Zase si nekdo stezuje na PvP system

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Wilson píše:samozrejme, presne tak no a nejvic onanuju nad tim jak pak brecite po forech (:
nekdo breci na forku, nekdo na TS, nekdo na icq... :wink: kazdy je iny :)
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Papez píše:Já myslel death worta jestli na něj nehodil, že s klasickým vortexem jde zaútočit bez crimu vím :wink:
na to aby si mohol kastit death vorta potrebujes nejaky lepsi equip nie len +5 robku a +5 kosti... nemyslim si, ze ak chce niekto prasit bude to robit v drahom equipe. Niektori hraci si specialne na toto robia nb postavy ktore su iba odlognute v gz a cakaju na spravnu prilezitost ked sa vyskytne v blizkosti rejr panacik (v poslednej dobe staci ak ma myth komplet...)
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Wilson píše:samozrejme, presne tak no a nejvic onanuju nad tim jak pak brecite po forech (: irony
Nebrecim pouze tu zkousim rozprudit krev pvperu, jen mi prislo zvlastni srovnavat HK s tim ze uz mu nemam co vzit tak mu dam HK. To mi prijde spis jako demence takovy argument. Asi jako kdyby sel lupic prepadnout postu a kdyz zjstil ze v kase je jen stovka tak vsechny postrilel. To je ten rozdil mezi tezce labilnim clovekem a normalnim.

Ale on srovnava s realem omg, omfg, lol, rolf to je ... :paranoid:
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
aha, k a kdes prisel na to ze to je normalni praseni? Ja bych rekl ze je to jen jedna z moznostvi co muzes udelat kdyz zabijes blue ci pk ...
Když se chce někdo k ostatním chovat hnusně, ať nečeká, že ho za to ostatní budou milovat. To už je úděl 'true pk'-být 'hnusným a nelístostným vrahem a lupičem'. Na to si zas zvykni ty, dokud budou lidi praseni, bude jim to vadit.

Jinak evidentně máš problém pochopit definici 'prasení'- chovat se tak, abych toho druhého maximálně znechutil, ponížil a naštval.

To Castian: jo, jasný.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Byotch píše:jen mi prislo zvlastni srovnavat HK s tim ze uz mu nemam co vzit tak mu dam HK. To mi prijde spis jako demence takovy argument. Asi jako kdyby sel lupic prepadnout postu a kdyz zjstil ze v kase je jen stovka tak vsechny postrilel. To je ten rozdil mezi tezce labilnim clovekem a normalnim.
mno tak srovnavat hk s postrilenim lidi na poste je taky fakt urcite to nejlepsi a nejpresnejsi prirovnani. Kdyz uz teda, tak lupice posty bych prirovnal k pk kteri jdou pojet vypravu nekam do dungu. Kdyz ten lupic k okradeni potrebuje nekoho zabit tak ho zabije, to same pk. Ale kdyz beha pk po lese (čti cove) potka modraka a zabijeho, tak ho lze prirovnat v rl k magorovi co beha po americkejch skolach s bouchackou strili lidi a je mu jedno jestli zabil multimiliardare nebo bezhouse. No ale ted uz dost michat hru a real dohromady.

k tem HK: modri breci ze dostavaj hk,rk, loot, ale priznejte si kolik z vas by po tom co ho pk zabije, neda mu rk a hk, nelootneho se ihned po vylooceni o5 nezapoji do boje? To je jeden duvod. Dalsi duvod jak psal vylzn kdyz nejaky dobrak beha v ress robe s par regama a jenom dela bordel potom co ho zabijes si equipne znovu equip za 10K a jede. Tak ho proste smrt netrapi, proto HK. Ale ano pk sou zli, hnusni ale modraci sou hodni a krasni :Pppp
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Jinak evidentně máš problém pochopit definici 'prasení'- chovat se tak, abych toho druhého maximálně znechutil, ponížil a naštval.
jestli pro tebe je znechuceni a ponizeni to ze ti nekdo druhej ve virtualni hre sebral par pixelu, tak to uz to opravdu vypni a nikdy nezapinej a vyhledej odbornou pomoc ...

Edit:
Byotch píše:Ale on srovnava s realem omg, omfg, lol, rolf to je ... :paranoid:
ano mas pravdu tomu se muzu leda tak zasmat, kdyz tu podavas priklady z rl a snazis se to srovnavat s virtualni pocitacovou hrou :)
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše: jestli pro tebe je znechuceni a ponizeni to ze ti nekdo druhej ve virtualni hre sebral par pixelu, tak to uz to opravdu vypni a nikdy nezapinej a vyhledej odbornou pomoc ...
V tom případě by potřebvali stejnou odbornou pomoc i ti, pro které obírání ostatních o těch pár pixelů tak hrozně znamená, navíc nejde jen o to-takže cílem 'true pk' by mělo být vyhnat toho druhého od Ultimy? Taky názor...

