Co vy na to?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Jako co na to říct, že. Nijak se netajím tím, že cikány nemám ráda. Nesympatizuju sice s Dělnickou stranou ani ničím podobným, ale v tomto konkrétním problému stojím víceméně na jejich straně.
Myslím, že s tímhle mohl něco udělat například Čunek, který to ve Vsetíně zvládl na jedničku. Sice je Janov o několik tříd jinde, ale aspoň někdo se s tím nebál něco dělat, namísto tlachání a slibování nevímčeho. Jenže se zdá, že v tomhle směru byl asi nepohodlnej, viz ty aféry, že. ;p
Ono je to těžký, když lidi, kteří mají tu odvahu s tím hnout jsou postupně vytlačováni do pozadí a řídí nám to tu v neposlední řadě nějaká Džamila a v šalinách pak člověk kouká na věru zábavné plakátky "Neobracejme se k sobě zády". K smíchu.

...prostě, tohle se netýká jen Janova, tohle se děje na spoustě míst u nás, jen to zas někde přerostlo "únosnou" mez, tak se o tom někde napíše a zas se to zamete pod koberec. Tak jako všude.
Nicméně jsem zvědavá na ten úžasný projekt, který nám v Brně vymysleli pod přezdívkou "Revitalizace ulic Francouzská a Cejl". Protože jestli chtějí ten náš bronx spravit za spoustu peněz a ty lidi tam nastěhovat znova, tak hahaha, dejte ty prachy radši mně. ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No na chvili nez me zase smazes
Co myslite, ze je resenim?
- aby to vyresila vlada, parlament nakym opravdu razantnim systemem, kterej donuti romale zit tak jako zijeme my?
- aby nas od romale chranili nake organizovane jednotky?
- aby se zmenila spolecnost a lidi se nemuseli bat pomoci jeden druhemu?
nebo neco jineho?
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Jejich Wipe :p
V.I.R.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:Co myslite, ze je resenim?
- aby to vyresila vlada, parlament nakym opravdu razantnim systemem, kterej donuti romale zit tak jako zijeme my?
Mno ano, jistě. Stejné zákony, stejné podmínky, stejná práva stejné povinnosti.

Já jsem v tomhle asi nacionalista. Když chceš žít v nějaké zemi, tak žij stejně jako její obyvatelé. Tzn. žádný šátky, mešity, židovský soudy, nebo Turky v EU.
Nexios
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Souhlasím s Hunterem. S takovým čechem se taky za hranicema nějak dvakrát neserou. Nedodržuješ naše zákony nazdar vyhostí tě popřípadě ti daj tučnýho flastra a až potom tě vyhostí.
Nějak se s nima prostě moc pářeme. Dělaj bordel jak prase, ale furt se obhajují .
Měl jsem jednoho kolegu barmana cikána, jak ten makal jen ohnivá čára se za ním dělala. Normální česko-romská rodina, čistý byt 3+1 žili v něm 4 lidi (otec matka 2 ratolesti) všichni pracující, zákonů dbalí občani i přes toto všechno dodržující romské zvyky a hlásící se k jejich komunitě (ikdyž míval někdy výroky typu že se stydí za svý černý bratry :-) ) Tak zrovna na tomto příkladu můžeme vidět, že když se chce tak se i cikán/rom přizpůsobí.
Je třeba neházet je všechny do jednoho pytle, ale pokud nerespektují zákony tak je postihovat stejně jako ostatní občany ČR. Nevidím vyjímku v tom, jestli sou to romové, poláci, slováci, a jiné menšiny...... čeké zánony platí pro VŠECHNY!!!!!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Perseus: Ono je práve blbý, že to není problém jen ČR. Francie má Alžířany, Německo Turky, Anglie Pákistánce .. a tak dále. A neuměj se s nima vypořádat stejně jako my. Rozdíly tady ale určitě jsou, to zas né, že ne - například Alžířana totiž v nejhorším pošleš zpátky do Alžíru - i když pravda ani toto nejsou ty země schopné (nemají možnost) udělat ;)

Amen: Tohle je diskuze, né nadávací auditko. Tak prosím.
Nexios
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

