Pkacka

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)

Mate pk a jste ve frakci?

ano
27
36%
ne
48
64%

Celkem hlasů: 75

Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

snad Xanthos :P
clear brainwashing
dNb prezents
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Beham podle nalady sem tam frakci, sem tam pk. Je mi to jedno uz jen z toho duvodu ze kamaradi maji stejnou moznost vyberu barvy.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

omlouvam se vsem co napsali a ja jim ne.... bohuzel sem ted nemel cas na Uo. Ozvu se a nejak se domluvime na behacku.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Legend Of Pain píše:snad Xanthos :P

jojo presne tak :wink:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Nejspem proti takovýhlemu pvp , ale nikdy to takhle nebude.Vy si furt stěžujete ,že pojíždíme , ale jinak si vidělat ani nemůžem . Kort teď kvůli těm opatřením .

!!!NÁPAD!!! - Napadlo mě , že pokud by tomu hráči co se vyznaj ve scriptech a programování a GM samozřejmě by dali ruku k dílu tak by se to dalo uskutečnit.

Jde o to že by se vytvořila aréne nebo tkz. planina s budovama a podobně jako ve wowku ,nějaký hry na vlajky například. Nechci tahat wowko nějak moc do ultimy .Ultima je jedinečná a každej z náas to ví :-) . Ale myslim si ,že by to bylo zábavný a občas nějaký turnaje a ceny by neuškodili .Asi by GM si museli najít dost času ,třeba by to ale i fungovalo dobře.
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Blecha píše: Kort teď kvůli těm opatřením .
můžu se prosim zeptat, jaký opatření?
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Neřeš to stajnak to nepochopíš.Nehraješ PK nevíš co to obnáší nebo neobnaší . Je to uplně něco jiněho než co hraješ ty . Tohleto nehodlam řešit furt dokola a jemi to celkem už i fuk :roll: Nějaké další "inteligentnější" dotazy?
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tak treba ja...Muzu se zeptat jaky opatreni?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Lucky píše:Tak treba ja...Muzu se zeptat jaky opatreni?
Viliš si
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Bacha Lucky, moc ho neprovokuj. On o hraní za PK ví jako víc než ty takže fakt bacha! :lol:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Blecha píše:Neřeš to stajnak to nepochopíš.Nehraješ PK nevíš co to obnáší nebo neobnaší . Je to uplně něco jiněho než co hraješ ty . Tohleto nehodlam řešit furt dokola a jemi to celkem už i fuk :roll: Nějaké další "inteligentnější" dotazy?
PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnáší :) Mě to prostě jen zajímá jaký opatření jsou zavedený na to abyte vy nemohli jít do dungu a vydělat si ekvip pojezdem, případně harvem někde.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

me by to taky zajimalo :cry:
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Hele hoši on už to PK hraje aspoň celý měsíc, tak ví co to obnáší, tak ho jen tiše uctívejte a obdivujte. :-D :-D A koukám píše schválně s hrubkama jak prase, protože hraje RP špinavého nevzdělaného vraha. Klobouk dolů
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Blecha píše:Neřeš to stajnak to nepochopíš.Nehraješ PK nevíš co to obnáší nebo neobnaší . Je to uplně něco jiněho než co hraješ ty . Tohleto nehodlam řešit furt dokola a jemi to celkem už i fuk :roll: Nějaké další "inteligentnější" dotazy?
pls co obnasi hra za pk ? moh bys me zasvetit ? rad bychto vedel :(
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Takovych pojezdu co jsem zazil s Lawakama bylo tolik,ze jsem o prachy a vybavu nemel nouzi. :P
V.I.R.
Morpheus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morpheus »

Perun píše:Takovych pojezdu co jsem zazil s Lawakama bylo tolik,ze jsem o prachy a vybavu nemel nouzi. :P
hen prasa jedno viracke :p
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Morpheus píše:
Perun píše:Takovych pojezdu co jsem zazil s Lawakama bylo tolik,ze jsem o prachy a vybavu nemel nouzi. :P
hen prasa jedno viracke :p
To jsem ve V.I.R nebyl :) Hral jsem only PK! :p
V.I.R.
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Meggie píše:PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnáší Smile Mě to prostě jen zajímá jaký opatření jsou zavedený na to abyte vy nemohli jít do dungu a vydělat si ekvip pojezdem, případně harvem někde.

Jo jasně si skvělej a povišuj se dál nad ostatníma , každý tě obdivuje

Perseus píše:Hele hoši on už to PK hraje aspoň celý měsíc, tak ví co to obnáší, tak ho jen tiše uctívejte a obdivujte. Very Happy Very Happy A koukám píše schválně s hrubkama jak prase, protože hraje RP špinavého nevzdělaného vraha. Klobouk dolů

Nejde o to jak dlouho hraju a je mi jedno i jak hraju ,ale vim že ultimu na DP hraju rozhodně dýl než ty,ale lepší rozhodně nejsem ,jsi skoro jak meggie (skoro bůh) :wink: . Jo a vúčy těm hrupkám .... Mno nejsem mystr v česťyně
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Blecha píše:
Meggie píše:PK sem hrál takže myslim že vim co to obnáší a neobnáší Smile Mě to prostě jen zajímá jaký opatření jsou zavedený na to abyte vy nemohli jít do dungu a vydělat si ekvip pojezdem, případně harvem někde.

Jo jasně si skvělej a povišuj se dál nad ostatníma , každý tě obdivuje

Perseus píše:Hele hoši on už to PK hraje aspoň celý měsíc, tak ví co to obnáší, tak ho jen tiše uctívejte a obdivujte. Very Happy Very Happy A koukám píše schválně s hrubkama jak prase, protože hraje RP špinavého nevzdělaného vraha. Klobouk dolů

Nejde o to jak dlouho hraju a je mi jedno i jak hraju ,ale vim že ultimu na DP hraju rozhodně dýl než ty,ale lepší rozhodně nejsem ,jsi skoro jak meggie (skoro bůh) :wink: . Jo a vúčy těm hrupkám .... Mno nejsem mystr v česťyně
Jiste jsi tu nejdyl ze vsech, ze sveta a nastaveni znas i to co tam neni a kdyz dojde na pvp tak narazis prave na ty omezeni co tam nejsou, ale diky tomu ze tu hrajes nejdyl je vsechny znas a dokazes si s tim poradit ne?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Blecha píše:..
Nedal by sis náhodou? Na zdraví!
Nexios
Odpovědět