Nebo ti jen vadí ti, kterým něco vadí?

Edit: já vím že se mně snažíš přesvědčit, že jsem já magor, ale já opravdu nepoužívám množné číslo jen náhodou... :wink:
Naposledy upravil(a) Papez dne 31.03.2008 17:03:24, celkem upraveno 1 x.
Papez - The Vampire.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:V tom případě potřebují odbornou pomoc i ti, pro které obírání ostatních o těch pár pixelů tak hrozně znamená, navíc nejde jen o to-takže cílem 'true pk' by mělo být vyhnat toho druhého od Ultimy? Taky názor...
jenze ty tvoje argumenty co tu podavas, dle kterejch kdyz dostanes hk ci rk tak te to vyhani od hrani ultimy, sou leda tak k smichu, v tvym pripade mozna uz k placi ....
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše: jenze ty tvoje argumenty co tu podavas, dle kterejch kdyz dostanes hk ci rk tak te to vyhani od hrani ultimy, sou leda tak k smichu, v tvym pripade mozna uz k placi ....
Tak proč se teda dává hk a rk, co?

A zkus se prosím bavit obecně, ne ve stylu "ty jsi magor, ne já". Já jen říkám, že bys měl uznat právo ostatním říci, co se jim nelíbí a ne se za to do každého hned navážet, ve stylu "pokud ti to vadí, tak jsi debil".
Naposledy upravil(a) Papez dne 31.03.2008 17:11:58, celkem upraveno 1 x.
Papez - The Vampire.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Z rk je fame, z hk je maso na cooking
podpis
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Duffy píše:Z rk je fame, z hk je maso na cooking
jojo a kadze pk si poctivo nosi panvicku na maso ... co keby stretli nahodou toho potulneho rangera co dava par sipiek a nemali by ho cim nakrmit? saad :(
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Castian píše:
Duffy píše:Z rk je fame, z hk je maso na cooking
jojo a kadze pk si poctivo nosi panvicku na maso ... co keby stretli nahodou toho potulneho rangera co dava par sipiek a nemali by ho cim nakrmit? saad :(
Ja bych rek ze ty panve nosej ty PK s 20 regama, ono kdyz jim dojdou regy tak panve pak pouzivaj jako zbran. Blue hraci jim pak lootnou panvicku a nemusi jim davat HK pac uz je o neco pripravily :paranoid: :lol:
Vulcane - The Craftman
[/size]
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Modraci nedavajici HK, kdyz lezi pk? Kde jsi takovy videl?

Bezte roztrhat obcanky tomu, kdo dal prvni hk a rk na DP, ten za vsechno muze, protoze ted to modri nebo pk jen oplaceji.
podpis
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Papez píše:
Wilson píše: jestli pro tebe je znechuceni a ponizeni to ze ti nekdo druhej ve virtualni hre sebral par pixelu, tak ...
já vím že se mně snažíš přesvědčit, že jsem já magor, ...
Ad Wilson: Taky si rikam proc ty PK tolik breceli kdyz je smazaly, kdyz to je jen par pixelu :roll:
Ad Papez: Ja bych rek ze se mu to docela dari :lol:
Ad Duffy: To nerikam, ja to beru jak to je, pro me je lepsi se tomu vsemu vyhnout co nejvetsim obloukem. Jen jsem komentoval duvod tech HK.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Papez píše:
Tak proč se teda dává hk a rk, co?
a proc neni ve svete vsude mir? a proc se nema kazdy rad? a proc a proc a proc?? Proto... omg.. kam na ty vase skvosty chodite? :roll:

udelej si anketku mezi pk proc davaji rk, hk treba dostanes odpoved.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Big Bud píše: a proc neni ve svete vsude mir? a proc se nema kazdy rad? a proc a proc a proc?? Proto... omg.. kam na ty vase skvosty chodite? :roll:

udelej si anketku mezi pk proc davaji rk, hk treba dostanes odpoved.
To si mu nemel rikat pac ted pude a zalozi novou diskuzi s anketou :)
Vulcane - The Craftman
[/size]
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

jezditko jako jezditko,kdo se o nej boji,at jezdi na sumu
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Verdilith píše:jezditko jako jezditko,kdo se o nej boji,at jezdi na sumu
Jo proto chtějí paladinové koně za suma! :D
Papez - The Vampire.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

kdyz on ten sumon je nejakej buglej, vzdycky po chvilce zmizi :( a kouzlit ho porad znovu...? vis kolik to stoji regu? :D
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

Big Bud píše:
kdyz on ten sumon je nejakej buglej, vzdycky po chvilce zmizi :( a kouzlit ho porad znovu...? vis kolik to stoji regu? :D
tak potom mas jeste jednu moznost....vlastni nohy :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Odpovědět