Fire - zdar!

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Fire je muj nejmene oblibeny dungeon :arrow: se mnou nepocitejte. Respektive Fire jsem mel rad v dobe kdy to bylo volne pristupne jedine patro.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Kaj píše:Fire je muj nejmene oblibeny dungeon :arrow: se mnou nepocitejte. Respektive Fire jsem mel rad v dobe kdy to bylo volne pristupne jedine patro.
Neboj, s tebou nikdo nepočítá :P
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Sofia píše:
Kaj píše:Fire je muj nejmene oblibeny dungeon :arrow: se mnou nepocitejte. Respektive Fire jsem mel rad v dobe kdy to bylo volne pristupne jedine patro.
Neboj, s tebou nikdo nepočítá :P
Ja s nim praveze v tomhle pocitam, jako predseda hnuti Nikdy jiz nevkrocim na pudu Fire.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Fire bylo jediny misto na dp ktery se me aspon trochu libilo
Nikde jinde sem nevidel, ze by se hraci kteri se neznali, hraci s rozdilnym hernim skilem k sobe dokazali chovat tak nenafoukane
Take to tam moc nebavilo ty, kteri potrebuji "akci" a ne se tam pro ne nudne pripravovat na dung
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Ardent píše:
Edail píše:...
No vida slovo do pranice. *Začíná se pomalu těšit*, jinak jestli máš zájem ještě o ty návrhy co htěla Naja - ta něco málo mám uložené
Nápodobně.
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Pheme píše:Nikde jinde sem nevidel, ze by se hraci kteri se neznali, hraci s rozdilnym hernim skilem k sobe dokazali chovat tak nenafoukane
Take to tam moc nebavilo ty, kteri potrebuji "akci" a ne se tam pro ne nudne pripravovat na dung
mno tady mluvis o "starym" fire, respektive pred tim, nez se udelali solovky pro povolani, pak uz to neslo, kazdej jel za sebe a uz to bylo naskupinkovany a obcas i docela vyhroceny :p
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Edail píše:
Mesmeric píše:Možná to někdo bude považovat lehce za OT, ale chtěl bych se optat o co ve Fire vůbec šlo. Jsem tu relativně nově, takže tenhle dung jsem neměl šanci skoro ani zargistrovat. Jen bych rád věděl, proč je kvůli němu tolik povyku. :wink:
Když to popíšu přesněji ... dovnitř jako duch a bez jakýchkoliv NB věcí, dostaneš se do lehoučké, části musíš si naharvit vše od regů, přes namíchání potionů, až po nakopání rudy ze skal na brnění, natamovat klamáčky, následně se vypravíš do těžší části a poté následuje samotný dungeon takže vlastně nic neriskuješ když lehneš =) Tento dung měl opravdu své kouzlo a rozhodně přispíval k herní různorodosti všech dungů.

Proč se zavřel a proč nastávaly změny ... protože hráči ... bohužel byl postaven na důvěře, že některé věci hráči nebudou obcházet a proto se musely udělat nějaké změny až se nakonec zavřel s tím, že bude předělán tak aby tam toho obcházení ani možnost nebyla.

Já měl fire také rád, né že bych si tam chodil co dva týdny ale jednou za dva měsíce je to příjemná a zajímavá změna. Pokusím se toho nějak ujmout až budu mít klid od školy, to je tak vše co mohu slíbit =)
Děkuji mnohokrát za odpověď. Zní to perfektně a doufám tedy, že se to někdy obnoví. :)
Jagen
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jagen »

a co je za problem udelat fire jako bylo drive?
jen casove omezenej pobyt aby kazdej nemel 2M cestou.
imho ten fire lich co daval ik bleskem byl dobrej.., ikdyz ted je to asi sotva nejak tezka potvora
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Fire byl jeden z nejlepsich dungu ... Pro stredne pokrocile hrace, kteri si tam mohli vyzkouset co zvladnout ... To ze banda idiotu z toho zacala delat naprosto bezrizikove misto na harveni (na druhou stranu pokud nekdo chtel travit 14ct dni 8 hodin denne mlacenim jesterek, z kterych pada 100gp, tak bych mu ten mega i dopral.
Co se tyce pokladu, tenhle dung nebyl nikdy o pokladech a pro me za me, klidne at na konci neni poklad vubec zadnej, treba jenom rewarda na 10K nebo cob jak to bylo ...
Btw ty pohadkovy poklady ste meli kde ? :) Naposledy kdyz jsem tam byl a otevrel svoji bednu, tak jsem v ni mel 5K bandu :)

