Tak si to uží a ať vidíš aspoň nějaký gólyPetysek píše:Jedu se podivat na portugalce s českem, tak vsadím na portugalce 100k :p
ME 2008
Ber to takhle Bruckner chce asi hrát jak Řekové na minulým EuruEdail píše:No tak nevím no ... z tohoto výkonu sem byl teda hodně zklamanej ... snad jediny co fungovalo byl Čech a bránění standartek a že jsme měli možnosti si jich vyzkoušet v obraně :p
Švýcaři nás vpodstatě celej zápas přehrávali a my jsme měli hrozný ale hrozný štěstí. Pokud mám hodnotit jednotlivce tak určitě tři nejlepší hráči na hřišti z naší strany Čech a úplně se mi to příčí říct a nikdy sem nemyslel že něco takovýho řeknu ale nejlepším hráčem v poli Sionko a hned s ním Grygera ostatní snad jako kdyby se jim nechtělo hrát jo a abych nezapomněl Bruckner se konečně už poučil a zjistil že fakt když to na Kollera nejde tak ho tam nemá cenu nechávat 90 minut že se třeba něco stane a vystřídal ho zavčas to má u mě plus určitě. Jo a nevím co Bruckner vidí na Plašilovi ale mě teda za poslední zápasy nepřesvědčil že tam má být...
Celkově ale bída a Švýcaři si zasloužili aspoň bod ... ještě že se to hraje na góly ... nicméně dál hrát takto tak můžeme leda koukat jak postupuje někdo z trojice portugalsko/turecko/švýcarsko =)

- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak. Frei z toho byl, chudak, celej skleslej. Ale moc se mu nedivim, chtel se pred domacim publikem vytahnout a uz si asi do konce nezakope..Uther píše:Švejcaři si zasloužili 3 body a naši jet dom ,můžeme bejt rádi že se zranil Frei nebo jak se menoval
Jinak k ty holomajzne vcera nemam slov. Vsak dostanem ratata vod Portugalcu a Turku, pac oba dva tymy hrali vcera dobrej fotbal a s nasim vykonem jim budem mozna tak lizat paty. Uz aby ten blb Bruckner vypadnul a prisel tam nekdo, kdo nebude protezovat ty prestarly star jako Galasek, tref me do hlavy Koller a dalsi esa, co tam plouzej jak na pohrbu

Tady nejde o obranu ta je celkm dobrá ikdyž místo Rozehnala bych tam dal Kováče, ale záloha aútok děs běs - Galásek Plašil Koller - ty do repre už nepatří. A podle mě by sme měli začít hrát na dva útročníky protože proti Portugalcům s jednim hrotem budem bránit jak kktiPatejl píše:turci byli sice jedna na jedna dobri, ale jinak jako tym stali za prd, si nedokazali nahrat do tutovky a od portugalcu sem cekal taky vic, nase obrana je lepsi nez turku, takze bych rozhodne nehazel flintu do zita

mno galasek hral vcera docela v pohode, plasila sem moc nevidel a koler to mel tezky, bo mel celou dobu na sobe 2 chlapy, jinak si nemyslim, ze budeme proti portugalcum hrat 4:5:1, bo se to ted moc neosvedcilo(snad si toho vsiml i bruckner :p)Petrkov píše:Tady nejde o obranu ta je celkm dobrá ikdyž místo Rozehnala bych tam dal Kováče, ale záloha aútok děs běs - Galásek Plašil Koller - ty do repre už nepatří. A podle mě by sme měli začít hrát na dva útročníky protože proti Portugalcům s jednim hrotem budem bránit jak kkti
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Galasek nehraje uz pekne dlouho v pohode. Zrovna jeho sem sledoval ostrizim zrakem a prisel mi fakt tragickej. Koller to samy. Co to je vymluvy, ze na sobe mel dva chlapy. je vysokej jak hora, proste poradnej kus chlapa a jeste k tomu utocnik. Takovej hrac by se mel prosadit i mezi trema. Ten jeho lazo plazo vyklus a absecne nejaky dravosti za micem je vylozene do oci bijici a pak to dopada tak, ze se mu musi najit vymluva v podobe "dvou hracu". Zaplat panbuh, ze ho pak vystridal.Patejl píše: mno galasek hral vcera docela v pohode, plasila sem moc nevidel a koler to mel tezky, bo mel celou dobu na sobe 2 chlapy, jinak si nemyslim, ze budeme proti portugalcum hrat 4:5:1, bo se to ted moc neosvedcilo(snad si toho vsiml i bruckner :p)
K ty taktice bych byl rad, abys mel pravdu

