OT: Sejra je ten sejra jak byl kdysi na blacklistu u Tragedy, nebo nekdo jinej?Acarus píše:stejne tady na ty vase bulshity neni nikdo zvedavej a tys mel prijet taky.nebyl bys ani nejmladsi a nejmensi.
DP PvP
-
Acarus
- Legend Of Pain
- Pencil Master

- Dave Lister
- Dark Elegizer

- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master

- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer

- Kontaktovat uživatele:
rk by mi ani nevadilo, spis me sere par dementu co dava naprosto bezduvodne hk a pak dostanes tech rk 10 nez se dostanes pro novy jezditko..Miki píše:Jako , docela slusny pvp tam jsou, az na obcasny rkacka:) A i za den , tam jde vydelat na slusny veci. Ja treba si vydelal na BSS a Flame Skulllu za jeden den. Sice jsem behal jak socan. Ale na nektery lidi to staci:)
hemeneks more gadzo vazelina!
At to pusti, sakra byla to aspon zabava....:pDave Lister píše:rk by mi ani nevadilo, spis me sere par dementu co dava naprosto bezduvodne hk a pak dostanes tech rk 10 nez se dostanes pro novy jezditko..Miki píše:Jako , docela slusny pvp tam jsou, az na obcasny rkacka:) A i za den , tam jde vydelat na slusny veci. Ja treba si vydelal na BSS a Flame Skulllu za jeden den. Sice jsem behal jak socan. Ale na nektery lidi to staci:)
- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
to Lucky: nemas
a TY teda support nedostanes
:-*
to vsichni: Odmitam to poustet, s tim co tam vcera bylo
myslel jsem si, ze to nejak pujde, ze ty lidi co to budou hrat, budou mit IQ>30, ale milil jsem se a dokud neopatrim tudle sferu tak, abych minimalizoval moznosti praseni, tak to proste nepustim
..nebo jina moznost sehnat Silm pvP scripty, abych to pustil, nez udelam todle do konecne faze...
btw: je mi to celkem lito, pac hralo tam relativne dost lidi(chvili i prez 20) a to je skoro nejvic ,co sem kdy na tehdle like shardech videl behat. No proste nemam zadny reseni tedka, kdyz me posle na icq nekdo nejaky realny reseni, zvazim ho
to vsichni: Odmitam to poustet, s tim co tam vcera bylo
btw: je mi to celkem lito, pac hralo tam relativne dost lidi(chvili i prez 20) a to je skoro nejvic ,co sem kdy na tehdle like shardech videl behat. No proste nemam zadny reseni tedka, kdyz me posle na icq nekdo nejaky realny reseni, zvazim ho
Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele: