Support
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Support
Jesti sis toho nevsiml tak tu bojuju o support ne? ;p Sami rikate ze support má kazdy a vsude krome tebe
Jediný kdo měl průser podobných útvarů pokud se nepletu... Byl zatím jen Acarus. Gmka jsou kontrolována z logu. Support není, smiř se s tím.

- Legend Of Pain
- Pencil Master
Jo. Tak přesně na tohle sem přesně čekal, až někdo napíše. Já byl nečestný vůči DBS a None pak byl nečestný vůči mě. Ale co do toho má co None zasahovat? Toto si mají hráči vyřešit sami a ne plakat všem Gm co znají na ICQ, až se někdo chytne. Asi jak psal Fenryr...kdyby se to stalo s úplně jiným méně hodnotným předmětem a někomu neznámému, tak on tom nikdy ani neuslyšíš a GM by na to ani neodpovědělo. Třeba to pro toho NB byl taky památeční item, kterýho si vážil. Já bych raky rád viděl např. třeba svoje první veritko, který má cenu 10k, ale pro mě úplně jinou. Kdybych ho měl a stalo se mi to co se stalo DBS, tak by mi to žádný GM nevrátilo, protože to je obyčejný veritko...Cpt.Rookie píše:Mno vida. Chtěl jsi tomu človíčkovi z Crusaders ukázat, jak je ten náš svět zlý a nespravedlivý (protože samozřejmě a bez pochybností přece nemůže čekat, že mu někdo vrátí omylem předané věci) a mezitím None dokázal tobě, že ten svět je opravdu zlý a nespravedlivý.Miky Mora píše:pěkný příběh
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jasne ze kdybych ti ja hodil omylem string a 3 sochy tak mi nikdo nic nevrati a tobe pravdepodobne ani nevezme... Ale o tom to je ne? Ze kdyz nekteri lidi maji blize ke gm, tak gm budou mit blize k nim... nevim co na tom hledas... jak uz tu psal hunter: Nekdo proste tech 5 gm co se s nim budou bavit a budou mu chtit pomoct na icq ma a nekdo ne.Miky Mora píše:Jo. Tak přesně na tohle sem přesně čekal, až někdo napíše. Já byl nečestný vůči DBS a None pak byl nečestný vůči mě. Ale co do toho má co None zasahovat? Toto si mají hráči vyřešit sami a ne plakat všem Gm co znají na ICQ, až se někdo chytne. Asi jak psal Fenryr...kdyby se to stalo s úplně jiným méně hodnotným předmětem a někomu neznámému, tak on tom nikdy ani neuslyšíš a GM by na to ani neodpovědělo. Třeba to pro toho NB byl taky památeční item, kterýho si vážil. Já bych raky rád viděl např. třeba svoje první veritko, který má cenu 10k, ale pro mě úplně jinou. Kdybych ho měl a stalo se mi to co se stalo DBS, tak by mi to žádný GM nevrátilo, protože to je obyčejný veritko...Cpt.Rookie píše:Mno vida. Chtěl jsi tomu človíčkovi z Crusaders ukázat, jak je ten náš svět zlý a nespravedlivý (protože samozřejmě a bez pochybností přece nemůže čekat, že mu někdo vrátí omylem předané věci) a mezitím None dokázal tobě, že ten svět je opravdu zlý a nespravedlivý.Miky Mora píše:pěkný příběh
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Nebo krize stredniho veku....Joe píše:a co kdyz je uz v duchodu a je senilni ?Ciatronic píše:Prosímtě můžu se tě ještě zeptat na jednu věc? kolik ti je let prosímtě že tu brečíš jak 8letej kluk. Na uo by měli zavést věkovou hranici aby se to pročistilo od lidí jako jsi ty.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
HH to je hustý DBSka právě gm moc nemusíjou a to že si noneho dal do kontakt listu dneska a bylo to první gm se kterým to řešil uznalo za pravdu že když je to takováhle věc památeční co se nedá sehnat a ani ji moc neukazoval tak že se smířil i třeba se smazáním tak je to jen dobré rozhodnutí. taky by sem radši viděl všechny moje věc smazaný než aby je měl někdo jako ty!!!
Myslím, že je starší, než vy pánové.Enquea píše:Nebo krize stredniho veku....Joe píše:a co kdyz je uz v duchodu a je senilni ?Ciatronic píše:Prosímtě můžu se tě ještě zeptat na jednu věc? kolik ti je let prosímtě že tu brečíš jak 8letej kluk. Na uo by měli zavést věkovou hranici aby se to pročistilo od lidí jako jsi ty.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: