Pkacka
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nejspem proti takovýhlemu pvp , ale nikdy to takhle nebude.Vy si furt stěžujete ,že pojíždíme , ale jinak si vidělat ani nemůžem . Kort teď kvůli těm opatřením .
!!!NÁPAD!!! - Napadlo mě , že pokud by tomu hráči co se vyznaj ve scriptech a programování a GM samozřejmě by dali ruku k dílu tak by se to dalo uskutečnit.
Jde o to že by se vytvořila aréne nebo tkz. planina s budovama a podobně jako ve wowku ,nějaký hry na vlajky například. Nechci tahat wowko nějak moc do ultimy .Ultima je jedinečná a každej z náas to ví
. Ale myslim si ,že by to bylo zábavný a občas nějaký turnaje a ceny by neuškodili .Asi by GM si museli najít dost času ,třeba by to ale i fungovalo dobře.
!!!NÁPAD!!! - Napadlo mě , že pokud by tomu hráči co se vyznaj ve scriptech a programování a GM samozřejmě by dali ruku k dílu tak by se to dalo uskutečnit.
Jde o to že by se vytvořila aréne nebo tkz. planina s budovama a podobně jako ve wowku ,nějaký hry na vlajky například. Nechci tahat wowko nějak moc do ultimy .Ultima je jedinečná a každej z náas to ví

PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnášíBlecha píše:Neřeš to stajnak to nepochopíš.Nehraješ PK nevíš co to obnáší nebo neobnaší . Je to uplně něco jiněho než co hraješ ty . Tohleto nehodlam řešit furt dokola a jemi to celkem už i fukNějaké další "inteligentnější" dotazy?

Meggie píše:PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnáší Smile Mě to prostě jen zajímá jaký opatření jsou zavedený na to abyte vy nemohli jít do dungu a vydělat si ekvip pojezdem, případně harvem někde.
Jo jasně si skvělej a povišuj se dál nad ostatníma , každý tě obdivuje
Perseus píše:Hele hoši on už to PK hraje aspoň celý měsíc, tak ví co to obnáší, tak ho jen tiše uctívejte a obdivujte. Very Happy Very Happy A koukám píše schválně s hrubkama jak prase, protože hraje RP špinavého nevzdělaného vraha. Klobouk dolů
Nejde o to jak dlouho hraju a je mi jedno i jak hraju ,ale vim že ultimu na DP hraju rozhodně dýl než ty,ale lepší rozhodně nejsem ,jsi skoro jak meggie (skoro bůh)

- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jiste jsi tu nejdyl ze vsech, ze sveta a nastaveni znas i to co tam neni a kdyz dojde na pvp tak narazis prave na ty omezeni co tam nejsou, ale diky tomu ze tu hrajes nejdyl je vsechny znas a dokazes si s tim poradit ne?Blecha píše:Meggie píše:PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnáší Smile Mě to prostě jen zajímá jaký opatření jsou zavedený na to abyte vy nemohli jít do dungu a vydělat si ekvip pojezdem, případně harvem někde.
Jo jasně si skvělej a povišuj se dál nad ostatníma , každý tě obdivuje
Perseus píše:Hele hoši on už to PK hraje aspoň celý měsíc, tak ví co to obnáší, tak ho jen tiše uctívejte a obdivujte. Very Happy Very Happy A koukám píše schválně s hrubkama jak prase, protože hraje RP špinavého nevzdělaného vraha. Klobouk dolů
Nejde o to jak dlouho hraju a je mi jedno i jak hraju ,ale vim že ultimu na DP hraju rozhodně dýl než ty,ale lepší rozhodně nejsem ,jsi skoro jak meggie (skoro bůh). Jo a vúčy těm hrupkám .... Mno nejsem mystr v česťyně
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit