Pkacka

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)

Mate pk a jste ve frakci?

ano
27
36%
ne
48
64%

Celkem hlasů: 75

Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Blecha píše:Nejde o to jak dlouho hraju a je mi jedno i jak hraju ,ale vim že ultimu na DP hraju rozhodně dýl než ty,ale lepší rozhodně nejsem ,jsi skoro jak meggie (skoro bůh) :wink: . Jo a vúčy těm hrupkám .... Mno nejsem mystr v česťyně
Jen tak orientačně ty víš jak dlouho hraju? ty k týto informaci máš přístup? Tak to RESPECT
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Blecha píše:
Meggie píše:PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnáší Smile Mě to prostě jen zajímá jaký opatření jsou zavedený na to abyte vy nemohli jít do dungu a vydělat si ekvip pojezdem, případně harvem někde.

Jo jasně si skvělej a povišuj se dál nad ostatníma , každý tě obdivuje
By mě zajímalo, kde v jeho postech vidíš něco, co by se dalo považovat za povyšování se nad tebou. Spíš si z tebe jen dělá srandu, asi jako každej tady, protože jsi neuvěřitelně pro smích :roll: .
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Miky Mora píše:
Blecha píše:
Meggie píše:PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnáší Smile Mě to prostě jen zajímá jaký opatření jsou zavedený na to abyte vy nemohli jít do dungu a vydělat si ekvip pojezdem, případně harvem někde.

By mě zajímalo, kde v jeho postech vidíš něco, co by se dalo považovat za povyšování se nad tebou. Spíš si z tebe jen dělá srandu, asi jako každej tady, protože jsi neuvěřitelně pro smích :roll: .
Jo no mám vrozenej talent , mám rád srandu :wink: Ale nemam rád Hated umějí jen psát a mluvit :roll:
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Blecha píše:
Miky Mora píše:
Blecha píše:
Jo no mám vrozenej talent , mám rád srandu :wink: Ale nemam rád Hated umějí jen psát a mluvit :roll:
mno to umej porad vic nez ty :pppp
Správce charity válečníků
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Od toho jsme Hated, ti, který nemá nikdo rád víš! :?. Mno ono je možná pořád do života lepší umět psát a mluvit, než umět něco hrát (což vám je taky cizí) a ťápat blbosti :wink:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Blecho já sem to nebral ani jako možnost udělat si z tebe srandu ani jako to povýšit se nad někoho, ba dokonce ani jako ukázat, že ve skutečnosti nejsem polobůh, ale bůh. Jen jsem se prostě zeptal, jaký jsou na DP omezení, který tak velký pk guildě jako je Kovárna brání v tom aby šli pojet někoho do dungu, nebo jít někam harvit. Toť vše. To že mě tu hned napadneš (ještě, že ne fyzicky, to by tě jinak stihnul trest boží) už je věc druhá a k tý se nebudu vyjadřovat abych ti dokázal, že mi opravdu šlo jen o to dostat z tebe jaký že jsou ty omezení.
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Meggie píše:Blecho já sem to nebral ani jako možnost udělat si z tebe srandu ani jako to povýšit se nad někoho, ba dokonce ani jako ukázat, že ve skutečnosti nejsem polobůh, ale bůh. Jen jsem se prostě zeptal, jaký jsou na DP omezení, který tak velký pk guildě jako je Kovárna brání v tom aby šli pojet někoho do dungu, nebo jít někam harvit. Toť vše. To že mě tu hned napadneš (ještě, že ne fyzicky, to by tě jinak stihnul trest boží) už je věc druhá a k tý se nebudu vyjadřovat abych ti dokázal, že mi opravdu šlo jen o to dostat z tebe jaký že jsou ty omezení.
a stejne kecas :wink: :roll:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Miky mora atd... Snaží te se tady akorát naznačit jaká sem troska , že hraju warra a že sem njubik . Umim hrát jen hru atd.... Akorát tu spamuješ blbosti a rád bych si s tebou dal někdy duel.Meggie nic proti tobě si jeden z mála lidí normalní na tomto shardu , ale si prostě frakce :wink: . Nevim co mam napsat dál ,ale dostali ste mě a jsem prostě ubožák :roll: .Nějake další otázky
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Nemusíš bejt tak sebekritickej, spíš se nejdřív zamysli nad tim, co píšeš... Pak akorát ostatním nahráváš na smeč.
Frakce sem byl, frakce sem a frakce budu. (Dokud nás smrt nerozdělí ;p)
A nemám žádné další otázky.
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Nejsem sebekritickej ale lidi pak neví co maj psát , když řeknu že sem idiot :wink: .Myslim nad tím co píšu a co sem napsal a za tim si stojim.
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Blecha píše:Nejsem sebekritickej ale lidi pak neví co maj psát , když řeknu že sem idiot :wink: .Myslim nad tím co píšu a co sem napsal a za tim si stojim.
V tom případě se stále musím dožadovat tvé odpovědi na mou otázku: "Jaká opatření brání tak velké pk guildě jako je Kovárna k tomu aby si naharvila equipy pojezdem v dungu, nebo harvem?"
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

