nekdo breci na forku, nekdo na TS, nekdo na icq...Wilson píše:samozrejme, presne tak no a nejvic onanuju nad tim jak pak brecite po forech (:

na to aby si mohol kastit death vorta potrebujes nejaky lepsi equip nie len +5 robku a +5 kosti... nemyslim si, ze ak chce niekto prasit bude to robit v drahom equipe. Niektori hraci si specialne na toto robia nb postavy ktore su iba odlognute v gz a cakaju na spravnu prilezitost ked sa vyskytne v blizkosti rejr panacik (v poslednej dobe staci ak ma myth komplet...)Papez píše:Já myslel death worta jestli na něj nehodil, že s klasickým vortexem jde zaútočit bez crimu vím
Nebrecim pouze tu zkousim rozprudit krev pvperu, jen mi prislo zvlastni srovnavat HK s tim ze uz mu nemam co vzit tak mu dam HK. To mi prijde spis jako demence takovy argument. Asi jako kdyby sel lupic prepadnout postu a kdyz zjstil ze v kase je jen stovka tak vsechny postrilel. To je ten rozdil mezi tezce labilnim clovekem a normalnim.Wilson píše:samozrejme, presne tak no a nejvic onanuju nad tim jak pak brecite po forech (: irony
Když se chce někdo k ostatním chovat hnusně, ať nečeká, že ho za to ostatní budou milovat. To už je úděl 'true pk'-být 'hnusným a nelístostným vrahem a lupičem'. Na to si zas zvykni ty, dokud budou lidi praseni, bude jim to vadit.Wilson píše:
aha, k a kdes prisel na to ze to je normalni praseni? Ja bych rekl ze je to jen jedna z moznostvi co muzes udelat kdyz zabijes blue ci pk ...
mno tak srovnavat hk s postrilenim lidi na poste je taky fakt urcite to nejlepsi a nejpresnejsi prirovnani. Kdyz uz teda, tak lupice posty bych prirovnal k pk kteri jdou pojet vypravu nekam do dungu. Kdyz ten lupic k okradeni potrebuje nekoho zabit tak ho zabije, to same pk. Ale kdyz beha pk po lese (čti cove) potka modraka a zabijeho, tak ho lze prirovnat v rl k magorovi co beha po americkejch skolach s bouchackou strili lidi a je mu jedno jestli zabil multimiliardare nebo bezhouse. No ale ted uz dost michat hru a real dohromady.Byotch píše:jen mi prislo zvlastni srovnavat HK s tim ze uz mu nemam co vzit tak mu dam HK. To mi prijde spis jako demence takovy argument. Asi jako kdyby sel lupic prepadnout postu a kdyz zjstil ze v kase je jen stovka tak vsechny postrilel. To je ten rozdil mezi tezce labilnim clovekem a normalnim.
jestli pro tebe je znechuceni a ponizeni to ze ti nekdo druhej ve virtualni hre sebral par pixelu, tak to uz to opravdu vypni a nikdy nezapinej a vyhledej odbornou pomoc ...Papez píše:Jinak evidentně máš problém pochopit definici 'prasení'- chovat se tak, abych toho druhého maximálně znechutil, ponížil a naštval.
ano mas pravdu tomu se muzu leda tak zasmat, kdyz tu podavas priklady z rl a snazis se to srovnavat s virtualni pocitacovou hrouByotch píše:Ale on srovnava s realem omg, omfg, lol, rolf to je ...
V tom případě by potřebvali stejnou odbornou pomoc i ti, pro které obírání ostatních o těch pár pixelů tak hrozně znamená, navíc nejde jen o to-takže cílem 'true pk' by mělo být vyhnat toho druhého od Ultimy? Taky názor...Wilson píše: jestli pro tebe je znechuceni a ponizeni to ze ti nekdo druhej ve virtualni hre sebral par pixelu, tak to uz to opravdu vypni a nikdy nezapinej a vyhledej odbornou pomoc ...
jenze ty tvoje argumenty co tu podavas, dle kterejch kdyz dostanes hk ci rk tak te to vyhani od hrani ultimy, sou leda tak k smichu, v tvym pripade mozna uz k placi ....Papez píše:V tom případě potřebují odbornou pomoc i ti, pro které obírání ostatních o těch pár pixelů tak hrozně znamená, navíc nejde jen o to-takže cílem 'true pk' by mělo být vyhnat toho druhého od Ultimy? Taky názor...
Tak proč se teda dává hk a rk, co?Wilson píše: jenze ty tvoje argumenty co tu podavas, dle kterejch kdyz dostanes hk ci rk tak te to vyhani od hrani ultimy, sou leda tak k smichu, v tvym pripade mozna uz k placi ....
Ja bych rek ze ty panve nosej ty PK s 20 regama, ono kdyz jim dojdou regy tak panve pak pouzivaj jako zbran. Blue hraci jim pak lootnou panvicku a nemusi jim davat HK pac uz je o neco pripravilyCastian píše:jojo a kadze pk si poctivo nosi panvicku na maso ... co keby stretli nahodou toho potulneho rangera co dava par sipiek a nemali by ho cim nakrmit? saadDuffy píše:Z rk je fame, z hk je maso na cooking
Ad Wilson: Taky si rikam proc ty PK tolik breceli kdyz je smazaly, kdyz to je jen par pixeluPapez píše:já vím že se mně snažíš přesvědčit, že jsem já magor, ...Wilson píše: jestli pro tebe je znechuceni a ponizeni to ze ti nekdo druhej ve virtualni hre sebral par pixelu, tak ...
To si mu nemel rikat pac ted pude a zalozi novou diskuzi s anketouBig Bud píše: a proc neni ve svete vsude mir? a proc se nema kazdy rad? a proc a proc a proc?? Proto... omg.. kam na ty vase skvosty chodite?![]()
udelej si anketku mezi pk proc davaji rk, hk treba dostanes odpoved.
Jo proto chtějí paladinové koně za suma!Verdilith píše:jezditko jako jezditko,kdo se o nej boji,at jezdi na sumu
tak potom mas jeste jednu moznost....vlastni nohy :pBig Bud píše:kdyz on ten sumon je nejakej buglej, vzdycky po chvilce zmiziVerdilith píše:jezditko jako jezditko,kdo se o nej boji,at jezdi na sumua kouzlit ho porad znovu...? vis kolik to stoji regu?