Vampire

Odpovědět
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
Papez píše:Hele Wilsone, já tě nesoudím kvůli výplodům na forku, tak se toho taky zdrž :p.
ja te nesoudim ale dle forka , ale bohuzel dle toho jak sem te videl ve hre ...
Mě vždycky pobaví, že o mě ty nejb*bější kecy vedou ti, co mě nejmíň znají. Ty jsi vlastně děd Vševěd, co?

On totiž může jaksi vamp hodit si inkognito jen těsně po morfu nebo s boostem a k min blastu by se taky hodil. On je snad vamp morf pvp postava nebo co? To že nemám dle tebe "dokonalý herní skill" s tím nemá nic společného, jen si chci tuhle postavu max. užít. Srovnávat tohle se sumem pro pala, hodinkama s vodotryckem příp dalšími perlami mi přijde naprosto absurdní. Jen pište kraviny, určitě mě tím znemožníte :).
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Papez píše:.....
Zkus ho maximalne využit tak jak je ted :wink:
neexistující stranka
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Cunning mi nevadí vůbec, stejně je v humanoj lepší a zábavnější, vadí mi ale že je takový misser :)
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Sejra píše:...
Snažím se :).
Papez - The Vampire.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Papez píše:
Wilson píše:
Papez píše:Hele Wilsone, já tě nesoudím kvůli výplodům na forku, tak se toho taky zdrž :p.
ja te nesoudim ale dle forka , ale bohuzel dle toho jak sem te videl ve hre ...
Mě vždycky pobaví, že o mě ty nejb*bější kecy vedou ti, co mě nejmíň znají.
Například ty?
Věř,že Wilzn o té hře ví určitě víc než ty.
Papez píše: On totiž může jaksi vamp hodit si inkognito jen těsně po morfu nebo s boostem a k min blastu by se taky hodil.
Nevím jak ty,ale dungy bez bůstu rly nechodím.Vážně nevidím problém - Inkognito je kouzlo využitelné tak max. pro nb upíry,kteří si ho ihned po morfu hodí = Triglav tím zabil dvě mouchy jednou ranou.
Jestli si myslíš,že ti to v dungu nějak extra pomůže,tak ti předem říkám ne ;p Maximálně nas*reš ostatní členy výpravy,bo tě nerozeznají od ostatních vampů,kteří budou mít určitě taky chytře hozené inko.
Papez píše:On je snad vamp morf pvp postava nebo co? To že nemám dle tebe "dokonalý herní skill" s tím nemá nic společného, jen si chci tuhle postavu max. užít.
Řeknu to takhle - má, a hodně.Nejlíp si ji užiješ tak,že si přestaneš hrát na všeuměla a všemurozuměla a smíříš se s chybami,které tohle(a všechny !) povolání má.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Já si na všeználka nehraju, nevím, kdes to sebral. (Od toho jsou tu jiní).

Edit: a pročistěte to tu někdo od toho spamu.

Ano Oxime, chyby jsou od toho, aby se jim člověk přizpůsobil...asi jsi chtěl říct nedostatky, ne?
Papez - The Vampire.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Řekl jsem přesně to,co jsem chtěl říct,protože hráč má umět hrát svoje povolání i přes jeho nedostatky/chyby/shit like that,říkej si tomu jak chceš.
Ty tu prostě jenom pořád brečíš,že ti to nejde,ale chyba není v té hře ;)
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Oximus a kto ti povedal, ze ty si ten pravy aby si tu hodnotil, sudil druhych a navazal sa do nich? Vo vecsine topickov je tu od teba samy posthunt a z vecsiny tvojich postov vobec neriesis temu ale ludi co to pisu.

Kazdy tu hru vidi inak, tak nevnucuj svoj pohlad na hru druhym, ked tu negeemkujes.

Edit: A ak mas pocit, ze potrebujes reagovat na moj post, tak mi radsej napis pmku

Papezi a ty to uz nechaj tak: Incognito bude tak ako je a ma to svoje dovody . A to, ze buguje morfovaci krystal pre vampa je skareda vec, gm o tom vedia a neni treba tu na to tema diskutovat, ked uz tu k tomu bolo vyjadrenie. Pravdepodobne to tak bude a treba si davat pozor.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Oximus píše:Například ty?.........Věř,že Wilzn o té hře ví určitě víc než ty.....
Ono to není ani tak o znalosti hry, jako o znalosti emulátorů a herního nastavení.
[i]Jeden ringoš velí všetkým, devět lidí sváže, na pařbu je přivede, do temné garáže.[/i]
Largon Skraja
Inkless
Inkless

Příspěvek od Largon Skraja »