PK maji artefakt! Panikaaaa!

A urcite to tak tezke nebylo (:

Ono to Meggie asi nebude o omezeni,ale o lenosti a nebo spis , ze dokud jich 5+ tak nevytahnou paty z kovarny a to se potom tezko vydelava..Staci kazdy den obkopat vsechny dungy a nekde na nekoho urcite narazite,ale my jsme vam porad v patach! Runa se rozsviti, strasna panika O/CH naskáčeme na vás BUM BUM BUM a máte prd! :lol:

A za 10 minut az reffnete, tak očekáváme vaše top pasti, aby jste si nejaky ten pvp spotrebak nalotili :P
V.I.R.
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Perun píše:PK maji artefakt! Panikaaaa!

A urcite to tak tezke nebylo (:

Ono to Meggie asi nebude o omezeni,ale o lenosti a nebo spis , ze dokud jich 5+ tak nevytahnou paty z kovarny a to se potom tezko vydelava..Staci kazdy den obkopat vsechny dungy a nekde na nekoho urcite narazite,ale my jsme vam porad v patach! Runa se rozsviti, strasna panika O/CH naskáčeme na vás BUM BUM BUM a máte prd! :lol:

A za 10 minut az reffnete, tak očekáváme vaše top pasti, aby jste si nejaky ten pvp spotrebak nalotili :P
Pasti ne, stačí když skočíte ve vyrovnanym počtu ,třeba když vás je vuc o 1-4 lidi a nemusíme dělat pasti
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Blecha píše:Pasti ne, stačí když skočíte ve vyrovnanym počtu ,třeba když vás je vuc o 1-4 lidi a nemusíme dělat pasti
To už je zas duben?
Nexios
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Blecha píše: Pasti ne, stačí když skočíte ve vyrovnanym počtu ,třeba když vás je vuc o 1-4 lidi a nemusíme dělat pasti
jachachaaa
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Prafotr Morava píše: jachachaaa
Pravda nemá smysl se hádat ,každej víme svý
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Bacha na to, Prafotr Morava je vysoce inteligentní a božský, takřka jako Hunter, jsou to hvězdy, které svítí na noční obloze a celý svět vzhlíží k jejich dokonalosti :wink: Nemáš šanci !
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Marsyas píše:Bacha na to, Prafotr Morava je vysoce inteligentní a božský, takřka jako Hunter, jsou to hvězdy, které svítí na noční obloze a celý svět vzhlíží k jejich dokonalosti :wink: Nemáš šanci !
Konečně, že jste si to taky uvědomili. Kneel down humble servants!
Nexios
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

co tu resite? pkcka uz prece nejsou ...
clen fora vod dob Imperia
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Xanthos píše:Nikdy neseženeš dost lidí na zničení Kovárny.
Staci jeden duch a jedno GM, nic slozityho :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Odpovědět