A mně vždycky přišlo, že mining je nejlehčí skill pro nbíky :) Je to skoro hned výdělečný, finančně nenáročný a jednoduchý :) ...Zatímco pro ty, "co už umí hrát" mi to přišlo trošku zbytečné, ti už by si právě ty ingoty a brnka měli kupovat od těch kopajících nbíků, protože gpčka už na to mají ;)Pheme píše:Kopes na kseft? Tak se na to vyprdni to je pro otruby, delej do regu/michani a svitku
Kopes, aby jsi mel brnka? Radeji hrej, naky brnka ti padnou a nebudes muset bejt nevrlej z pk v dole, vyskakujicich potvor pri kopani a fizu pri vyrobe
Mining je pro ty kdo uz umi hrat(vi kde co a jak), nebo kterejm je to jedno
Mining noční můra :-)
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
Vsak ano
Ti co uz umi, znaji a nake poblouzneni je presto nuti kopat tak budou vedet kde bezpecne kopat, mit poloafk scripty, umet se branit pk a vyskakujicim potvoram(asi fakt jen hodne afk)
A ti kteri zacinaji hrat a kopou diky sve nevedomosti sou vlastne(aspon do prvni smrti) v klidu a pri tom zadarmo kopani si muzou akorat zanadavat na to, jak je tezke se branit vyskakujicim npc
Ale pokud se pres to prenesou diky tomu, ze si spocitaji kolik do toho vrazi(vlastne jen svuj real cas) a co z toho maji tak si reknou no a co tech par smrti a ukradenejch ingotu to je pohoda, takze jim to musi bejt jedno
Ti co uz umi, znaji a nake poblouzneni je presto nuti kopat tak budou vedet kde bezpecne kopat, mit poloafk scripty, umet se branit pk a vyskakujicim potvoram(asi fakt jen hodne afk)
A ti kteri zacinaji hrat a kopou diky sve nevedomosti sou vlastne(aspon do prvni smrti) v klidu a pri tom zadarmo kopani si muzou akorat zanadavat na to, jak je tezke se branit vyskakujicim npc
Ale pokud se pres to prenesou diky tomu, ze si spocitaji kolik do toho vrazi(vlastne jen svuj real cas) a co z toho maji tak si reknou no a co tech par smrti a ukradenejch ingotu to je pohoda, takze jim to musi bejt jedno
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je mining dost easy i tak, jak je s monstrama - na natrénování a následné vydělávání.
Když se bavíme o potvorách, pro co bych byl já je snížení počtu potvor lezoucích ze země při max skillu - když se člověk s max skillem nedostane do dolů s GZ, tak u toho stejně musí být, protože ho pořád zabíjí pkčka, které u něj hledají kdoví jaké poklady, navíc se plno kopáčů posunuje ručně. (alespoň o řádky)
Ať lezou, ale čeho je moc, toho je příliš...
Co si myslím spíše, že stojí za zamyšlení je resp. rudy - drtivá většina lidí nedokopává slabší kovy a tedy se ruda nerespuje. (pokud se nepletu - jestli ano, opravte mě) To mi přijde, jako dost velké znehodnocení času stráveného u hry - nezáleží na tom, jak dlouho kopete, ani jestli se poperete s příšerama, či jestli jste AFK. Prostě před vámi kopal nějaký sobec a tak máte smůlu.
Když se bavíme o potvorách, pro co bych byl já je snížení počtu potvor lezoucích ze země při max skillu - když se člověk s max skillem nedostane do dolů s GZ, tak u toho stejně musí být, protože ho pořád zabíjí pkčka, které u něj hledají kdoví jaké poklady, navíc se plno kopáčů posunuje ručně. (alespoň o řádky)
Ať lezou, ale čeho je moc, toho je příliš...
Co si myslím spíše, že stojí za zamyšlení je resp. rudy - drtivá většina lidí nedokopává slabší kovy a tedy se ruda nerespuje. (pokud se nepletu - jestli ano, opravte mě) To mi přijde, jako dost velké znehodnocení času stráveného u hry - nezáleží na tom, jak dlouho kopete, ani jestli se poperete s příšerama, či jestli jste AFK. Prostě před vámi kopal nějaký sobec a tak máte smůlu.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Jako spawn není takovej problém, stačí hid a maximálně GC, ta monstra dost rychle zase zmizej.
