Nevim teda jakou by chtel nekdo po lidech ferovost, moralku
Chcu ti zebrat veci, ne s tebou hrat ferove, takze vyuziju vsechny moznosti ktere me k tomu pomuzou, to znamena premejslet kde si lidi mysli ze sou v bezpeci a pritom nejsou, praskace, nebo nekoho necham spiclovat kdo kam pujde(spiclovat sam a pak prelognout na cervenyho je risk na potrestani)
Tolik moznosti jak nekoho netrestatelne okrast tato hra nebizi a jen tak malo lidi se je snazi poradne vyuzit
"Zneuziti vyhody, kterou bys nemohl ziskat, kdybys neprelogoval z jedne postavy na druhou."
a nieje zneuzitie takej vyhody aj to ze, ako emp povedal, s vahou 300, 400 sa zle beha pvp tak relogli na pvp chary a az ked bolo cisto tak dam dosli s pvm postavami? i ked empovi vlatne na tom nepripada nic divne takze to je koser...
zrejme rovnako koser ako zneuzivanie strazi a guardenie poloafk ludi v baraku.
byo- cerveny prehrali
SS si prsákač a zloděj. A pokud si stojíš uprotřed occla v baráčku za pk polo afk tak máš fakt smůlu ...
jinak, když zjitím, že mě před dungem čekají PKčka tak opravdu nemám problém loognout PvP chary a jít je pozabíjet. A dokonce sem tak smělý ža na to nevidím nic špatného.
predstav si ze zlodej niesom, i ked kapr alebo nejaky iny vseved sem hodi dalsiu vtipnu poznamku o mojom kamaratovi (nie, nieje moj bratranec )
a resit tuto kauzu je zbytocne pretoze emp nam vzdy rad a jasne svojimi nepopieratelnymi argumentami (nevidím na to nic špatného) vysvetli ze len a jedine my sme ty ktory robia zlobu.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Shadowsong píše:predstav si ze zlodej niesom, i ked kapr alebo nejaky iny vseved sem hodi dalsiu vtipnu poznamku o mojom kamaratovi (nie, nieje moj bratranec )
a resit tuto kauzu je zbytocne pretoze emp nam vzdy rad a jasne svojimi nepopieratelnymi argumentami (nevidím na to nic špatného) vysvetli ze len a jedine my sme ty ktory robia zlobu.
aha najednou to neni tvuj bratranec jo ? ty brdo ty menis ty pribuzne jak na bezicim pasu
Shadowsong píše:predstav si ze zlodej niesom, i ked kapr alebo nejaky iny vseved sem hodi dalsiu vtipnu poznamku o mojom kamaratovi (nie, nieje moj bratranec )
prosimtě, nevím kdo si myslíš, že věří tvým řečem o lidech co logují na tvé účty a kradou za tebe itemy jen aby se nudily.
tady jde jen o to jak se proti vaším prasárnám bránit to. že jsme s vámi poradili je jedno. když si jako PKčka neumíte najít modráky sami a můsíte požívat své modré postavy aby jste je našli tak se mi zvás dělá špatně.
Naposledy upravil(a) Empair dne 20.07.2008 13:34:51, celkem upraveno 1 x.
co to jako zase ma bejt nejaka zarputila empairovo snaha znicit posledni lidi ktery se mu vzeprou a poradne si pritom zabrecet?To ale pak uz zbydou jen ty analistia bude si tady hrat pekne nerusene sam.Jinak na mne taky relognul luza kdyz stal v cove a ja sel tamovat za ranga a pak mne na ferovku pojel za nighta a resim to ?neresim.
jinak chapu ze emp je nastvanej ze jsme mu 2x za sebou pojeli bidase tak s nama musi hned zatocit.
k tomu ze si neumime najit samy modraky.Vis my si ty modraky najdeme ale ono je problem jak jsou dungy udelany protoze top dungy pride desp se sakra blbe pojizdej a temer jedina moznost je bud ho celej den kempit se vsema lidma nebo to mit napraskany a pokud nemas ani jedno tak se to skoro neda dobihat (desp trochu jo pride temer ne) protoze at uz u kraliku otevres dvere a mas blokovany dvere a ses v suchu a pride mas dve gaty ktery se taky blokujou takze to taky moc dobihat nejde.
