ještě potřebuješ pbrožuru na lov jelenůAcarus píše:uplne jednoduse ...
staci si nalistovu brozuru Jak prelstit monstrum 2.0. Str 33.
Kdo dá solo a kdo má většího fénixe (z TK)
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
fenix hazi presne na policko ? a na ktere ja myslel ze se pouziva kvuli renamingu sumonu ... a nepadajicim zalozkam ale asi se pletuBaltik píše:To uz tu nikdo neumi hazet summona presne na policko bez programu?Wilson píše: toho abota uvortis i bez fenixu, takze tu zas nedelejte jako by za to mohl fenix, ze si to da nekdo na solo ....
lam lam lam
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Hmm, zalozky pri solovani? Rename vorta?King píše:fenix hazi presne na policko ? a na ktere ja myslel ze se pouziva kvuli renamingu sumonu ... a nepadajicim zalozkam ale asi se pletuBaltik píše:To uz tu nikdo neumi hazet summona presne na policko bez programu?Wilson píše: toho abota uvortis i bez fenixu, takze tu zas nedelejte jako by za to mohl fenix, ze si to da nekdo na solo ....
lam lam lam

srbqf
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
death vortex ?Baltik píše:Hmm, zalozky pri solovani? Rename vorta?King píše:fenix hazi presne na policko ? a na ktere ja myslel ze se pouziva kvuli renamingu sumonu ... a nepadajicim zalozkam ale asi se pletuBaltik píše: To uz tu nikdo neumi hazet summona presne na policko bez programu?
lam lam lam

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pheme píše:Myslim, ze kuprikladu hellmaster, byl v prejmenovani death wortex dobry i bez phoenix, nekdo umi a nekdo cumi
a nekdo cumi z gz a nekdo mimo ni

Kvestooor! ehm teda MODERATOR!
áno pánko velkomožný
/Soap
edit: vdaka
áno pánko velkomožný
/Soap
edit: vdaka
Naposledy upravil(a) Kaj dne 28.12.2009 20:29:21, celkem upraveno 1 x.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tady se "bahňák" ohání fenixem a se vší tichostí již nedodává, že mnohem více lidí používá rename summů na yoku díky pluginu co je v oběhu, to samé záložky. Takže když už vám to eso vypadlo z rukávu, co to bude teď?
Abych nebyl úplně OT: To že si někdo sólne Cove nebude jenom programem. A těch lidí bych se jistě dopočítal na prstech rukou co to zvládnou opakovaně za sebou bez hidnuté podpory (psychika že mám res v zádech když to poseru udělá rly dost).
Abych nebyl úplně OT: To že si někdo sólne Cove nebude jenom programem. A těch lidí bych se jistě dopočítal na prstech rukou co to zvládnou opakovaně za sebou bez hidnuté podpory (psychika že mám res v zádech když to poseru udělá rly dost).