A jinak si myslim, ze ve fire byla zatim nejlepsi a nejdokonalejsi soutez na DP vubec ... Organizace by Naja, kdy slo o to ze 5 lidi ruznych povolani hodila na 4 hodiny do fire, a ty 4 hodiny na minutu presne meli na pripravu, na vyrobu brnek, potionu a harv regu ... A pote s tim co si dokazali sehnat vyrazili v domluveny termin na cestu ven ... To bylo o umu a skillu ... A muzu rici, ze pocit kdy jsem se po trech nebo ctyrech hodinach dostal ven v napul iron a napul verite brnku s +3 katanou v ruce jako jeden ze dvou, protoze proste u Fire licha dosly jednoduse regy, tak ten pocit byl daleko lepsi, nez kdyz jsem dosel poprve desp 1 ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

...take se tam dobre trenovalo .. bez makrovani, proste NB postavy si zvedaly schopnosti bojem a rekneme, ze pekne v klidu...
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Takže na to koukám tudíž znovu uvedení Fire závisí na Edailově škole, tudíž otázka kdy Tě Edaile vyrazej ze školy?:P
Tomik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomik »

Caroline píše:...take se tam dobre trenovalo .. bez makrovani, proste NB postavy si zvedaly schopnosti bojem a rekneme, ze pekne v klidu...
:) a hlavně to bylo dobrý utočiště pro červený vampíky..
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Byl sem fire jeste stare fire, a byl to pro me uzasny zazitek, jeste mam schovane to brnko v kterem sem to dosel. Pak jsem to byl podruhe, uz po zmenach, ale vadilo mi tam vic veci, jak ty povolani (spolu s bugujicimi gatami), tak treba trosicku ztizeni te harvici casti, ze tam furt neco vyskakovalo, takze craft nemel poradne klid neco nakopat a tak, ale to byla spis drobnost.
Dulezitejsi spis bylo, ze s tim mesicnim pocitanim, a vlastne limitem, ktery daval zacatek a konec, se z toho staval takovy zavod, kdo prvni, ten bude mit poklady a tak podobne... Proste uz to nemelo to kouzlo jak driv, takze jsem pro fire, ale proste tim starym stylem...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Ash píše:...
A je to tady zase. "Kdo prvni ten poklad". Jasně, že jo. Vždycky je odměna pro první. Ne pro poslední. A pokud pro tebe ztratí dung kouzlo proto, že tam nemáš na konci poklad......je to tvůj boj.
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Lartax píše:
A je to tady zase. "Kdo prvni ten poklad". Jasně, že jo. Vždycky je odměna pro první. Ne pro poslední. A pokud pro tebe ztratí dung kouzlo proto, že tam nemáš na konci poklad......je to tvůj boj.
Ale tys me nepochopil, protoze sem rikal, ze tam pak slo o ten poklad, zatimco kdyz sme to sli tehdy poprvni, tak nam neslo o ten poklad, protoze s tema pokladama to proste bylo jinak a ani sme je nemeli a presto sme byli spokojeni, gata s cobem je dostacujici jak tady nekdo psal. Proste slo i o tu pohodu, o to ze se k vyprave pripojili i cizi lidi a tak, ze to nebyla akce sehrane skupiny, ale prave ze to bylo i o te interakci s cizimi, ze tam chodili lidi co nebyli v guilde a sli tam sami, jednotlivci nebo par lidi jenom. Byl to svet ve svete. To se tim podle me docela zabilo. Pak uz to jen bylo honem tam jako prvni, rychle naharvit a prvni frnk do dungu. Jo, nekteri tak hrajou, ale proste osobne to nebyl muj styl, prezentuju jen svuj nazor
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Lartax píše:
Bohuzel je to boj velky casti lidi, kteri by tam eventualne chodili, ale tohle je uplne odradi. Je rozdil kdyz je dung kde nikdy neni poklad a dung kde je poklad 2 dny v mesici. Ten kde neni poklad nikdy ale kompenzuje se to rewardou se proste bude chodit vic a bude podstatne smysluplnejsi.
Svatý bojovník bez víry
Marius
Inkless
Inkless

Příspěvek od Marius »

Fire byl fajn dung *vzpomina jak si tam vytrenil vampa* , pokladky tam byly super , skoda , ze uz to neni :p
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

tak kdyz na to neni cas proc to upravovat?otevrite zatim starej fire ne ? :p
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

i ten cob s soucasnou cenou je trochu moc velka rewarda v dungu s obtiznosti fire

... Vision vs Speech test ...
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

No ale na ten Ice jsi taky delší dobu nešáhl. To jsi říkáš Mrazík? :)

Jinak s tim Fire, co ty poklady trochu překopat? Úroveň pokladu by byla stejná jako před uzavřením, ale gate by pustila omezený počet lidí, třeba tři, kteří by pro zbytek výpravy zvolili bedny, které vyberou.
Popřípadě to rozgatovat na několik cest k pokladům a bylo by na výpravě, kudy se na náhodu k pokladu vydá.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Odpovědět