jedna gate, ziadna hlaska do hry!
pekne prosim, prstickem hrabu :D
Ježiš, ty seš trapnej
Hoghar
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoghar »

Kalinak píše:To si takhle pri michani rikate, jak to pekne leze, kdyz tu si uvedomite, ze pracka co uz dvakrat vypoustela vodu do vany, ji tam vypoustet nemohla, protoze jste nechali hadici valet jen tak na podlaze a tudiz tech 50 litru vody uz nejspis prostupuje panelem o patro niz. Kdyz pak s otlacenyma kolenama klecite nad kyblem a vsim co saje to svinstvo sbirate, zacne na dvere bouchat nastvana sousedka a hystericky vycita, ze maj cerstve vymalovano a kape jim voda do taliru, rikate si, no hur uz nebude. A pak si uvedomite, ze jste nevypnuli makro na alchemku a ze bude zle, protoze tohle vam zadne GM neuveri.
:lol:

To nastve.

Ja za dobu meho hrani mel smulu dvakrat na afk. Vzdy to bylo kdyz jsem se vratil z hospody domu, pustil si jeste makro a ze budu pri makru neco delat. Samozrejme do pul hodinky jsem vytuhl a za par hodin se probudim uz trochu v lepsi forme a sup, jsem v jailu. Zakon schvalnosti ze jindy, kdy treba makruju a cely den, tak neprijde nikdo.
Hoghar, Divine Hefaistos (CoNT)
Elminster (Chaos Warriors)
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Hehe, to ja zas zapomel vypnout makro a odkracel jsem si s klidem na 2h ven a kdyz jsem se vratil tak jsem nastesti porad michal :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Petrkov píše:Ježiš, ty seš trapnej
jojo som
ale hlavne by si ani neveril, aku z vas mam radost. jak sa rozculujete, zapineta alarmy a je vam to prd platne.
toto, prohresky a banovany uzivatelia, ma naozaj vedia potesit :mrgreen:
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

! Skandál velebnosti!
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

JoeMoe píše:
jojo som
ale hlavne by si ani neveril, aku z vas mam radost. jak sa rozculujete, zapineta alarmy a je vam to prd platne.
Hm škoda že se mě to netýká :D
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Petrkov píše:
JoeMoe píše:
jojo som
Hm škoda že se mě to netýká :D
Jo jo jasne .. z tebe musel mit JoeMoe obzvlast radost :D

Kód: Vybrat vše

21.08.2008 12:17	Petrkov	2156e2	-	Nema cas na nic, tak mu udelame nejaky cas navic, ban do doby nez si ten cas radne uzije. *Acarus*
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frantisek ml. »

To GM:
Podporuju a schvaluju postup našich bohů s tím, že je potřeba AFK kontroly zpřísnit a zavést pro tyto případy tyto gaty. Pořád ve světe potkávám lidi, co nereagují a makrují. A je mi jasné, že se každý bude snažit obejít nastavení DP tak, aby z toho vymlátil co nejvíc. Takže klídací skripty a jim podobný věci.
Přestaňte tu fňukat a postavte se k této situaci čelem.

Mít 2/3 okno s filmem a na 1/3 okno s journalem a vypisem HP znamená, že do hry vůbec nevidíš. Pak se nesmíš divit, že si neviděl bránu.

Taky se mi několikrát stalo, že kočky něco zhodily, nebo se někde něco pokazilo a zapoměl sem vypnout makro. A vždy sem se vracel k počítači s tím, že jsem v Jajlu. Je to prostě a pouze moje chyba. Já sem neuklidil příslušnou věc tak, aby ji kočky nezhodily. Takže i já sem dal tu hadici tak blbě, že vypadla z vany a všechno to teklo na zem.
Až děti vyrostete, tak zjistíte, že jste za své činy zodpovědni pouze vy a ne vaši rodiče. A nářky jako, mě se nechce, nebo nemám náladu, či to počká se stanou pouhou vzpomínkou na dětství.
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Me se libi jak hraci co si tu namakrovali alchemku inscript atd jeste za dualu, tu kazou jak je potreba kontroly udelat prisnejsi... dejte si facku a bezte soupat nohama do kouta...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Enquea píše:Me se libi jak hraci co si tu namakrovali alchemku inscript atd jeste za dualu, tu kazou jak je potreba kontroly udelat prisnejsi... dejte si facku a bezte soupat nohama do kouta...
Jeslti se pokoušíš narážet na mě, tak jen něco málo. Alchemku jsem z velké části natrénoval v dungu, když jsem si při cestě míchal lektavy. Ti co semnou teknrát chodili vědí.
U krafta když jsem začínal, neměl sem ani assist, tak jsem ještě v NB dungu (to už je moře let zpátky) natrénoval Tailoring na 42 a šil jsem tenkrát pláště. Což byla v NB dungu rarita a lidi platili 400gp za plášť. Tailoring sem tenkrát na těch 42 natrénil klikáním a vybíráním z menu ručně. Pak sem přešel na assista a bylo to snažší. Následovalo po další dlouhé době Yoko.
Takže všichni staří hráči rozhodně nestáli na duálech a nemakrovali.
To je výsada převážně těch mladších, kteří chtějí všechno rychle rychle.
(PS: Rok jsem chodil za mága dungy, než mi vylezla magerka na 100. V NB dungu ve vespru jsem byl jako doma)
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

AFK = Away from keyboard

Nemyslím si, že to znamená nekoukej se na film nebo nepročítej si web.

Tato kontrola vznikla z důvodu toho, že lidi pustili macro a šli do školy nebo do práce. Pokud je člověk u PC, ať se přitom učí, kouká na film nebo dělá nějakou jinou věc tak by to mělo být v pořádku. Proč ho za to trestat?

Dokonce si myslím, že GM by měli na webu zveřejni nějaký Alarm kde bude hláška kterou pokaždé napíšou aby hráč po cinknutí mohl zareagovat.

To, že se někderé GM změnili v lovce udajných "AFKářů" a snaží se na ně nastražit co nejlepší past nechápu. Jidiného čeho se dociluje snížení zábavnosti hry.

PS: Ne, že by mi až tak vadilo bo mám dva monitory a skilly vymacrované ale příde mi, že zbytečně to jen odrazuje nové hráče a to je škoda.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Empair píše:AFK = Away from keyboard

Nemyslím si, že to znamená nekoukej se na film nebo nepročítej si web.
Pravidla DP:

"Platí zákaz makrování, sparringu a využívání výrobních skillů při opuštění PC (afk=away from keyboard).
Detaily a příklady:

- Toto pravidlo se vztahuje i na dobu, kdy vám běží makro a "zároveň sledujete TV" či "jste si odskočili".

- Za AFK je taktéž považováno, pokud hráč sice u počítače je, ale není schopen prokázat GM nebo kancléři, že sleduje hru.

- GM nebo kancléř může zvolit libovolný postup při AFK kontrole. Pokud vyžaduje odpovědi na kontrolní otázky, provede kontrolu takovým způsobem, aby bylo hráči zřejmé, že se jedná o kontrolu AFK."
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Frantisek ml. píše:........
Až děti vyrostete, tak zjistíte, že jste za své činy zodpovědni pouze vy a ne vaši rodiče. A nářky jako, mě se nechce, nebo nemám náladu, či to počká se stanou pouhou vzpomínkou na dětství.
Ty mě fakt bavíš. Jeden post lepší než druhej od tebe. Nevím kolik ti je, netroufám si to tvrdit, ale jak jde vidět, tak ty máš jasný přehled o věku všech dotyčných v téhle diskuzi. :roll:
Jen taková malá poznámečka k tomu tvému "úžasnému" trénování, ano všem nám tady ukápla slza, jak skvěle jsi to zvldánul a namaxoval svoje postavy za x let šitím plášťů. Ono to taky bude tím, že UO už není zrovna nejmladší hra a tenhle server nebude trvat věčně. Každý si chce zahrát. Ty tvoje extra "oldies" časy, jak na ně vzpomínáš jsou dávno v tahu a nikdo nepotáhne do dungu Rose brnka a nebude jak blbec dělat Meditaci, když chce manu a jestli to chceš zpátky, tak se nedá nic dělat, zatnou zuby a vymyslet stroj času. :idea:

Jinak Redd mě kontroloval už hodněkrát a vždycky to šlo standartně. Jsi/nejsi? Jednou po minutě následovala PF, to jsem se probral z latergie u počítače a konečně jsem si všimnul, že ta zelená barva u mě doma není zrovna v pohodě a zareágoval jsem. Každopádně vždycky napsal, takže stížnosti, že stojí na druhé straně Britu a gate je vzdálená 1000 obrazovek a on jen mlčky počítá na stopkách, kdy konečně bude moci dát IK blesk asik nebudou zrovna pravda.
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

To všichni:

Myslím, že vám to právě Kaj vysvětlil dostatečně a je na čase to tu uzamčít.
Zamčeno