ja uz ho mel dvakrat v pokladeEdail píše:Povidej mi o tom prosím. A jak jsi na to přišel?Castian píše:ice vikingy najdes iba v polkadoch aj to nie v hocijakych
Paladin
- Krupavylcan
- Walking Scribbler

- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme si pěkně popovídali kdo měl kde v pokladu ice vika že 
Takže bych to shrnul tak, že na ice vik lze narazit v leckteré truhle po světě.
A poprosil nějakého moda aby to celé debatování kdo kde kdy jak promazal. Díky
Takže bych to shrnul tak, že na ice vik lze narazit v leckteré truhle po světě.
A poprosil nějakého moda aby to celé debatování kdo kde kdy jak promazal. Díky
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Myslis ten quest o kterem se zminuje npc u cechu paladinu?Orion píše:Tak se mi zdá, že paladinský kvest je jako procházkou hb nad britem...Pořád stejný a pořád lehký...Docela bych byl rád, kdybyste ho trošku předělali, ať ho nemám projítý za 15 minut...(víc monster/mín Banhsee:p)Dík za odpověď některého z gm
Jestli ti pripada naky quest na tvuj vyborny herni skil moc lehky, tak si ho sam zkus ztizit, treba zmenou vybavy
Treba kazdy neni tak vyborny hrac jako ty a ztizeni questu by ho nepotesilo
Big Bud píše:mno jenomze pro paladina je to trosku vic nez pro wariora hadry... aneb zkus si zajit dung s 90 sw :pppZoldak píše:Jo mohlo by se urobit obtížnější ať to nemá každý paladin....něco aby se ukazal i skill hráče
- Bereg Sunrise
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
chcete tezsi kvest? Vymyslete ho, postavte ho a poslete to gmku, ten to zhodnoti a kdyz to bude dobry zavede se to, vlastni realizaci se meze nekladou, ale rvat na foru my chcem tezsi kvest a nic pro to neudelat, neni optimalni. GM se nemuze rozkrajet, a tudiz pracuji na dulezitejsich vecech nez ztizit tento kvest 
presne taaaak, chod tam v shadow brnku.Pheme píše:treba zmenou vybavyOrion píše:Tak se mi zdá, že paladinský kvest je jako procházkou hb nad britem...Pořád stejný a pořád lehký...Docela bych byl rád, kdybyste ho trošku předělali, ať ho nemám projítý za 15 minut...(víc monster/mín Banhsee:p)Dík za odpověď některého z gm
Treba kazdy neni tak vyborny hrac
Inak chcel som sa spytat ci sa nevrati ta nasa unesena bankerka do cechu, nech je jej zem lahka, nemala sestru ktora by sa ujala jej roboty? Od kedy niesu cechy po starom je to strasne puste, vlastne vsetky cechy su take puste. Nemaju GMs v plane dat cechy do prenajmu? Mne osobne viac prekaza ta pustota ako 100 prudicov.