Nerad tady sbírám posty což na starém foru jsem mněl všechny oba dva a taky zbytečné. Pořád se tu řeší kdo je lepší, kdo je horší. Spíš bych řešil, jestli je daná postava zábavná a ano, upír je doopravdy zábavný a proto je lepší pro mne jak klerik. Jestli je lepší tamten nebo tenhle je vcelku jedno. Cunnig bych upírovi doopravdy nedával, je to zbytečné s arzenálem ryb a hudebních nástrojů. Agilitu bych také za nic neměnil ani neodstraňoval, přeci jen si staty nahodim po shození rád (to je pro ty co by místo toho harm a další blbosti, které upír v pvp nepotřebuje, protože ano, světe div se, je bez něj už tak výborný). Na názory tipu miss, pokud missuješ v humanovi, blood roba, mystik, brujah pláš´t a se 130% taktikou a 110 fencem už něco trfíš ne? Pokud tě štve s gangrelem a tremerem, že missuješ hold blbej klan mno... Jinak k těm klerikovo summum. Vamp má blade spirity což je na pvm neocenitelný pomocník a narozdíl od klera slušný taming na klamy. Tudíž si myslím, že se to srovná. Akorát nevim co se porád řeší za blbosti, já chci todle on chce tamto. Pokud už bych něco chtěl, tak uvedu přesný důvod proč a proč ne to staré.....(odpovědi tipu, protože to je nahouby si myslim nejsou také adekvátní) Jinak se z mého pohledu nemáme o čem bavit.. (doufam v rozumné odpovědi nebo jako vždy přestanu zase to forum časem číst, protože to brouzdání spamem a nebo hnojnými výrazy mne nebaví)
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

moc much se nevyresilo, nb vamp to na sebe nehodi s jeho skillem magie
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Raona píše:moc much se nevyresilo, nb vamp to na sebe nehodi s jeho skillem magie
On nekdo zamyslel, ze by nb vamp mel na sebe hodit inkognito? To je moucha, ktera neexistuje.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

largo píše:...
on si niekto vybera klan podla toho aky skill mu to prida? :roll:

re inkognito
nechcem byt nevdacny ale akosi tomu nerozumiem... inkgnito upirovi len do morfu. preco? pre nb upirov? mala mgry. (ono vseobecne inkognito co zerie myslim nejakych 15many pre upira s 10int....) pre true upirov? skutocny true do mesta aj tak nevkroci v morfe a bez morfu je mu inkognito nanic...
nechcem kritizovat, len by som to chcel pochopit. a potom sa rad budem z noveho inkognita vytesovat spolu s vami ;)
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Shadowsong píše: on si niekto vybera klan podla toho aky skill mu to prida? :roll:
treba ja

osobne si myslim ze incognito bylo pridano vampum jen proto aby ho proste nekdo mel (a k vampovi se hodi asi nejvic)

... Vision vs Speech test ...
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Wizzy píše: osobne si myslim ze incognito bylo pridano vampum jen proto aby ho proste nekdo mel (a k vampovi se hodi asi nejvic)
Tak tak, nechteli jsme kouzlo uplne rusit a v pripade morfu vampu se jevi jako nejvice RP potencialni a hlavne neskodne. Plus jediny skutecne realny efekt toho kouzla je mazani barvy stone morfum. Berte to jako drobnost, bez casteho vyuziti.

NB vamp je divoke prihlouple a nezkusene zviratko, ktere svou podstatu skryvat nedovede.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Shadowsong píše: on si niekto vybera klan podla toho aky skill mu to prida? :roll:
Jasňačka :D Ono když to přidá +10 do zvoleného skillu, tak to dost ovlivní hratelnost. Jsem zvědavá, kolik lidí byl dělalo quest na šerpy, kdyby to nic nepřidalo.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Atalia píše:
Jasňačka :D Ono když to přidá +10 do zvoleného skillu, tak to dost ovlivní hratelnost. Jsem zvědavá, kolik lidí byl dělalo quest na šerpy, kdyby to nic nepřidalo.
No ja si ho vybral tak ze sem klinul na prvni kamen v cove co byl nejbliz horizitu ;p
ale Shadow myslel vyber klanu .. do toho se urcita rp stranka vnest da, kdyz si kazdej zrekapituluje sam sebe tak se urcite zaradi ... ja sem zvolil brujah nevedomky, a fakt bych do nej sel stejnak :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

wizzy a atalia - to bolo myslene ironicky ;)
lucky - ako keby som to pisal ja :]
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

kdyz by na dp byli ty klany skutecne nejak aktivni, rekneme aspon nejaky clan questy, turnaje, atd. pak by se dalo mluvit o RP, do ty doby to furt bude: pls kterej klan co dava abych si vybral spravne

... Vision vs Speech test ...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Wizzy píše:kdyz by na dp byli ty klany skutecne nejak aktivni, rekneme aspon nejaky clan questy, turnaje, atd. pak by se dalo mluvit o RP, do ty doby to furt bude: pls kterej klan co dava abych si vybral spravne
To je pravda, ale tak vis co, nekdo si to muze vybrat 'rp volbou' ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Odpovědět