=============================
System Message
=============================
ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website.
a asi toho spammera dam do ignore listu
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Gandhi
Ale vždyť to je všechno chyba icq ... kdyby je zajímala fukčnost a ne prachy z reklam, tak by lidi neměli potřebu přecházet na jiné klienty...
Ale řekněte mi kdo nějak aktivně používá ty "smajlíky" nebo co to jak se to vybleje přes celou obrazovku a huláká to kraviny? Když to srovnám, jedniné co qip nemá a icq ano je možnost hrát hry přes icq. Ale abych kvůli tomu používal icq, které je pomalé, má všude x reklam a odkazů na všemožné hovadiny, pomalu načítá a zabírá 100% paměti, k tomu mě opravdu nikdo nedonutí.
U qipu 2005 nepomohlo IDcko, jedine stazeni noveho buildu 8080
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
presne tak, nekde sem ale v naky dikuzi cetl, ze to prepsani ID platilo jen pro QIP infinium ...
jasne, nekteri to prave resili ze presli na infium, ale my co trpime Mirovym syndromem (cili zavislost na starych vecech) a jeli sme donedavna na win 98, tak se nam proste prechazet nechce. Ale vsechna cest vyvojarum ze tak rychle zareagovali
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Kaslete na ICQ, Zaridte si Jabbera. Podporuje ho i Miranda. Pokud mate email od Googlu tak automaticky dostanete i ucet na Jabera se stejneou adresou. Víc lidi prechazi na Jabbera, samozrejme ze nejde aby vsichni presli, ale ukazat ostatnim ze tu je i neco jineho a lepsiho . Postupně sabovat ICQ.