Zbrane z Forem (pro Wariora)

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Bejkal píše:Pravdou je ze je to proste zbytecny ted v novy ere kamenovek protoze to nema zadnej "efekt". Ze to padalo z par monster ktery se obejvili jednou za uherak je uchvatny. Ted kdyz se negr muze nazrat na 300hp war si hazet furt ijs a pal hazet blesky mi prijde tim padem naprosto zbytecny tohle hazet do monster. Vtom pripade jsou zbytecny a zabiraj misto.....wipe ....
Sakra bejku, ty jak jsi spal u ty slecny. Tak je z tebe normalne krutej post hunter.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

taky si myslim ze je kamenovky vytlacili takze bych byl taky pro wipe.. cim min itemu tim lip ne? :)
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Night Storm píše:taky si myslim ze je kamenovky vytlacili takze bych byl taky pro wipe.. cim min itemu tim lip ne? :)
Jako me prijdou, zbrane z forem vyborny. Jenze proste je jich bud strasne malo. Nebo nejsou vubec. Coz se o zbanich z kamenu rici neda.
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Jedna taky taková technická, proč to může používat jenom warrior a ne i paladin ?
Kelnor - Člen Spolku
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Kelnor píše:Jedna taky taková technická, proč to může používat jenom warrior a ne i paladin ?
Protoze Warrior je bojovnik, a drive to byla jeho vysada. Jako jeden zmala mel dobrou a levnou no fame zbran.A tyto zbrane byly robene primo pronej:o). Aby se rozvinul jeho potencial i kdyz nemel fame.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Kelnor píše:Jedna taky taková technická, proč to může používat jenom warrior a ne i paladin ?
driv paladin kdyz si neudrzel famu musel mlatit s tou +5 no (nebo nakym longswordem z kaminku kterej byl stejnak docela k prdu :) a war kdyz si neudrzel famu tak mel battle forky ;-)

takze driv lemry paladiny nezachranily kamenovky jako dnes..

v dnesni dobe to ztratilo smysl diky kamenovkam.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

War (Knight - Grandmaster Axe, Spear, Sword, Shield, Plate; Master Mace + GM Armsmaster, sakra, cože?) zase nemá specky na moby, co nakládaj velký pekla. Holt, rozdílnost povolání. To je DéPé.
Nexios
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Tohle je mi samo jasný, ale třeba knights zbraně a štíty jsou taky pro obě povolání, tak proč ne i tohle ?
Jen mě to tak zajímá, ani nevím jak jsou ty zbraně silný, nikdy jsem s nima nebouchal. A je fakt, že za poslední dva roky jsem to viděl tak dvakrát na trhu a to jsem koukal, co to je za hrozně rare zbraň, než mi došlo, že to je vlastně z formy =)
Kelnor - Člen Spolku
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Miki píše:
Sir Artuhr píše:No ne proste kdyz nepadaj mu, tak proste nepadaj vubec a tecka.
Ice Viking pada z monstra, no to uz se ke me doneslo, ale to ze by padali Formy z monster tak to bych rad videl:o).
Mně hlavně padá huba do klína, proč furt píšeš ty podst. jména s velkým počátečním písmenem. :roll: Ale v každým případě si radši půjdu zkontrolovat, jestli náhodou v poslední době nepřidali slovo forma do kalendáře! :shock:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

hm no mne sa nikdy nezdalo ze by tychto zbrani bolo niekedy nejak prilis vela,ale nejak to ztichlo este viac no
snazil som sa kupit asi 2mesiace nejaku a nepodarilo sa mi

add sutrovky:no chlapci ale ja mam pocit ze tu na forku sa uz prebera len taky "vyssi styl" hrania,co si budeme hovorit,nemyslim ze je nejak moc ludi co by bralo treba toho m duska ,sice je kamenoviek dost,ale okrem par vynimiek som to este snad v dungu nevidell(jo nechodim s top players,neni to ironia...)
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Miky Mora píše:
Miki píše:
Sir Artuhr píše:No ne proste kdyz nepadaj mu, tak proste nepadaj vubec a tecka.
Ice Viking pada z monstra, no to uz se ke me doneslo, ale to ze by padali Formy z monster tak to bych rad videl:o).
Mně hlavně padá huba do klína, proč furt píšeš ty podst. jména s velkým počátečním písmenem. :roll: Ale v každým případě si radši půjdu zkontrolovat, jestli náhodou v poslední době nepřidali slovo forma do kalendáře! :shock:
Buďte rádi, že tu ještě nemáme Ladika (takového, Trošičku, ujetého, magora, asi nějakou CZ verzi, prostě, no! )
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Geralt píše:hm no mne sa nikdy nezdalo ze by tychto zbrani bolo niekedy nejak prilis vela,ale nejak to ztichlo este viac no
snazil som sa kupit asi 2mesiace nejaku a nepodarilo sa mi
No ja teda pamatuju doby kdy ty formy nikdo nechtel brat protoze jich mel kazdej dost, nebo mu byli k prdu, protoze fame bylo dost kvuli jejimu prelevani.

