Které gm byste smazali?:D
- Bartuc
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Věřím, ale hezky ustupuješ, je vidět že si pochopil chybu kterou si udělal. A teď se to snažíš zakecat, ne?Legend Of Pain píše:prosim ta vrat sa k slovnemu fotbalu, urobis lepsie ver mi..
[color=blue][size=125]...Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede do temnoty sváže...[/size][/color]
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Bartuc píše:Věřím, ale hezky ustupuješ, je vidět že si pochopil chybu kterou si udělal. A teď se to snažíš zakecat, ne?Legend Of Pain píše:prosim ta vrat sa k slovnemu fotbalu, urobis lepsie ver mi..
Pokial viem, oximus hral iba kedysi davno bratove postavy. niekedy pred pol rokom hral este NB vampira See You In The Hell, ktoreho logoval.Legend Of Pain píše:hej hej to ma s touto diskuziou fakt vela spolocne. co si snad videl oxima v hre ? paneboze ty teda perlis
Chcem tym povedat, ze ho pravdepodobne nepoznas ani z hry, ani z fora ale robis tu na neho ramena. Ze je EMO ? Tak je emo, je to jeho styl ktory musime respektovat, pretoze som nikde nezazrel ze by niekde niekedy napisal "Ty si drumer voe jako ty ses pyca" . A ano, zastavam sa ho, ked viem ze sa ho zastavam pred o dost vacsim odpadom, ako je on. Prajem dobru noc.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Acarus píše:treba uz si zasedlo.Ultragreen píše:Radši ani nepovím, které gm bych mazl, ještě by si na mě zasedlo

Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?