Oor-Tael

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

SKLBE FUJ !!!!!
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Acarus píše:
Jinak ja za sebe si budu pamatovat vic tlupu nez treba vas ... vy ste kaorat jedni z mnoha co se snazili a dofrceli na to, ze neumi hrat poctive.
The Hardy píše:jasný i tam to mužeš položit tlupa byla fajnová taky sem s ni běhal než se překonvertovala na hated
To si trochu protiřečíš. Když si s náma za Tlupu tu chvíli běhal, tak to si běhal v podstatě s členama dnešního Hated a to sou podle tebe, velikána DP, přece sračky ne? :). Starou Tlupu si ani beztak nepamatuješ, to sis vydělávál na první bloodko a ne že si s ní běhal :).
Nechápu jak tu ještě vůbec možeš něco psát. Stejně jedinej, kdo si myslí, že si dokázal na DP něco světobornýho, jsi ty, tak proč se tu dál ztrapňuješ? :P
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

moje kazdodenni davka emoci :p
hele mel ten klucina nejaky postavy pred tema Garadien a Hardy? protoze ja o nem nejak neslysel
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

The Hardy, alias Gara, neni todle obchazeni banu?
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

The Heretic píše:moje kazdodenni davka emoci :p
hele mel ten klucina nejaky postavy pred tema Garadien a Hardy? protoze ja o nem nejak neslysel
myslim že hrál ještě Saturase?:P

no každopadně když si vzpomenu jak tento mocný pvper jednou umrel 1vs1 v moonglow a psal mi nelot me pls omg by lto duel a podobný a já mu lotil OBYC kosti nikdy bych do něj neřekl, že se vyrpacuje na takový formát aby tu o sobě a "své"' guidlě do který vzal snad všechna dosud non guild pk vyprávěl jak byly mocní a nejlepší.. nejvíc mě dostalo že se RAPIDNĚ snížil počet dungů bo se blu báli ortaelu - takovou změnu sem na guildovních forech na která mám přístup opravdu nezaznamenal..:)

btw nemělo by se to přejmenovat na Gara proti všem, Pusťte mě z5 ja vam ukážu nebo tak nějak?:)

kazdopadně bych celý tento post, i vyjádření se k tomuto tematu mohl shrnout do jediného:
:D :D :D :D
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Mrakoplas píše:The Hardy, alias Gara, neni todle obchazeni banu?
on ho Acarus odbanoval na zacatku tydne (jako na foru), ale ode dneska ma zase uz ban tak zas bude klid, pokud teda si nevytvori dalsi ucet no :p
Persian
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Persian »

Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Persian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
Nepraskej .
neexistující stranka
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Persian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
Protoze nebyli v ty dobe v guilde ze by?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

to je bida tousty co?
A proc to nekdo odnesl a nekdo ne? Nevim. Snad ten kdo to udelal chtel, aby ti potrestani byli nastvani na ty nepotrestany. A nebo, kdo vi
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Twe tohle bylo teda mega ubohý :D
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Prafotr Morava píše:
Jn tak to teda lol
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Lucky píše:
Prafotr Morava píše:
Jn tak to teda lol
jak se to řiká? to bylo něco jako pokousaný štěně kouše tak dlouho, aby v tom nebylo samo nebo tak něco.. na motivy toho že kdo de ke dnu tahá i ostatní :)) kdybych si to pamatoval tak to vyzní líp takhle sem za dementa ale aspon víte co chcu říct :P
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Kdyz jsem smazanej ja tak at jsou vsichni.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

The Hardy píše: ano jak říkám z mé strany toto bylo neomluvitelné a zároven vuči ostatním dosti neférový ale zase když si to vemeš tak že modráci tohle makro nebo podobný používaj na detekování itemů v pokladu to se ti zdá férový? je to uplně stejnej princip.
Muzes byt konkretni? V logu mam vsechny kliknuti za posledni cca 2-3 mesice. ID truhel v pokladech se pokud vim nemeni, takze, na rozdil od vas, ktere bylo docela pakarna chytat, tohle je otazka 2 grepu. Mas podezreni? poklad v kterem dungu?
srbqf
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Vidim ze jsi taky Cech:DD
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Sir Artuhr píše:Vidim ze jsi taky Cech:DD
To už zase reprízují Hospodu? :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Nepoužité s díky vracím.
a ano reprízujou :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

´bonzacky, ubreceny, ukrivdeny prasata
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Mrakoplas píše:´bonzacky, ubreceny, ukrivdeny prasata
Yeaah !! doufám ale že nikomu nic GM odblokovávat nebude!
Odpovědět