Ono zbrane z forem by zaslouzili revizi jako myth scim, treba tu mace z formy kdyby mohl pouzivat cler to by bylo supr :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

fakt tupci, zbrane z forem patri warrum a ne aby je mohl mit kazdej....driv kdyz nebyly kamonevky to byly hodne husty zbrane a trim se i vyvazoval rozdil pal war apod, ted jak sou kamonovky tak sou o nciem
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Kdyz maul of true Warior unese Mag.Tak proc by tu macku nemohl mit Kler,ze?:p
Správce charity válečníků
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Raynor píše:Kdyz maul of true Warior unese Mag.Tak proc by tu macku nemohl mit Kler,ze?:p
ten maul může mit taky kler:) imho ty zbraně jsou only war a myslím že je to spravedlivý jako pal má +20 gany war má tohle tak kler má třeba bishopku je to sice divný přirovnání ale každej má něco nehlědě na to že ta macke je fakt low dmga hlavně klerik neni povolání který mlátí max duskem na preboost jinak by se měl starat o ostatní..
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Zodiak píše: ten maul může mit taky kler:) imho ty zbraně jsou only war a myslím že je to spravedlivý jako pal má +20 gany war má tohle tak kler má třeba bishopku je to sice divný přirovnání ale každej má něco nehlědě na to že ta macke je fakt low dmga hlavně klerik neni povolání který mlátí max duskem na preboost jinak by se měl starat o ostatní..
Neni pravda, v mensich dungach se kler rozhodne vyuzije i na mlaceni. A ve vetsich jsou take mista, kde je velkym prinosem, kdyz kler mlati, zvlast v mensim poctu. A jakoze s cobovkou a poradnou zbrani tu dmg opravdu dela.
Přeji pěkný den!
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Jojo...cler dmg je mocna vec. Odmorf vampir je proti clerovy kasparek diky mysterious dusku a prumernej paladin se da taky snadno zahanbit, kdyz clovek ma cas se soustredit ciste na dmg...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Já vždycky tohle povídání o clerech a dmg čtu se zvednutým obočím. Protože jsem si vždycky vzal zbraň, že to teda jako kurňa taky půjdu zkusit. No ale potom to přišlo - miss, miss, miss, miss, miss, rána, miss, miss, miss, rána, miss, miss, miss, miss, miss, miss, miss, rána (skilly max, cobovka) - a vedle mě stojí dmgdealer a ten si musí dobandovávat pár hp aby mohl přepít zatímco já vedle něj missuju, místo abych mu ty hp dojel já a on mohl dělat dmg. Tak si vždycky říkám, kde všichni vy klérové berete v dungách situace, kdy NIKDO nepotřebuje žádnej boost ani heal (popř. sumy, depoisn, cokoliv), abyste si mohli jet ten ukrutnej dmg rána:miss 1:6. Asi to mám nějaký porouchaný.
Nexios
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Musis vedet kdy, cim a do ceho mlatit. Jsou monstra ( ze sveho pozorovani myslim ze na to ma vliv vysoka dext ) do kterejch se za clera zaboha netrefis, ale pak jsou moby kde mas s cobovkou miss minimalni. Treba do abbota se trefim 9 z 10ti a ver mi ze to je hodne znat ta dmg pak kdyz ten target nema vysokej armor. Taky to chce obcas vychlemtat GSko nez des bouchat, to plati hlavne pro jednorucky v posledni dobe taham hodne +9 macku a kdyz mas dost str tak s tim udelas dmg jak prase. To ani nemluvim o tom, ze cokoli co nema armor spolehlive a velmi rychle odpravis MW mackou, ktera je podle me jedna z nejlepsich zbrani pro clera.
Taky nezapominej, ze kdyz je cas tak muzes mlatit + mit na targetu 6 angel spiritu, ktery rozhodne dohonej tu dmg o kterou prijdes missem.

Btw. Taky musis mit skupinku co na tebe bere ohled. Kdyz me skupinka necha hrat tak situaci, kdy me nikdo nepotrebuje a ja si muzu bouchat mam u kazdyho druyho monstra. Ale to mi mlaticky nesmej behat obrazovku predemnou bez summu, na skoky a odflusy si chodim sam, protoze je pro me stokrat jednodussi vsechnu dmg stahnout na sebe nez lovit v zalozkach a healit ostatni atd. Kdo me zna, vi ze hraju battle clera a tenhle styl je na vsechny low a middle dungy lepsi nez pure healer. Samozrejme Pridko, Desp atd. jsou uz jina zalezitost, tam se to takhle hrat neda.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Já to jakože teoreticky chápu. Ale mluvím (kupodivu) z praxe.

Třeba za wara fakt mě kousne nějakej pavouk a vedle mě stojí takovejhle aktivní, mlátící cler. Ok, dá mi dvě IVM abych si teda nemohl stěžovat a tasí zbraň a jde mlátit. Takže on si jde mlátit a sem tam se trefí a s tou svojí 130str hrozně kouří zlého pavouka. Škoda jen, že já si teďka místo mlácení profizovávám posledních 20 hp někdy-i třema bandama a za malou chvíli ještě projistotu začnu škytat deadly a musím se v průběhu zase dohealovávat/curovat místo abych si mohl vklidu mlátit a dělat xkrát větší dmg než ten cler. To, že cler mi dá "str a flam až za chvíli sakra neruš ještě dvě rány", radši ani nebudu rozebírat ;P

Jakože beru to, sem tam v malým dungu se stane, že náhodou je chvíle času, tak proč nemlátit. Ale jelikož jsem se nahrál leta-letoucí jak clera, tak wara, tak vím, že kdykoliv war musí dělat něco krom mlácení, protože na něj clerové (nebo i ostatní jiní, rang, pal apod.) pečou (tedy především ten doheal a cure, sem tam vyšipknutí a podobný srandy), tak je to vždy na úkor dmg outputu celé skupiny. Protože nikdo jinej takovej dmg udělat neumí. A o tom můžeme diskutovat, můžeme se tomu i divit, či dokonce s tím nesouhlasit - ale to je tak jediné co s tím můžeme dělat.
Nexios
Odpovědět