Anger píše:k tomu ze si neumime najit samy modraky.Vis my si ty modraky najdeme ale ono je problem jak jsou dungy udelany protoze top dungy pride desp se sakra blbe pojizdej a temer jedina moznost je bud ho celej den kempit se vsema lidma nebo to mit napraskany a pokud nemas ani jedno tak se to skoro neda dobihat (desp trochu jo pride temer ne) protoze at uz u kraliku otevres dvere a mas blokovany dvere a ses v suchu a pride mas dve gaty ktery se taky blokujou takze to taky moc dobihat nejde.
Tak to je docela logicky,protoze nechapu proc by mela mit skupina 15 smucek ve vybavach za par K gp dobehnout 10-12 lidi ve vybavach za nekolik milionu a tak to udelat parkrat a mit za hodinu vydelany to co nekdo za mesic.
ale podle mne by proste mnelo bejt riziko toho ze te sjedou.A ja teda nevim kolikrat si videl nasel ekvipy ale nemyslim si ze by jsme byly naky mega smucky.
Anger píše:ale podle mne by proste mnelo bejt riziko toho ze te sjedou.A ja teda nevim kolikrat si videl nasel ekvipy ale nemyslim si ze by jsme byly naky mega smucky.
ked to porovnas s tym pvmkarom tak ano je to neporovnatelne,
to empov brekot: riesit veci teraz je jaksi pozde, alebo jaj ty chces byt dokonale ochraneny pred dalsim pojezdom, hmm navrhujem zmenit vychodiskovy bod? napr?
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Anger píše:k tomu ze si neumime najit samy modraky.Vis my si ty modraky najdeme ale ono je problem jak jsou dungy udelany protoze top dungy pride desp se sakra blbe pojizdej a temer jedina moznost je bud ho celej den kempit se vsema lidma nebo to mit napraskany a pokud nemas ani jedno tak se to skoro neda dobihat (desp trochu jo pride temer ne) protoze at uz u kraliku otevres dvere a mas blokovany dvere a ses v suchu a pride mas dve gaty ktery se taky blokujou takze to taky moc dobihat nejde.
Tak spehovani GH , pokud vim tak todle delala KovareN , ale duchem, Trest byl ze prisli o vsechny accounty, Raynore jestli prijmes trest tak se tesim.
Jinak Empe, opravdu neni problem rozjet Tlupu v Despu na tom paloucku i v PvM eqwipu, nam se to podarilo, ale trochu nam pomohla priroda, holt prsko-smucky v eqwipu za par K.
[quote="Morlith"][/quote]
rekl bych, ze sis to precetl blbe, emp hlavne nadaval na ty relogy, ktery sou zakazany no, tak by me zajimalo, jestli se s tim neco bude delat :p
Anger píše:ale podle mne by proste mnelo bejt riziko toho ze te sjedou.A ja teda nevim kolikrat si videl nasel ekvipy ale nemyslim si ze by jsme byly naky mega smucky.
Takze dle tebe je riziko sjeti nula jo ? Kdybyste chteli tak neni snad problem si zjistit, kdy se nejcasteji chodi despy a myslim ze je vas v gilde dost na to aby kazdej cekal u vchodu X minut, stridali ste se a kdyz dojdou modraci na despa naportit tam runou. To je jen vase lenost, ze musite spehovat modraka v GZ.
ale my to tak delame beregu ale bohuzel nez tam zbytek naporti pokud se tam vubec modraci dostanou tak se odezdi u dveri a nebo relogno na pvp postavy neni to tak jednoduchy jak to vypada.
Nerekl bych, ze jde o nejaky breceni, jako vy zjistite, ze my jdeme desp, my zjistime, ze tam jste. Me spis zarazi Vase chovani vuci Tondovi, z toho bych brecel, naky relogy si delejte, vase vec, ale ucta k nekomu kdo vas "vychoval" by chybet nemusela. Kdyby takhle fungovala kazda gilda, muzou se uplne zrusit = je to k nicemu. Proste jen vyuzivate toho, ze clovek na chvili prestane hrat a to me mrzi