Oor-Tael
Acarus píše:
Jinak ja za sebe si budu pamatovat vic tlupu nez treba vas ... vy ste kaorat jedni z mnoha co se snazili a dofrceli na to, ze neumi hrat poctive.
To si trochu protiřečíš. Když si s náma za Tlupu tu chvíli běhal, tak to si běhal v podstatě s členama dnešního Hated a to sou podle tebe, velikána DP, přece sračky ne?The Hardy píše:jasný i tam to mužeš položit tlupa byla fajnová taky sem s ni běhal než se překonvertovala na hated

Nechápu jak tu ještě vůbec možeš něco psát. Stejně jedinej, kdo si myslí, že si dokázal na DP něco světobornýho, jsi ty, tak proč se tu dál ztrapňuješ?

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
moje kazdodenni davka emoci :p
hele mel ten klucina nejaky postavy pred tema Garadien a Hardy? protoze ja o nem nejak neslysel
hele mel ten klucina nejaky postavy pred tema Garadien a Hardy? protoze ja o nem nejak neslysel
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
myslim že hrál ještě Saturase?:PThe Heretic píše:moje kazdodenni davka emoci :p
no každopadně když si vzpomenu jak tento mocný pvper jednou umrel 1vs1 v moonglow a psal mi nelot me pls omg by lto duel a podobný a já mu lotil OBYC kosti nikdy bych do něj neřekl, že se vyrpacuje na takový formát aby tu o sobě a "své"' guidlě do který vzal snad všechna dosud non guild pk vyprávěl jak byly mocní a nejlepší.. nejvíc mě dostalo že se RAPIDNĚ snížil počet dungů bo se blu báli ortaelu - takovou změnu sem na guildovních forech na která mám přístup opravdu nezaznamenal..

btw nemělo by se to přejmenovat na Gara proti všem, Pusťte mě z5 ja vam ukážu nebo tak nějak?:)
kazdopadně bych celý tento post, i vyjádření se k tomuto tematu mohl shrnout do jediného:

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nepraskej .Persian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
neexistující stranka
Protoze nebyli v ty dobe v guilde ze by?Persian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
to je bida tousty co?Persian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
A proc to nekdo odnesl a nekdo ne? Nevim. Snad ten kdo to udelal chtel, aby ti potrestani byli nastvani na ty nepotrestany. A nebo, kdo vi
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Twe tohle bylo teda mega ubohýPersian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jn tak to teda lolPrafotr Morava píše:Twe tohle bylo teda mega ubohýPersian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jak se to řiká? to bylo něco jako pokousaný štěně kouše tak dlouho, aby v tom nebylo samo nebo tak něco.. na motivy toho že kdo de ke dnu tahá i ostatníLucky píše:Jn tak to teda lolPrafotr Morava píše:Twe tohle bylo teda mega ubohýPersian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
Kdyz jsem smazanej ja tak at jsou vsichni.Persian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Muzes byt konkretni? V logu mam vsechny kliknuti za posledni cca 2-3 mesice. ID truhel v pokladech se pokud vim nemeni, takze, na rozdil od vas, ktere bylo docela pakarna chytat, tohle je otazka 2 grepu. Mas podezreni? poklad v kterem dungu?The Hardy píše: ano jak říkám z mé strany toto bylo neomluvitelné a zároven vuči ostatním dosti neférový ale zase když si to vemeš tak že modráci tohle makro nebo podobný používaj na detekování itemů v pokladu to se ti zdá férový? je to uplně stejnej princip.
srbqf
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Vidim ze jsi taky Cech:DDPersian píše:Mne jen zajima proc treba takovej Magic John a Chozze ktery snama behali aktivne vice jako nekteri jini, nedostali jail jako ostatni. Polovina guildy to odnesla a polovina ne ...... A proto zadam Acaruse aby dodelal to co zacal a odneslito vsichni co stim maj neco spolecneho !!
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: