Jasne, mas pravdu v jedne veci... Wampire te stoji mene penez, ale kde ty penize ma pozdeji naharwit ? V deceitu a na HB ? *odfrkl si*Prafotr Morava píše:Porovnal si i cenu?Wlern píše:co kdyby bylo na vyber, jestli morfne z horizitu a nebo z krve ? Jasne, bude to behat potom vic stone upiru, ale ani stone upir se DMG nevyrovna Wariorovi se sutrovkou ( vezme dusk a flamingu a je vysmate DMG... a jeste do toho 9ka LBA a wampire ma zanedbatelne male DMG a funguje jako klamak )
Vem si, kolik lidi - hmm... tedy spis wampu se do toho top dungu proste nedostanou, protoze nejsou DMG? nejsou prskove, nejsou lecitele ? Jasne, takovy wamp je skvelej do Fire ze zacatku, ale to je jeden z mala dungeonu, ktere s nim jdou. Skoro nic si nesolne ( tady je to i o skillu, ale za maga je urcite jednodusi solovat napriklad deceit nez za wampa ) a ani v grupe neni moc dobrej. Na PvP skoro nepouzitelnej ( jasne, ma sipku a paru, ale Wamp bez In Nox Gravu nema prakticky moznost sundat wariora, pokavad neni s 3kou a ve verite) . Navic ma porad ztezovane jakekoliv dungy budto v podobe - pomala letajici krysa a nebo nic moc nevydrzi. Potom Gods Mirror spider je tak trosku... zlej na wampy ( ted prosim nepiste topiky, ze na werewolfy a na bastety to ma stejny vliv ). Pak to DMG v tich dungeonech opravdu nejsme a ostatni nas mileradi oznacuji jakozto letajici krysy a nebo klamaky...
Opravdu beres zretel na lidi jako jsem ja, kteri hraji 2 roky ( to nevim presne, mozna trochu dele ) jen a pouze wampa ? Postava se mi libi a menit primarnni postavu nebudu...