Jen tak orientačně ty víš jak dlouho hraju? ty k týto informaci máš přístup? Tak to RESPECTBlecha píše:Nejde o to jak dlouho hraju a je mi jedno i jak hraju ,ale vim že ultimu na DP hraju rozhodně dýl než ty,ale lepší rozhodně nejsem ,jsi skoro jak meggie (skoro bůh). Jo a vúčy těm hrupkám .... Mno nejsem mystr v česťyně
Pkacka
By mě zajímalo, kde v jeho postech vidíš něco, co by se dalo považovat za povyšování se nad tebou. Spíš si z tebe jen dělá srandu, asi jako každej tady, protože jsi neuvěřitelně pro smíchBlecha píše:Meggie píše:PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnáší Smile Mě to prostě jen zajímá jaký opatření jsou zavedený na to abyte vy nemohli jít do dungu a vydělat si ekvip pojezdem, případně harvem někde.
Jo jasně si skvělej a povišuj se dál nad ostatníma , každý tě obdivuje

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Jo no mám vrozenej talent , mám rád sranduMiky Mora píše:By mě zajímalo, kde v jeho postech vidíš něco, co by se dalo považovat za povyšování se nad tebou. Spíš si z tebe jen dělá srandu, asi jako každej tady, protože jsi neuvěřitelně pro smíchBlecha píše:Meggie píše:PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnáší Smile Mě to prostě jen zajímá jaký opatření jsou zavedený na to abyte vy nemohli jít do dungu a vydělat si ekvip pojezdem, případně harvem někde.
Jo jasně si skvělej a povišuj se dál nad ostatníma , každý tě obdivuje.

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mno to umej porad vic nez ty :ppppBlecha píše:Jo no mám vrozenej talent , mám rád sranduMiky Mora píše:By mě zajímalo, kde v jeho postech vidíš něco, co by se dalo považovat za povyšování se nad tebou. Spíš si z tebe jen dělá srandu, asi jako každej tady, protože jsi neuvěřitelně pro smíchBlecha píše:
Jo jasně si skvělej a povišuj se dál nad ostatníma , každý tě obdivuje.
Ale nemam rád Hated umějí jen psát a mluvit
Správce charity válečníků
Blecho já sem to nebral ani jako možnost udělat si z tebe srandu ani jako to povýšit se nad někoho, ba dokonce ani jako ukázat, že ve skutečnosti nejsem polobůh, ale bůh. Jen jsem se prostě zeptal, jaký jsou na DP omezení, který tak velký pk guildě jako je Kovárna brání v tom aby šli pojet někoho do dungu, nebo jít někam harvit. Toť vše. To že mě tu hned napadneš (ještě, že ne fyzicky, to by tě jinak stihnul trest boží) už je věc druhá a k tý se nebudu vyjadřovat abych ti dokázal, že mi opravdu šlo jen o to dostat z tebe jaký že jsou ty omezení.
a stejne kecasMeggie píše:Blecho já sem to nebral ani jako možnost udělat si z tebe srandu ani jako to povýšit se nad někoho, ba dokonce ani jako ukázat, že ve skutečnosti nejsem polobůh, ale bůh. Jen jsem se prostě zeptal, jaký jsou na DP omezení, který tak velký pk guildě jako je Kovárna brání v tom aby šli pojet někoho do dungu, nebo jít někam harvit. Toť vše. To že mě tu hned napadneš (ještě, že ne fyzicky, to by tě jinak stihnul trest boží) už je věc druhá a k tý se nebudu vyjadřovat abych ti dokázal, že mi opravdu šlo jen o to dostat z tebe jaký že jsou ty omezení.

http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Miky mora atd... Snaží te se tady akorát naznačit jaká sem troska , že hraju warra a že sem njubik . Umim hrát jen hru atd.... Akorát tu spamuješ blbosti a rád bych si s tebou dal někdy duel.Meggie nic proti tobě si jeden z mála lidí normalní na tomto shardu , ale si prostě frakce
. Nevim co mam napsat dál ,ale dostali ste mě a jsem prostě ubožák
.Nějake další otázky

V tom případě se stále musím dožadovat tvé odpovědi na mou otázku: "Jaká opatření brání tak velké pk guildě jako je Kovárna k tomu aby si naharvila equipy pojezdem v dungu, nebo harvem?"Blecha píše:Nejsem sebekritickej ale lidi pak neví co maj psát , když řeknu že sem idiot.Myslim nad tím co píšu a co sem napsal a za tim si stojim.
PK maji artefakt! Panikaaaa!
A urcite to tak tezke nebylo (:
Ono to Meggie asi nebude o omezeni,ale o lenosti a nebo spis , ze dokud jich 5+ tak nevytahnou paty z kovarny a to se potom tezko vydelava..Staci kazdy den obkopat vsechny dungy a nekde na nekoho urcite narazite,ale my jsme vam porad v patach! Runa se rozsviti, strasna panika O/CH naskáčeme na vás BUM BUM BUM a máte prd!
A za 10 minut az reffnete, tak očekáváme vaše top pasti, aby jste si nejaky ten pvp spotrebak nalotili
Ono to Meggie asi nebude o omezeni,ale o lenosti a nebo spis , ze dokud jich 5+ tak nevytahnou paty z kovarny a to se potom tezko vydelava..Staci kazdy den obkopat vsechny dungy a nekde na nekoho urcite narazite,ale my jsme vam porad v patach! Runa se rozsviti, strasna panika O/CH naskáčeme na vás BUM BUM BUM a máte prd!

A za 10 minut az reffnete, tak očekáváme vaše top pasti, aby jste si nejaky ten pvp spotrebak nalotili

V.I.R.
Pasti ne, stačí když skočíte ve vyrovnanym počtu ,třeba když vás je vuc o 1-4 lidi a nemusíme dělat pastiPerun píše:PK maji artefakt! Panikaaaa!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Konečně, že jste si to taky uvědomili. Kneel down humble servants!Marsyas píše:Bacha na to, Prafotr Morava je vysoce inteligentní a božský, takřka jako Hunter, jsou to hvězdy, které svítí na noční obloze a celý svět vzhlíží k jejich dokonalostiNemáš šanci !
Nexios