Aprílový questík

Vaše nápady a návrhy

Chcete predĺžiť aprílový questík?

áno mami
35
42%
nie
48
58%

Celkem hlasů: 83

Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nymir »

Mám návrh, čo keby tie itemi ostali ako pamiatka keď sa s tím už niekto trtkal.
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Baltik píše:Na to ze to nedava zrovna malo je ten tejden nebo do vychcipani tak akorat na vyuziti ;)
chtěl bych poděkovat za pěkný questík, myslím že to opravdu vytáhlo spoustu lidí ven do přírody, jen malý dotaz.... přítelkyně dva dny harvila XX lebek a XXX penizku a pak ani item od Orka nenasadí za mága :-( to moc nepotěšilo :x kdyby ji alespoň řekl že s ní nebude obchodovat....
Legie (navzdy!!)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Mianek píše:penizku a pak ani item od Orka nenasadí za mága :-( to moc nepotěšilo :x kdyby ji alespoň řekl že s ní nebude obchodovat....
:-( na ostatni povolani jde? Jdu to testnout/opravit, tak to holt magum nejak vylepsim, moje chyba, sorry.

Na ostatni povolani bez problemu?
Mám návrh, čo keby tie itemi ostali ako pamiatka keď sa s tím už niekto trtkal.
To urcite nezustanou, na druhou stranu je nezahazujte, az budu mit kde bydlet (a tim padem zapnutej domaci server na kterej me t.c. pada omitka a stare elektrorozvody ;) ) tak popremejslim co s tim dal.
Spis premyslim o tom, ze tenhle questik nebude posledni podobneho druhu, a ze by pak nebylo marne na to navazat nejaky top-ten ktery by se "plnil" tim ze dany questitem "nejak" promenite v body.
Naposledy upravil(a) Baltik dne 21.04.2009 21:03:54, celkem upraveno 1 x.
srbqf
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Baltik píše: Na ostatni povolani bez problemu?
nekro jde.... pritelkyne za maga dostala item v podobe Dark Skull v te aprilove modre....
Legie (navzdy!!)
Laugon
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laugon »

Baltik píše: Spis premyslim o tom, ze tenhle questik nebude posledni podobneho druhu, ....

To by sa mi pacilo.Stretol som pocas plnenia vela ludi a pekne som sa zbavil.Dakujem Baltik. :clap:
Laugon - ranger
Worktren - craft
Kekan - warior
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Laugon píše:
Baltik píše: Spis premyslim o tom, ze tenhle questik nebude posledni podobneho druhu, ....
To by sa mi pacilo.Stretol som pocas plnenia vela ludi a pekne som sa zbavil.Dakujem Baltik. :clap:
Mne by sa zase pacilo, keby tie npccka(ako teraz elfka, kovar atd) boli niekde na hranici gz pretoze za PK sa dostat do stredu mesta sranda nieje.Ale inak quest je pekny sice pure blue ale pekny :p
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Nycte píše: Mne by sa zase pacilo, keby tie npccka(ako teraz elfka, kovar atd) boli niekde na hranici gz pretoze za PK sa dostat do stredu mesta sranda nieje.Ale inak quest je pekny sice pure blue ale pekny :p
Budu na vas priste myslet :)
srbqf
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Laugon píše:

pod toto sa podpisujem :p tolko ludi mimo gz som snad este ani nevidel :)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Nycte píše: Mne by sa zase pacilo, keby tie npccka(ako teraz elfka, kovar atd) boli niekde na hranici gz pretoze za PK sa dostat do stredu mesta sranda nieje.Ale inak quest je pekny sice pure blue ale pekny :p
Zas když to bude mimo gz, tak už vidím, jak u npc kempí skupina pkček. A x hodin, strávený hárvením speciálních itemů, bude v kýblu.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Atalia píše:Zas když to bude mimo gz, tak už vidím, jak u npc kempí skupina pkček. A x hodin, strávený hárvením speciálních itemů, bude v kýblu.
na hranici gz = kousek v gz aby tam pk mohlo dojit a zas utikat pryc..
a ty specialni itemy nejdou lotnout takze v klidu .)
hemeneks more gadzo vazelina!
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Dave Lister píše:..... bla bla ...a ty specialni itemy nejdou lotnout takze v klidu .)
ty specialni itemy lootnout jdou (nebo zmizi) protoze uz me pojeli pk se zasterou a zastera mi nezustala, vratil jsem se k telu a nebyla tam ... takze proste te o ne ty pk pripravi, takze v klidu a aby jsi nerekl, tak nejen konecny item, ale ani itemy na vyrobu mi v tele nezustali, kdyz me sjelo pk...neveris? zkus to, uvidis
Legie (navzdy!!)
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Mianek píše:ty specialni itemy lootnout jdou (nebo zmizi) protoze uz me pojeli pk se zasterou a zastera mi nezustala, vratil jsem se k telu a nebyla tam ... takze proste te o ne ty pk pripravi, takze v klidu a aby jsi nerekl, tak nejen konecny item, ale ani itemy na vyrobu mi v tele nezustali, kdyz me sjelo pk...neveris? zkus to, uvidis
myslel sem tim ingredience potrebny k tomu aby ti npc dalo tu zasteru/boty/helmu, ty fakt lotnout nejdou.. kdyz uz to mas vymeneny a nechas se v tom pojet tak to je jina vec..
hemeneks more gadzo vazelina!
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Sice jsem se neucastnil, ale to co tu pise Balt se mi dost libi.... osobne bych byl vsema deseti aby neco podobneho bezelo pokud mozno porad s nakym trochu role play nadechem aby se dalo solo vyrazit nekam mimo gz a delat neco smysluplnyho co nekonci u toho zabit 3 moby a vybrat minipoklad.

Edit: Ano questiky na ilsu jsem delal a jejich dokonceni me jakozto zkusenejsiho hrace prilis neuspokojilo.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Nymir píše:Mám návrh, čo keby tie itemi ostali ako pamiatka keď sa s tím už niekto trtkal.
pamiatku chces typujem s tou peknou farbou ze....
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Jen tak ybch se zeptak, kdyz uz je tu tohle...
Dneska me honil v okoli cove nakej negr .. asi Xar ci nejak tak rikal sem si ze ma nakou modrou masku a mel sem z nej srandu, ta me ovsem presla kdyz sem si vsiml ze ma asi 170 hp .. tohle delaj ty ittemy? :p
Jestli to bylo tak, tak dikybohu, ze skill nahrazoval equipem jinak bych to nechtel videt ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Hh, bud rad ze si nebehal po tom pk questu ( to te tak odradil plac modraku Acare ze uz nic podobnyho neni?) , kdyz nam Acarus nechal preboosty na 1k HP... jsem tehda u toho chcal smichy kdyz sem hnal pred sebou za clera 4 modraky co zpanikarili po tom co si vytahli moji zalozku....
Edit: Ty si vlastne pkacko tak si tam dost mozna byl, ale nesmazu to protoze by me zajimala odpoved na ten dotaz na Acara :p
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Inkvizitor Dan píše:Hh, bud rad ze si nebehal po tom pk questu ( to te tak odradil plac modraku Acare ze uz nic podobnyho neni?) , kdyz nam Acarus nechal preboosty na 1k HP... jsem tehda u toho chcal smichy kdyz sem hnal pred sebou za clera 4 modraky co zpanikarili po tom co si vytahli moji zalozku....
Edit: Ty si vlastne pkacko tak si tam dost mozna byl, ale nesmazu to protoze by me zajimala odpoved na ten dotaz na Acara :p
To jsi ten quest videl z velmi vesele strany
Reful u banky, bac, lezim, nycte reze, asi 5 lidi vcetne modrejch lotne
Brecim? Jen rikam jak sem chcal smichy ja
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

To teda bylo opravdu smutne :( To ze chodis refovat k bance okolo ktery probiha pvp red vs blue je opravdu chyba organizace questu. Jestli ty questy nejsou kvuli takovejmhle ufnukancum tak to je teprv smutny... a to ze se lotite modraci mezi sebou je opet duvod proc nedelat questy pro pk. Krasna ukazka fnukani a svadeni svoji debility na organizaci questu. Priste bych ti doporucoval se takovy akce neucastnit, bude to prinosem pro vsechny.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Atalia píše: Zas když to bude mimo gz, tak už vidím, jak u npc kempí skupina pkček. A x hodin, strávený hárvením speciálních itemů, bude v kýblu.
Ne. :) u pokracovani/dalsiho kola/kvetnoveho questiku/jak to nazvat budou NPC pod guardama, takze kazdej necht se rozhodne jak casto nosit veci do banky.

PK cast bude ponekud jina - lootnout si ty veci od modraku. :) S tim, ze tam budou nejake omezeni (2x stejny modrak v jednom dni a par dalsich nepeknych veci = odpocet bodu), a ti budou mit svoje NPC daleko od guardu.

Jo a k lootovani soucasnych - jsou linknute, predat se vicemene nedaji (no daji, ale nema to smysl) a pokud se na ne nekdo krome majitele jen spatne podiva, tak mizi.
srbqf
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Inkvizitor Dan píše:To teda bylo opravdu smutne :( To ze chodis refovat k bance okolo ktery probiha pvp red vs blue je opravdu chyba organizace questu. Jestli ty questy nejsou kvuli takovejmhle ufnukancum tak to je teprv smutny... a to ze se lotite modraci mezi sebou je opet duvod proc nedelat questy pro pk. Krasna ukazka fnukani a svadeni svoji debility na organizaci questu. Priste bych ti doporucoval se takovy akce neucastnit, bude to prinosem pro vsechny.
Ja na tom questu v minocu byl, refoval sem protoze napred zadny pk, ale jen harpy a organizace, no vypnuti gz, nahazeni harpy, gate pro pk
Ze to bavilo tebe to chapu
Odpovědět