Ale růst skillu je děs, minimálně posledních 5% je spíš blbost než hra...
Edit: Jako aby mi to dnes porostlo jen 2x s odstupem 4 HODIN je fakt trochu ulet...
Ale růst skillu je děs, minimálně posledních 5% je spíš blbost než hra...
Edit: Jako aby mi to dnes porostlo jen 2x s odstupem 4 HODIN je fakt trochu ulet...
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jenomže zabít najtu trvá pár minut a člověk jde vesele dál. Navíc jsou i lidi, kteří tam jdou kvůli najtě.Hunter píše:Tak už to chodí Ultere. Holt se taky nemůžou spawnovat samí koníci jen proto, že tameři v resrobě nezabíjej naity. Víš jak. No.
Prokopat celý důl trvá několik hodin a v současné chvíli to nedělá téměř nikdo.
Pokud je to tak časově nevýhodné - proč to tak vlastně je ?
Pokud proto, aby hráči strávili v dole více času za to, že vykopou drahou rudu, tak to evidentně nefunguje, když iron nedokopou.
Možná by se šiklo to upravit a vrátit nastavení tam, kde bylo před tím, než měli všichni přístup k ultrachodícímhidujícímguardyvolajícímsupervykopávacímvyhazovacímjenněcoberoucím skriptům?

Jen

http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Me ten gain akurat neprisel, nejak v 85 sem se na to vyprdl a dodelal to az za delsi dobuLegend Of Pain píše:trénoval som mining na 4och postavách a príde mi že ten gain je tak akurát. táto nová generácia hráčov sa len sťažuje.
a k tým monstrám -> skús si do dolu zobrať aj niečo iné ako 15 krumpáčov a možno ti to pôjde lepšie
Ale tak je to jako ostatni makrovaci skily, kdyz si najdes pri makrovani jinou zabavu tak to leze vse relativne pekne
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Já tady hrál 2002-2005 a pak si dal pauzu a dìlal jsem mining tehdy a teï, takže plky o tom, že si dnes lidi stìžujou si nech...Legend Of Pain píše:trénoval som mining na 4och postavách a príde mi že ten gain je tak akurát. táto nová generácia hráèov sa len sažuje.![]()
Jako chápu, ženení dobøe aby mìl každej mining hned, ale aby to bylo tìžší nakopat než taming, no nevím, kdysi to býval zdroj penìz pro nubasy...
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
A já zase 1609-1615... a mining mi přijde pořád stejnej.Plague píše:Já tady hrál 2002-2005 a pak si dal pauzu a dělal jsem mining tehdy a teď, takže plky o tom, že si dnes lidi stěžujou si nech...Legend Of Pain píše:trénoval som mining na 4och postavách a príde mi že ten gain je tak akurát. táto nová generácia hráčov sa len sťažuje. :)
Jako chápu, ženení dobře aby měl každej mining hned, ale aby to bylo těžší nakopat než taming, no nevím, kdysi to býval zdroj peněz pro nubasy...
Mr. PeKař
Mr. PeKař
No, delal sem ho pri rustu skilu smetingem i ted bez nej a jde to podle me stejnePlague píše:Já tady hrál 2002-2005 a pak si dal pauzu a dělal jsem mining tehdy a teď, takže plky o tom, že si dnes lidi stěžujou si nech...Legend Of Pain píše:trénoval som mining na 4och postavách a príde mi že ten gain je tak akurát. táto nová generácia hráčov sa len sťažuje.![]()
Jako chápu, ženení dobře aby měl každej mining hned, ale aby to bylo těžší nakopat než taming, no nevím, kdysi to býval zdroj peněz pro nubasy...
