Laggy ...

Vaše nápady a návrhy
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Re: Laggy ...

Příspěvek od Pheme »

Raziel píše:Fizz ani způsob výroby mi nevadí, stejně jen pustíš script a za chvíli máš UAB vpysk. Cena surovin je nula nic tak mě to nějak netrápí, že mi něco pofizovalo.
Pro me tedy cena rurovin nula nic rozhodne neni, pro me cas ktery tomu musim venovat hodnotu ma. Verim, pri pouziti afk phoenix scriptu jde tato hodnota pryc, ale to neni muj pripad. Takze opakuji, pro me je fiz AB a UAB zbytecne velky
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Pheme píše:
Raziel píše:Fizz ani způsob výroby mi nevadí, stejně jen pustíš script a za chvíli máš UAB vpysk. Cena surovin je nula nic tak mě to nějak netrápí, že mi něco pofizovalo.
Pro me tedy cena rurovin nula nic rozhodne neni, pro me cas ktery tomu musim venovat hodnotu ma. Verim, pri pouziti afk phoenix scriptu jde tato hodnota pryc, ale to neni muj pripad. Takze opakuji, pro me je fiz AB a UAB zbytecne velky
Boxy nejsou spotřebák, já si tedka craftil další jen proto že sem v nich neměl všechna zvířata. Většinu jsem si ucraftil před x lety. Boxy jednou ukraftíš a máš je forever, není to spotřebák jako jsou kegy které taháš do dungu a můžeš o ně přijít. A obětovat čas za jednoho velkého dung (možná ani ne) tomu, aby sis naharvil věci na jejich výrobu je pro tebe moc ? Asi hraješ špatnou hru ...

Neříkám že to není opruz jak se jich moc neunese jak sem psal ... ale i s nastavením jak je to ted to jde ... a kdyby bylo nejhůř, nebo se ti nechtělo trávit čas sbíráním kůží, můžeš si je od někoho koupit...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Já bych taky přispěl s trochou do mlýna: co se týče štosování mystiků, některé stále nelze skládat na hromádky, například m. leaf, stone, crystal a flower. I když asi namítnete, že to není až takový problém. Na krumpáče bych navrhnul něco jako Toolbox, aby se do něj daly vložit (stejně tak třeba hatchetky). Další věc jsou ty prokleté formičky: proč formička z mědi je vlastně těžší než měď? Stejně tak zmiznou všechny formičky, pokud na ně poklikám při výrobě čokoládové figurky- když se přidalo štosování formiček, zjevně se zapomnělo ošetřit skript na výrobu čokoládových figurek.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Odpovědět