To Hunter: V jádru máš pravdu, nicméně i s asociální menšinou jde hýbat. Stačí poupravit několik zákonů a vyhlášek, extrémě nepřizpůsobivým jedincům zrušit sociální dávky. To je kopne na ulici a bude to takový disciplinární případ, že nemám strach z nevylepšení situace.....
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Hunter píše:Já jsem v tomhle asi nacionalista. Když chceš žít v nějaké zemi, tak žij stejně jako její obyvatelé. Tzn. žádný šátky, mešity, židovský soudy, nebo Turky v EU.
No jako...zas tak radikálně bych to neviděla ;p
Například pokud existuje ve společnosti menšina, která se umí přizpůsobit a nedělá problémy a/nebo je společnosti něčím přínosná, pak ať si otevřou pár svých škol a postaví si nějaký hezký svatostánek, prosím. Tohle mě vůbec netrápí, naopak jinou kulturu v její slušné verzi přivítám.
Co už nepřivítám je pochopitelně naprosto nepřizpůsobivá menšina (cikáni u nás), která společnosti nepřináší vůbec nic, ba naopak jí přitěžuje a sama se přitom ohání všelijakými zákony, diskriminací a tak. Takže třeba to, že by se v Brně postavila nějaká hezčí mešita místo té kůlničky, která je tu teď, to mě opravdu netrápí, protože s místními muslimy mám jen ty nejlepší zkušenosti. Ale pokud by náhodou cikáni vyznávali islám a chtěli si tu postavit mešitu s minaretem větším jak věž u Petrova, to zas jako ne-e.

...ale to já jen tak, chce se mi prostě psát, já vím, že to všichni chápete. ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Hunter píše: Já jsem v tomhle asi nacionalista. Když chceš žít v nějaké zemi, tak žij stejně jako její obyvatelé. Tzn. žádný šátky, mešity, židovský soudy, nebo Turky v EU.
Tohle je HODNE osidne. Nejsme klony, takze uz z principu je kazdy jednotlivy obyvatel CR jiny: nekdo zije na venkove, jiny ve meste, nekdo je verici, jiny ateista, nekdo posloucha vaznou hudbu jiny techno ... Jake rozdily jsou jeste v "ramci cesstvi" a predevsim - kdo to stanovi?

Je Cech historicky krestan? = ateismus je necesky. Nebo naopak uz nekolik set let ateisticka tradice = chodit do kostela je neceske. Zakazeme rap a hiphop, protoze se tu nejaka pomylena mladez snazi hrat na neceskou cizi kulturu a kazi nasi tradici, zatimco by meli chodit v krojich a zpivat ceske lidove pisne? Ano hranice mezi napr. islamem a krestanstvim je dnes hodne medializovana, pred par desitkama let po ni jeste ani pes nesteknul a delici cara byla na nasich hranicich se zapadem. Za trochu delsi vlasy si kluk vyslouzil nalepku nositele cizi neceske zkazene kultury.

Rozhodne nejsem zastance multikulturalismu, ale hranice mezi nasincem a cizincem je zatracene nejasna a v case promenliva. A taky zatracene zneuzitelna, pokud je pouzita v politice.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Me se teda zda, ze jakozto v pravnim a demokratickem state s ustavou postavenou na svobode a lidskych pravech, bysme zrovinka meli tolerovat cizi kultury v nasi zemi, coz me osobne vubec nevadi, aspon tady nejsme zavreny jako konzervy s nasim slavnym pivem a otylosti. Ale zase tomu dat hranice. Treba tak aby cizi zvyky primo nebyly v rozporu s nasim pravem. To vidim jako jedinou barieru.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

[quote="Kaj"][/quote]
A nemluvil on spíš o tom, že mu tyto subkultury nevadí, pokud by měli stejná práva jako my a ne samé zvýhodnění?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Carolyn píše:JMyslím, že s tímhle mohl něco udělat například Čunek, který to ve Vsetíně zvládl na jedničku.
Ze ty lidi (problem) presunul jinam, to fakt nevyresil. Presunes je hromadne mimo mesto a za chvili tu mas "vesnicky" jako na slovenskem venkove. Ikdyz je samozrejme fakt, ze se s tim alespon neco pokusil delat ...

Podle me je ten problem proste neresitelny - v kazde zemi existuje nejaka spodina spolecnosti, ktera nekde zije a dela tam problemy. A nikde nevedi jak to efektivne resit. Multikulturalismus naprosto selhal, nasilna reseni a vyrabeni vnitrnich nepratel je nebezpecne a muze vest k tragickym koncum a o asimilaci velka cast te skupiny vubec nestoji a i kdyz se o to nekdo nahodou pokusi, zbytek spolecnosti zacne rvat jak je zvyhodnuje.
Naposledy upravil(a) Kaj dne 30.10.2008 23:36:05, celkem upraveno 1 x.

Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Prafotr Morava píše:
Kaj píše:
A nemluvil on spíš o tom, že mu tyto subkultury nevadí, pokud by měli stejná práva jako my a ne samé zvýhodnění?
Jenze ona ma stejna prava a povinnosti. Ze dostavaji a zneuzivaji socialni davky? Ty davky plati pro kazdeho. A ze pro ne delaji nejake specialni programy, socialni pracovniky a kdesi cosi (o coz z valne vetsiny stejne nemaji zajem)? Na jednu stranu je chcete asimilovat a pak se rozcilujete ze se o to nekdo snazi ... Reci o zvyhodneni je z velke casti mytus, ti lidi zijou na dne tak o jakych vyhodach tu mluvime. Jestli maji nejaky vyhody, tak fakt nic o co bych stal.

Nevymahatelnost prava, kdyz se nakam policajti boji, je druha vec. Ale to si stejne tak muzete stezovat na druhou stranu socialniho spektra, kde ziji "nedotknutelni podnikatele" pro ktere ta pravidla plati jeste daleko mene. Ciste logicky: skupina lidi, ktera se izoluje je hure dosazitelna a lide kteri maji malo nebo nic co ztratit se dost tezko nejak citelne postihuji.

Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Tem policajtum se moc nedivim, ze se jim tam nechce. Neznam nikoho kdo by mel zaludek to jit resit a vlezt do tech jejich panelaku. Tam to musi bejt hnus totiz festovej. Kdyz si predstavim co vsechno by tam tak nasli a museli resit tak je docela chapu, taky bych tam nesel.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Kaj: Zajímavé, ale já skutečně píšu o něčem jiném, než na co odpovídáš.

Nepíšu, že mi apriori vadí muslim ve Francii jen proto, že čtou Korán. Píšu, že mi vadí, když si muslimové zapalováním aut vydupou aby mohli ve školách nosit šátky.

Nepíšu, že mi vadí židovská a muslimská komunita v Británii. Píšu, že mi vadí, když v Británii fungují ortodoxní židovské soudy a to samé si chtějí vybojovat i muslimové, aby mohli být v této (a to se snad shodneme) tradičně evropské zemi souzeni dle šaríji - která se guess what - věru s britským právem neshoduje.

Vadí mi, když za to, že ve svobodné zemi někdo zkarikuuje jejich pokroka, tak muslimové vyhrožují a provádějí popravy a noviny se musej začít řídit Koránem, který zobrazení proroka zakazuje.

Já praktikuju live and let live, ale odcamcaď pocamcaď. Když jednoduše chceš žít, praktikovat a být souzen zákony Surinamu, tak si ale žij v Surinamu se surinamcema a né, že se přestěhuješ do Sydney, zapálíš operu a tím si vynutíš praxi surinamského práva pro surinamce v Austrálii.

(Ofc zjednodušeno, ale tak abychom se chápali.)
Nexios
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Hunter píše:Kaj: Zajímavé, ale já skutečně píšu o něčem jiném, než na co odpovídáš.

Nepíšu, že mi apriori vadí muslim ve Francii jen proto, že čtou Korán. Píšu, že mi vadí, když si muslimové zapalováním aut vydupou aby mohli ve školách nosit šátky.

Nepíšu, že mi vadí židovská a muslimská komunita v Británii. Píšu, že mi vadí, když v Británii fungují ortodoxní židovské soudy a to samé si chtějí vybojovat i muslimové, aby mohli být v této (a to se snad shodneme) tradičně evropské zemi souzeni dle šaríji - která se guess what - věru s britským právem neshoduje.

Vadí mi, když za to, že ve svobodné zemi někdo zkarikuuje jejich pokroka, tak muslimové vyhrožují a provádějí popravy a noviny se musej začít řídit Koránem, který zobrazení proroka zakazuje.

Já praktikuju live and let live, ale odcamcaď pocamcaď. Když jednoduše chceš žít, praktikovat a být souzen zákony Surinamu, tak si ale žij v Surinamu se surinamcema a né, že se přestěhuješ do Sydney, zapálíš operu a tím si vynutíš praxi surinamského práva pro surinamce v Austrálii.

(Ofc zjednodušeno, ale tak abychom se chápali.)
Na tom, že by v zemi mělo existovat jedno obecné právo a ne žádná skupinový systém soudů nadřazený tomu celostátnímu se shodnem. Ale ty píšeš o turcíh v EU - oni si snad nějakou násilnou akcí probíjejí členství? A proč by měli mít menší nárok vstoupit do téhle organizace když, dle názorů pana profesora, jde jen o prostor volného obchodu. Píšeš o nošení šátků - jasně když si to někdo vydupe násilnou akcí tak to správné není (ty protesty na fr. předměstích ale o tomhle fakt nebyly), na druhou stranu když si to prolobují v parlamentu tak ať si nosí šátky a křesťani křížky a budhisti roucha .. Píšeš o mešitách: jaký je v principu rozdíl v ateistickém česku mezi stavěním kostelů a mešit?