Taming ti jde "rychle" protoze uz nejsi zacatecnik, zacatecnik se napred musi rozkoukat kde, ze zehnat hul, ze jsou ty hole dve, po svete hledat, kde co je, zjistit, ze na spawnu neni jen jeden druh zvere... samej prostoj a taming je o case
Mining jde vytrenovat kazdymu stejne rychle, tady podle me rozhoduje fakt jen ten cas a ne zkusenosti
Cim a jak kopat sem se naucil v nb dole, takze jeste pred samotnou tvorbou postavy, kde kopat me kazdej rekl, ze minoc a nad britem(tam me to ukazali), krompace prodaval vendor, vykupoval i iron
Prostoje sem nemel zadne se da rict, zadne zdrzovani s pk a vyskakujicima npc
Ono me vlastne neprekvapila ta doba nez se to maxne, skoro vse co se makruje trvalo tak dlouho, ze sem se vubec nedivil, ze i mining
Jen ten je nastesti skoro zadarmo
nebo je to treba baví vis!Pheme píše:Kopes na kseft? Tak se na to vyprdni to je pro otruby, delej do regu/michani a svitku
Kopes, aby jsi mel brnka? Radeji hrej, naky brnka ti padnou a nebudes muset bejt nevrlej z pk v dole, vyskakujicich potvor pri kopani a fizu pri vyrobe
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Já bych navrhoval zrušit Zemniho Cerva a místo něj dát třeba Silver Ore Elementála, ať je v dole konečně pořádná prča! Ten topik je nešťastně navržený, necháváš hlasovat o všech potvorách jen proto, že ti vadí Zemní červ. Projdi si vývěsku, gcčka sehnat není tak velký problém. Já ti je přinejhorším taky můžu umíchat, stačí napsat na icq (viz. profil).
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
heh jeden z mala skillu, ktery sem udelal, tak se muzu zapojit...nevim no, je pravda ze rust na 100 byl hodne opruz a klidne bych ho zvisil, pac jak uz tady nekdo napsal, tak to je dobra obziva pro ''nbasi'' a to ze mas 100 mining vubec neznamena, ze s nim budes vydelavat, protoze lenost je na vsech urovnich skillu--> najdou se vzdy hraci, kteri lini nebudou a budou z toho profitovat...nehlede na to za jakou dobu ten mining vytrenovali...
Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ano tak takhle to také vidím nějak z odstupem času. A proto jsem zacal kopat:) prostě za to muže bud nuda nebo minimum času:)Pheme píše:Kopes na kseft? Tak se na to vyprdni to je pro otruby, delej do regu/michani a svitku
Tak to si hrál asi na jíným serveru chytráku protože dřív se dalo trénovat taky pomocí tavení rudy a to lezro sakra rychleji než teď. Jinak jak už někdo říkal, že se zastavil na 85 a pak to dodělal někdy později... ja skončil na 86 a taky sem se na to vyprdl.Amadeus píše:A já zase 1609-1615... a mining mi přijde pořád stejnej.Plague píše:Já tady hrál 2002-2005 a pak si dal pauzu a dělal jsem mining tehdy a teď, takže plky o tom, že si dnes lidi stěžujou si nech...Legend Of Pain píše:trénoval som mining na 4och postavách a príde mi že ten gain je tak akurát. táto nová generácia hráčov sa len sťažuje.![]()
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Já vím :) A mining mám na všech postavách :) (bude to imho těma novejma skriptama, že mi to přijde stejně dlouhé...) ...bez práce hromada ingů/brnek/gpAken píše:Tak to si hrál asi na jíným serveru chytráku protože dřív se dalo trénovat taky pomocí tavení rudy a to lezro sakra rychleji než teď. Jinak jak už někdo říkal, že se zastavil na 85 a pak to dodělal někdy později... ja skončil na 86 a taky sem se na to vyprdl.Amadeus píše:A já zase 1609-1615... a mining mi přijde pořád stejnej.Plague píše: Já tady hrál 2002-2005 a pak si dal pauzu a dělal jsem mining tehdy a teď, takže plky o tom, že si dnes lidi stěžujou si nech...
Mr. PeKař
Mr. PeKař