Hraju pomerne v dobre guilde a zatim jsem si nevsiml, ze by to nekdo vedel. Asi se na to musim zeptat.Acarus píše:Ice vik pada nezavisle na tom, jestli je nekde v pokladu.
o5 drop itemu
-
Mrs.Beanes
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Uplne jsem zapomnel na DETECTING HIDDEN knihy !!! Az ten sem si na to zase vzpomnel.
>>>> nepadaj
, od te doby co se menili na pouze +1% skillu !!! Tento topik jsem chtel puvodne zalozit jen kvuli temto kniham, ale pak sem na ne zapomnel :p .

- Wilson
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
nepadaj naschval a kdyz se to zavadelo Triglav to tu psal na foru, protoze se taky zmensila maximalni mozna hodnota DH u postav, ale jako alternativa se po svete potuluji NPC co te muzou naucit urcitou hodnotu tohoto skillu ...Mrs.Beanes píše:Uplne jsem zapomnel na DETECTING HIDDEN knihy !!! Az ten sem si na to zase vzpomnel.>>>> nepadaj
, od te doby co se menili na pouze +1% skillu !!! Tento topik jsem chtel puvodne zalozit jen kvuli temto kniham, ale pak sem na ne zapomnel :p
- Aldeigjuborg
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
-
Mrs.Beanes
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
- Aldeigjuborg
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz je tu tenhle topik tak by me taky neco zajimalo.
Po otevreni druhe casti ilshenaru byl pas s Bone Archery casto okupovan z duvodu dobreho dropu kosti.
I ja tam chodival, vzpominam si ze to padalo opravdu krasne.
Pak prisla revize... +15 kosti ubylo, ale +5 padaly stale dobre.
Kdyz tam du dnes, projdu ten pas tam i zpet a casto cekam na resp aby me i ta +5 kost padla. Tohle je zamerne dalsi omezeni, nebo je neco spatne?
Tipnu si ze to prvni. Jen skoda, ze uz ta trava neni tak zelena
Po otevreni druhe casti ilshenaru byl pas s Bone Archery casto okupovan z duvodu dobreho dropu kosti.
I ja tam chodival, vzpominam si ze to padalo opravdu krasne.
Pak prisla revize... +15 kosti ubylo, ale +5 padaly stale dobre.
Kdyz tam du dnes, projdu ten pas tam i zpet a casto cekam na resp aby me i ta +5 kost padla. Tohle je zamerne dalsi omezeni, nebo je neco spatne?
Tipnu si ze to prvni. Jen skoda, ze uz ta trava neni tak zelena
Respuje to isto dnes bol aj v despeAlassea píše:vzdyt tobe padaj itemy aj z cizich truhel ty si stezovat nemuzesVasilij Zaicev píše:Podme si radsej pohovorit o drope priser vseobecne.Kedy vam naposledy nico padlo z Lala v covetous dungu za hedlesmi ?
no ale to srdicko to by me taky zajimalo jestli ten quest je jeste vubec funkci
- Aldeigjuborg
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Sorry, ale fakt tě nechcemRaynor píše:Pravda!Není sobec.Loginus píše:Hm třeba proto že není sobec?Aldeigjuborg píše:Já si teda klepu na hlavu, protože být udiven malým dropem itemů mi zrovna nesedne od člověka, kterej je VŮBEC nepotřebuje)
aspoň doufám:p
Alde si klepe na čelo bo sobecbcem je
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]