Bereš kulturu a právní řád zemí jako něco statického, což ale není. Obé jsou slepencem různých proudů, kulturních vlivů ať už násilně nebo nenásilně prosazovaných a přišlých z velké části z ciziny, obě se neustále a nezbytně proměňují. Nelze říct, tohle teď co tu máme je tradiční evropská/česká kultura/právo s kterými teď nebudeme hýbyt.

Mé konzervativní duši taky spousta změn v kultuře a právu nesedí, ale vývoj nelze zastavit. Jestli budou mít muslimové vyšší porodnost tak tu za pár set let prostě místo kostelů ty mešity stát budou ať chceme nebo nechceme a naše právo se bude podobat šáríje víc než by se nám teď líbilo.

Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Já myslim že přijde další genocida, že je to nevyhnutelný.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Kaj: Tyjo .. quotuješ muj poslední post a přitom odpovídáš na předposlední, ale dobře, to už je jedno.

Zeptám se tě takhle - když někdo přijede do Saudské Arábie, bude mít možnost si tam dojít do křesťanského kostela? Bude mít možnost být souzen českým soudem? Bude tam mít žena stejná práva jako má u nas? Může přijít do muslimské školy a začít si tam kreslit Mohameda? Ano, to vlastně může - problém začne když si toho všimne nějakej spolužák - takový dostane soudem vyměřených dvěstě ran bičem - pokud se tedy náhodou dostane ze školy živej a bude v novinách - když to nestihne, tak ho multikulturní a snášenliví spolužáci podřežou ještě ve třídě.

Pokud multikultura, tak proč jen u nás a u nich ne? Protože tam u nich není takové množství evropanů? No bodejť by bylo - cizinci v SA pracujou jako otroci a nikoho jejich evropská práva či kulturní zvyky nezajímaj. Naopak ale v Evropě se státy z vlastní politické korektnosti a pseudosnášenlivosti můžou potento a pak to tak vypadá. Muslim v Evropě má všechno - co nemá, to si vynutí výhrůžkama, vraždama nebo penězma. Naopak to ale zdá se nefunguje - muslimy nějaký práva nějakýho evropana zajímaj asi tolik, že vůbec. Krom rodilejch zrovna například ve zmiňované SA nemá žádný právo vlastně nikdo.

Turecko v EU? Nevím jak ty, ale u mě zkratka EU implikuje pocit něčeho EVROPSKÉHO. Turecko podle tvého mínění patří kulturně, uzemně, nábožensky nebo historicky spíše do Evropy než na Blízký východ?

Kde je ten tvůj vývoj? Jen tam, kde si ho nechají vnutit.

Btw - česko není historicky ateistické, na to vážně nevím jak jsi přišel. Srovnáváš skoro dva tisíce let křesťanství fancouzského území s 50 lety ateismu v Čechách, nebo jak to mám chápat? :/
Nexios
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Hunter píše:Kaj: Tyjo .. quotuješ muj poslední post a přitom odpovídáš na předposlední, ale dobře, to už je jedno.

Zeptám se tě takhle - když někdo přijede do Saudské Arábie, bude mít možnost si tam dojít do křesťanského kostela? Bude mít možnost být souzen českým soudem? Bude tam mít žena stejná práva jako má u nas? Může přijít do muslimské školy a začít si tam kreslit Mohameda? Ano, to vlastně může - problém začne když si toho všimne nějakej spolužák - takový dostane soudem vyměřených dvěstě ran bičem - pokud se tedy náhodou dostane ze školy živej a bude v novinách - když to nestihne, tak ho multikulturní a snášenliví spolužáci podřežou ještě ve třídě.

Pokud multikultura, tak proč jen u nás a u nich ne? Protože tam u nich není takové množství evropanů? No bodejť by bylo - cizinci v SA pracujou jako otroci a nikoho jejich evropská práva či kulturní zvyky nezajímaj. Naopak ale v Evropě se státy z vlastní politické korektnosti a pseudosnášenlivosti můžou potento a pak to tak vypadá. Muslim v Evropě má všechno - co nemá, to si vynutí výhrůžkama, vraždama nebo penězma. Naopak to ale zdá se nefunguje - muslimy nějaký práva nějakýho evropana zajímaj asi tolik, že vůbec. Krom rodilejch zrovna například ve zmiňované SA nemá žádný právo vlastně nikdo.

Turecko v EU? Nevím jak ty, ale u mě zkratka EU implikuje pocit něčeho EVROPSKÉHO. Turecko podle tvého mínění patří kulturně, uzemně, nábožensky nebo historicky spíše do Evropy než na Blízký východ?

Kde je ten tvůj vývoj? Jen tam, kde si ho nechají vnutit.

Btw - česko není historicky ateistické, na to vážně nevím jak jsi přišel. Srovnáváš skoro dva tisíce let křesťanství fancouzského území s 50 lety ateismu v Čechách, nebo jak to mám chápat? :/
Srovnávat nás se Saudskou Arábií? Ano, chovají se tam k cizincům uplně jinak, protože to je středověká diktatura, která se chová zahraničně politicke Západ-friendly a má dost peněz aby vnitřně nevypadala zase tak úděsně. Chceš abychom se začali přibližovat jejich systému zacházení s obyvatelstvem? Ano, demokracie, lidskýá práva a podobné západní (teda spíš severni) vymoženosti mají spoustu nevýhod, ale především se v takovém systému mnohem líp žije.

Vývoj je především v počtech. Čím víc tady těch muslímů bude, tím víc budou prosazovat svoji kulturu a pravidla - demokracie je prevít, ale v jiném systému bys určitě taky žit nechtěl. Nemůžeš říct že odbory si mohou vydírat obyvatelstvo stávkami a blokádami a jiná skupina obyvatel si takto vynucovat svoje nesmí. Evropu nelze obehnat ostnantým drátem a porodnost taky ze dne na den nezměníš.

Za ateismus nemůže rozhodně jen komunistické období. Počátky ateismu jsou už u Bílé hory, převažující katolická církev byla nálepkována pomahačem protičeských habsburků - vznik ČSR tak byl v podstatě vnímán jako církvi navzdory. Husiti a podobní tu byli jen okrajový proud. A ať chceme nebo ne, církev je nositelkou náboženské víry.

Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Problém je, že pokud se to přežene - což se ale stane - tak u nás za nějakej čas bude podobná diktatura, jako tam, kde bys teď žít nechtěl. Vymoženosti jako jsou lidská práva nejsou samospasitelné a samofungující - pokud se o ně nebudeme starat, tak skončíme bez nich. Pokud jsi tedy pro to, aby se postupně více a více lidí mohlo orientovat na středověké muslimské právo i v Evropě, tak se holt nebudeš moct divit, že tvoje pravnoučata se už naroděj do státu, kde ženy budou mít poloviční slovo a jejich výpověď bude pouze orientační. Protože holt za chvíli bude muslimů víc než Evropanů. Tím rychleji, čím více a pohodlněji je tu budeme vydržovat.

Demokracie tu zkrátka bude PRÁVĚ do chvíle, dokud bude udržitelná - a to je přesně do té doby, dokud budou prodemokratické složky ve většině. Což ale dnešním postupem nebude trvat už moc dlouho. Demokracie totiž není pro každého.

K tomu ateismu (což tu ale řešit vlastně nechcem). To, že katolická církev byla spojována s Habs. monarchii - a proto byla nepopulární - to věru nemá moc společného s tím, zda jsou lidé věřící. Antiklerikarismus (nebo jak se to doprčic píše) se nerovná ateismus. To, že papež pro většinu čechů není zástupce Boha na zemi nic moc neznamená. Ono to obecně s ateismem u nás není tak horké - jen to ještě není tak obvyklé se k víře přiznávat. Když se ale % postaví na dotaznících "Jsi pokřtěný katolík a chodíš každý týden do kostela?", tak se těžko divit, že 4/5 (či jak sou ty %) odpoví že ne. A to hnedka na Nově znamená, že češi jsou národ ateistů.

Já proti mešitám jen tak proto, že to sou mešity nic nemám - já mám něco proti proto, že to jsou stavební kameny něčeho dalšího. Stejně (jen příklad, nechci to tu řešit) nemám nic proti registrovanému partnerství jako takovému - ale když se řešilo jeho zavedení, tak jsem byl proti - protože mi bylo jasné, že to bude jen základ pro pozdější urgo adopcí. V době zavádění ovšem všichni přívrženci psali o tom, že adopce nikdy nikdy chtít nebudou, že jim jde jen o reg. partnerství a to bude na věky vekouc vše. No a vida, stačily necelé dva roky než se vybarvili.

Jednoduše - je třeba rozlišovat. Postavit kostel a postavit mešitu není to samé. Není to samé propustit za dobré chování zloděje žvejkaček nebo masového vraha (blbej příklad, ale jen pro ten rozdíl; doplň si vlastní výmysl).
Naposledy upravil(a) Hunter dne 31.10.2008 11:00:17, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Odpovědět