Patejl píše:mno galasek hral vcera docela v pohode, plasila sem moc nevidel a koler to mel tezky, bo mel celou dobu na sobe 2 chlapy, jinak si nemyslim, ze budeme proti portugalcum hrat 4:5:1, bo se to ted moc neosvedcilo(snad si toho vsiml i bruckner :p)Petrkov píše:Tady nejde o obranu ta je celkm dobrá ikdyž místo Rozehnala bych tam dal Kováče, ale záloha aútok děs běs - Galásek Plašil Koller - ty do repre už nepatří. A podle mě by sme měli začít hrát na dva útročníky protože proti Portugalcům s jednim hrotem budem bránit jak kkti
No tak jestli se bude hrát styl 4:5:1 tak čekam že dostaneme bůra

podle mě by měli naši hrát styl 4:4:2 a do útoku Svěrkoš a Fenin, protože sou mladí a nebojí se do toho jít a aspoň by dřeli
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Jako nej bylo jak ten komentátor Muller je o hlavu menší než Koller a váží jen 67 kg a náš borec metrák bude to mít obrana těžký
A pak v zápase Muller vyhrál každej hlavičkovej souboj s línym Dinem kterej se přes ten metrák ani neodlepí od země
A pak v zápase Muller vyhrál každej hlavičkovej souboj s línym Dinem kterej se přes ten metrák ani neodlepí od země
jj taky si myslim Svěrkoš a fenin je asi to nej v Offenzivě co můžeme nabídnout a jěště bych tam dal Sionka ale jen jako Offenzivního záležníkaPetrkov píše:4:4:2 a do útoku Svěrkoš a Fenin, protože sou mladí a nebojí se do toho jít a aspoň by dřeli
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Záloha by mohla bejt Sionko Jarolím Polák a pak si VlčekPrafotr Morava píše:Jako nej bylo jak ten komentátor Muller je o hlavu menší než Koller a váží jen 67 kg a náš borec metrák bude to mít obrana těžký
A pak v zápase Muller vyhrál každej hlavičkovej souboj s línym Dinem kterej se přes ten metrák ani neodlepí od zemějj taky si myslim Svěrkoš a fenin je asi to nej v Offenzivě co můžeme nabídnout a jěště bych tam dal Sionka ale jen jako Offenzivního záležníkaPetrkov píše:4:4:2 a do útoku Svěrkoš a Fenin, protože sou mladí a nebojí se do toho jít a aspoň by dřeli
Petrkov píše:Záloha by mohla bejt Sionko Jarolím Polák a pak si VlčekPrafotr Morava píše:Jako nej bylo jak ten komentátor Muller je o hlavu menší než Koller a váží jen 67 kg a náš borec metrák bude to mít obrana těžký
A pak v zápase Muller vyhrál každej hlavičkovej souboj s línym Dinem kterej se přes ten metrák ani neodlepí od zemějj taky si myslim Svěrkoš a fenin je asi to nej v Offenzivě co můžeme nabídnout a jěště bych tam dal Sionka ale jen jako Offenzivního záležníkaPetrkov píše:4:4:2 a do útoku Svěrkoš a Fenin, protože sou mladí a nebojí se do toho jít a aspoň by dřeli
ja bych zas jankula presunul na kraj zalohy....
galasek si svy dozadu odehral, navic nahral na golRampa McKvak píše:Galasek nehraje uz pekne dlouho v pohode. Zrovna jeho sem sledoval ostrizim zrakem a prisel mi fakt tragickej. Koller to samy. Co to je vymluvy, ze na sobe mel dva chlapy. je vysokej jak hora, proste poradnej kus chlapa a jeste k tomu utocnik. Takovej hrac by se mel prosadit i mezi trema. Ten jeho lazo plazo vyklus a absecne nejaky dravosti za micem je vylozene do oci bijici a pak to dopada tak, ze se mu musi najit vymluva v podobe "dvou hracu". Zaplat panbuh, ze ho pak vystridal.
K ty taktice bych byl rad, abys mel pravdu. Bohuzel se bojim, ze Gandalf tu hru nejak zavratne otvirat nebude. Chtelo by to dat sanci tem mladejm klukum a vysrat se na ty zajety koleje, co uz se stejne davno rozpadaj...
a kdyz na nekoho hrajou 2 hraci skoro osbone, tak s tim neudela at je to koler nebo ronaldinho